Sarılma mevzu

Kızlar merhaba. Benim gibi olup da bir çözüm bulabilenlerden destek bekliyorum :)

Mevzu sarılma. Daha doğrusu uyurken sarılma. Artık bu konuda kendimden rahatsız olmaya başladım çünkü uyuyamıyorum.

Dün, hayatıma yeni giren beyle uyurken adamcağız normal şekilde sarıldı. Sırtüstü yatıyorsam biraz daha eeh, yüzüstü daha zorluyor ama yan yatıyorsam uyanıyorum. Üzerimde ağırlık hissi oluyor, daralıyorum, bunalıyorum.

Dün mesela ben yan yatarken bir koluyla sarılmış, yüzünü de saçıma boynuma gömmüş. Adam güzel güzel uyurken ben gözlerim açık duvarı izliyordum. Dayanamayacağım noktada da sağa sola dönüp bertaraf ettim ama gecemin çoğu böyle kaçarak geçiyor. Yüzüstü yatarken falan da öyle.

Sadece bu adam özelinde değil, hep böyleydim. Şansıma hayatıma giren adamlar da sarılarak uyuyan adamlar çıktı. Benimki artık uyuyamama, huzursuzlaşma boyutunda. Devamlı uyanıp daraldığım icin gidip salonda oturmak bile geçti aklımdan.

Şimdi ben bunu adam(lar)a söyleyemem haliyle. Çok itici, heves kırıcı, incitici bir sey. Ben bunu nasıl yönetebilirim? Hayır bazen hoşuma gidiyor sarılması ama bütün gece üstümde bir kol olunca bana basıyorlar. Temas severim bu arada, yani uyanıkken sarılması veya uyurken değmesi dokunması falan sorun değil. O açıdan bir sorunum yok.

Sarılınmayı sevmeyen kadınlar, gelin birleşelim! Siz nasıl uyuyorsunuz?
Yaa derdinizi çok sevdim..
Çok tatlış bir dert.( Ki bence dert değil.)
Keşke eşim olsa da bende sarılarak uyusam dedim..
32 yıldır tek uyuyorum. Bir artısını göremedim.:KK70:
Not: Umarım evli kadınlardan güzel tavsiyeler gelir..:KK66:

Neden haliyle söyleyemediğinizi anlayamadım. İncitici falan değil. Gayet normal bir durum sarılarak uyuyamıyorum diyeceksiniz rahat edeceksiniz. Yok eğer illa diyememde ısrarcıysanız uykusuz gecelerle size kolay gelsin. Ben açık açık söyledim hatta eski erkek arkadaşım ben de öyleyim sana ayıp olur diye söyleyemedim demişti neden ayıp olsun uyku bu. Herkes sarılmayı sevmek zorunda değil.

Aaa sanki beni anlatmışsınız.Esim benim bir yerime dokunduğunda asla uyuyamam ve tek yorganla uyuyorum o yüzden yatağı çok büyük aldık ben bir tarafta eşim bir tarafta rahat rahat uyuyoruz :cool:

İşte uyuynca o bir tarafa ben bir tarafa olsam tamam. Ben gece boyu sarılmaktan bahsediyorum.

Bir de gerçekten kendimi kötü hissettim, öyle cok abartan bir adam degil kesinlikle. Benim huzursuzlugum bu sadece. Ay kıyamadım adama şimdi böyle yazınca :KK70:
Bana da hafakanlar basiyor eşim sarilinca kaldi ki eve geldiginde adamcagizi ben minciririm orda burda yakalar öperim :confused: amma gel gör ki uyurken eşim bazen güler bi ters takla atmadigin kaldi diye hele ayagini atinca ya da elini darlaniyorum direk kaciyorum artik alıştı en fazla 10 dk sonra yavaşça dönüyor yerine:KK53:

Yaa derdinizi çok sevdim..
Çok tatlış bir dert.( Ki bence dert değil.)
Keşke eşim olsa da bende sarılarak uyusam dedim..
32 yıldır tek uyuyorum. Bir artısını göremedim.:KK70:
Not: Umarım evli kadınlardan güzel tavsiyeler gelir..:KK66:
Ay kalp bırakacaktım, bırakamadım niyeyse.

