Sarılma mevzu

Sizin gibi çok kadın varmış yorumlardan gördüğüm üzere ama ben seviyorum temas halinde uyumayı, eşim ise tam bir koala 😅 o yüzden sıkıntı olmadı bu hiç aramızda.

Rahatsız olsaydım söylerdim uyku kalitesi önemli zira, yatağın içinde huzursuz olmaktansa uygun bir dille söyleyin, yeni olduğunuz için çekiniyorsunuz muhtemelen kırılacak bir konu yada düşündüğünüz gibi huysuzluk gibi bir durum değil çünkü rahatsızlık duymak elinizde değil
Sarılmayı seven adama bana sarılma demek huysuzluk gibi olacak gibi geliyor :D

Biraz daha idare edeyim, azalmazsa söyleyeyim bari napayım.

yeni tanıştığınız beyle nasıl uyuyorsunuz bence burayıda sormak lazım. Tamam duygu açıdan güvenebilirsin ama yei tanışılan bir adamla bu kadar ilerleme tuhaf ya
Uyuyamıyorum ki zaten :D

Mesajınızın diğer kısmına gelirsek, tuhaf mı normal mi gibi bir sorum yok :) Size göre tuhaftır, bana göre değildir, konuyu uzatmaya da gerek yoktur :)

Yatacak seviyeye geldiysem rahatsızlıklarımı da söylerim diye düşünüyorum.
Bunda dert edecek birşey yok.
Tatlı bir dille teması sevdiğinizi, herşeyin iyi hoş olduğunu ama o şekilde uyuyamadığınızı söylersiniz. Normal bir insan bunu anlayışla karşılar zaten.
Siz onun sarılmasını engelledikten sonra kendiniz sarılırsınız istediğiniz pozisyonda. Böylece ne o kırılır ne siz uykusuz kalırsınız.

Bende o şekilde dalamam
Çok eski yıllarda bir sevgilim vardı illa sarılacak uyuyamıyorum diyordum valla
Arada sarılıp dokunulur da bütün gece sarılıp uyunmaz ya

Kızlar merhaba. Benim gibi olup da bir çözüm bulabilenlerden destek bekliyorum :)

Mevzu sarılma. Daha doğrusu uyurken sarılma. Artık bu konuda kendimden rahatsız olmaya başladım çünkü uyuyamıyorum.

Dün, hayatıma yeni giren beyle uyurken adamcağız normal şekilde sarıldı. Sırtüstü yatıyorsam biraz daha eeh, yüzüstü daha zorluyor ama yan yatıyorsam uyanıyorum. Üzerimde ağırlık hissi oluyor, daralıyorum, bunalıyorum.

Dün mesela ben yan yatarken bir koluyla sarılmış, yüzünü de saçıma boynuma gömmüş. Adam güzel güzel uyurken ben gözlerim açık duvarı izliyordum. Dayanamayacağım noktada da sağa sola dönüp bertaraf ettim ama gecemin çoğu böyle kaçarak geçiyor. Yüzüstü yatarken falan da öyle.

Sadece bu adam özelinde değil, hep böyleydim. Şansıma hayatıma giren adamlar da sarılarak uyuyan adamlar çıktı. Benimki artık uyuyamama, huzursuzlaşma boyutunda. Devamlı uyanıp daraldığım icin gidip salonda oturmak bile geçti aklımdan.

Şimdi ben bunu adam(lar)a söyleyemem haliyle. Çok itici, heves kırıcı, incitici bir sey. Ben bunu nasıl yönetebilirim? Hayır bazen hoşuma gidiyor sarılması ama bütün gece üstümde bir kol olunca bana basıyorlar. Temas severim bu arada, yani uyanıkken sarılması veya uyurken değmesi dokunması falan sorun değil. O açıdan bir sorunum yok.