Valla şimdi böyle gülerek yazıyorum da gece uyanıp durunca sinirim bozuluyor. Hayır adamın yaptığı da güzel bir şey, ne öküzler var. Öyle olunca kıyamıyorum da :D

• Beğen
Reactions: 000
Ne güzel anlatmışsın ya canım sarılarak uyuma çekti :KK53: Sarılmaya bayılırım ama bazen ben bile gece daralıyorum. Ih bırak giiiit ıhhh diye kollardan kurtulup uyuyorum. Sonra da “ahah canım uyuyordum öyle mi yapmışım hatırlamıyorum yaa” diyorum. Ne de olsa o da uyku sersemi oluyor. Kolunu falan alıp yerine koy bence ama yataktaki yerini de koru yoksa köşeye sıkışırsın:KK48:

Bir kere bütün yatağa yayılmak istemişim sanırım. Adamı tutup yataktan atmaya çalışıyorum. Ama böyle uğraşıyorum var gücümle hiç kıpırdamıyor. Sevgilim uyanıp çabamı izlemiş “Allah allah gitmemi istiyor herhalde” deyip salonda uyumuş :olamaz: Sonra çok rahat uyudum ama.

Neden haliyle söyleyemediğinizi anlayamadım. İncitici falan değil. Gayet normal bir durum sarılarak uyuyamıyorum diyeceksiniz rahat edeceksiniz. Yok eğer illa diyememde ısrarcıysanız uykusuz gecelerle size kolay gelsin. Ben açık açık söyledim hatta eski erkek arkadaşım ben de öyleyim sana ayıp olur diye söyleyemedim demişti neden ayıp olsun uyku bu. Herkes sarılmayı sevmek zorunda değil.
Belki çok yeni olduğu için, adam bu kadar güzel davranırken yapma demek hevesini kıracak gibi geliyor.

bende rahatsız oluyorum eşim sarıldığında ilk 3 dk tamam gayet güzel ama devamında resmen eziliyorum o kolun altında :) ben açıkça söylüyorum aşkım artık uyuyacağım kolunu çekte pozisyonumu alayım diye :)

Ay kalp bırakacaktım, bırakamadım niyeyse.

Valla şimdi böyle gülerek yazıyorum da gece uyanıp durunca sinirim bozuluyor. Hayır adamın yaptığı da güzel bir şey, ne öküzler var. Öyle olunca kıyamıyorum da :KK70:
Sizi çok iyi anlıyorum, insan bir yandan çok daralıyor, ittirmek istiyor resmen yada gitse de yalnız uyusam diyor bir yandan da sarılmış, iyi bir şey yapmış aslında kıyamıyorsunuz. Ama bence uyku sersemi ittirin onu, farkedip sorarsa söylersiniz, daraldım sanırım uyuyamadım öyle diye

Yaa konun çok tatlı gülümseyerek okudum😊
Açıkça söylesen mi acaba ben öyle yapıyorum bi alınma gücenme de yaşamadı herifim. Sarılsın da bütün gece değil ya🙈
Minnoş derdine bi çözüm bulursun umarım..

Ben de butun bir gece sarilmiş sekilde ayni pozisyonda uyuyamam illa ki dönuyorum vs, bu yuzden uyumadan ilk 5-10 dakika sariliriz yatariz sonra dönerken filan eşim ellerini çeker.
Gecede 1-2 kere elini tekrar atiyor uyurken üstüme ama sabahlara kadar siz cektikce adamin elini atmasi cok sacma degil mi? Sanki 40 yildir araliksiz bir kadinla sarilarak uyumus aliskanlik olmuş gibi zirt pirt elini atmasi ve hepsinin de ayni aliskanlikta olmasi garip.

Ne güzel anlatmışsın ya canım sarılarak uyuma çekti :KK53: Sarılmaya bayılırım ama bazen ben bile gece daralıyorum. Ih bırak giiiit ıhhh diye kollardan kurtulup uyuyorum. Sonra da “ahah canım uyuyordum öyle mi yapmışım hatırlamıyorum yaa” diyorum. Ne de olsa o da uyku sersemi oluyor. Kolunu falan alıp yerine koy bence ama yataktaki yerini de koru yoksa köşeye sıkışırsın:KK48:

Bir kere bütün yatağa yayılmak istemişim sanırım. Adamı tutup yataktan atmaya çalışıyorum. Ama böyle uğraşıyorum var gücümle hiç kıpırdamıyor. Sevgilim uyanıp çabamı izlemiş “Allah allah gitmemi istiyor herhalde” deyip salonda uyumuş :olamaz: Sonra çok rahat uyudum ama.
Hahahah ay kahkaha attım çok yaşayın :D

Olm sana normal dedik, olur öyle dedik, çoğu kadın öyledir dedik ne konu açıyon? (Kıskanç kudra)

Ne yapabilirsin ki buna, sevmiyorsan sevmiyosundur yani.

Yanlış anlamayında ben şeye takıldım. Yeni tanıştıgınız bi insanla ne ara alıştınızda beraber uyudunuz

Back
X