Sarılınmayı sevmeyen kadınlar, gelin birleşelim! Siz nasıl uyuyorsunuz?
ayy aynı ben yaaaaa hayatta uyuyamıyorum üstümde bir kol varken, bi de hala tam belime koyduysa o böbreğimin çektikleriiii aaahh ahhh, sanki o el üstümde giderek ağırlaşıyo 100 kg oluyo kaburgalarım kırılacak gibi hissediyorum :oha: eşime ilk birlikte olduğumuz zamanlar söyleyemiştim sadece elini alıp leğen kemiğimin üstüne koyuyodum (en azından vücudun en sağlam kemiği kırılmaması garanti gibi bişey) :KK70:O hızlı uyur uyuduktan sonra sinsice elini çekip arasından kurtuluyodum :D Şimdi gece yatarken biraz sarılıyoruz 3-5 dakika sonra öpüyorum, hadi görüşürüz diyip arkamı dönüyorum, gülüyo bana eşek falan diyo :D

Bu benim. Esin bayılır sarılarak uyumaya. Benim bi aure sonra nefesim kesilir adeta. Biz de bir 5 10 dk onun gönlü olsun diye sariliyoruz ( benim hoşuma gitmediğinden degil ama dalamiyorum) sonra zaten o genelde dalmış oluyor ayrılıyoruz rahat rahat yatıyoruz:)

Bende nefes alamıyorum gibi olurum birisi sarıldığında nefesimi tutarım falan
Hele yüzyüze uyunduğunda onun nefesi sıcak sıcak gelir yüzüme hamamdaymışım gibi hissederim bayılsam en azından uyumuş olurum diye düşünürüm falan zor yani:KK53:

Bende sarılarak uyumayı sevmem. Normalde sarilmayi severim ama kisa kısa
Esimde uyurken gelir bazen sarilir yapisir asla uyuyamiyorum öyle zorlayıp kendimi 3 saat geçtiğini biliyorum.
En güzeli hemen uyuduğu gibi sıyrılmak alttan ama bazen bu da imkansiz oluyor o zamanda tuvalete kalkmış gibi yapıyorum bazen bazen pes ediyorum 😀

Benim ve eşimin en sevdiği uyku pozisyonudur kaşık pozisyonu😊 Belki çok yeni olduğunuz içindir alışınca değişebilir. Tabi yanlış anlaşılmasın adamlara demişsiniz yazarken sık partner mi değiştiriyorsunuz onu bilmiyorum. Öyleyse yadırgamanız normal

Benim için uyku çok önemli vallahi🥰 Asla sarılarak uyuyamam, ışıkta uyuyamam, eşimin nefesi yüzüme gelse uyuyamam, horladığında da uyuyamıyorum ama ona bi çare bulamadım şimdilik 😁 uyurken yorgan kavgası yüzünden uyandığım için çift kişilik yorgan kullanmam, herkes kendi yorganına sarılıp uyusun 🙈 uyku vücudun dinlenmesi için olan zaman ve eğer ben sağlıklı uyku uyuyamazsam sinirli asabi bişey oluyorum ertesi gün. Sizinde sağlıklı bi uyku uyuyup dinlenmek en doğal hakkınız söyleyin gitsin 😂

Ben de çok daralırım sarılarak uyurken, bir de erkekler ekstra sıcak oluyorlar ondan sonra iyice bunalım..
bi kaç sene önce beraber ilk uyumaya başladığımız zamanlarda ben de uyuyamazdım hiç sen gibi, bir şey de diyemezdim "az öte git" gibi.. sonra ilişki ilerledikçe insan daha rahatlıyor.. şu an evliyiz, yatağa ilk girdiğimizde biraz sarılıyoruz, sonra herkes kendi yoluna :KK54: sabah uyanınca bi daha sarılıyoruz, hooopp bitti gitti.

Benim ve eşimin en sevdiği uyku pozisyonudur kaşık pozisyonu😊 Belki çok yeni olduğunuz içindir alışınca değişebilir. Tabi yanlış anlaşılmasın adamlara demişsiniz yazarken sık partner mi değiştiriyorsunuz onu bilmiyorum. Öyleyse yadırgamanız normal
Yok alışınca değişmiyor, alışamıyorum :D

Sık partner değiştirmiyorum ama 30 yaşındayım, dolayısıyla hayatımda birden çok erkek oldu ve benim şansıma hepsi sarılmatik çıktı :D yani aslında bu kişi bazlı değil, genel olarak beni etkileyen bir durum.

Sevmeyenlerde ortak uygulama ilk on dk serbest zaman verip sonra herkes kendi tarafına gitsin sanirim. Mantikli aslinda :KK70:

Bi süre sonra oturuyo zaten o. Sıkılınca koluna, kafasına neresi denk gelirse bi öpücük konduruyorsun, iyi geceler deyip dağılıyorsunuz 🤣

Back
X