- 26 Kasım 2019
- 253
- 99
- 18
- 31
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
yeni tanıştığınız beyle nasıl uyuyorsunuz bence burayıda sormak lazım. Tamam duygu açıdan güvenebilirsin ama yei tanışılan bir adamla bu kadar ilerleme tuhaf ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarılmayı seven adama bana sarılma demek huysuzluk gibi olacak gibi geliyorSizin gibi çok kadın varmış yorumlardan gördüğüm üzere ama ben seviyorum temas halinde uyumayı, eşim ise tam bir koalao yüzden sıkıntı olmadı bu hiç aramızda.
Rahatsız olsaydım söylerdim uyku kalitesi önemli zira, yatağın içinde huzursuz olmaktansa uygun bir dille söyleyin, yeni olduğunuz için çekiniyorsunuz muhtemelen kırılacak bir konu yada düşündüğünüz gibi huysuzluk gibi bir durum değil çünkü rahatsızlık duymak elinizde değil
Uyuyamıyorum ki zatenyeni tanıştığınız beyle nasıl uyuyorsunuz bence burayıda sormak lazım. Tamam duygu açıdan güvenebilirsin ama yei tanışılan bir adamla bu kadar ilerleme tuhaf ya
ayy aynı ben yaaaaa hayatta uyuyamıyorum üstümde bir kol varken, bi de hala tam belime koyduysa o böbreğimin çektikleriiii aaahh ahhh, sanki o el üstümde giderek ağırlaşıyo 100 kg oluyo kaburgalarım kırılacak gibi hissediyorumKızlar merhaba. Benim gibi olup da bir çözüm bulabilenlerden destek bekliyorum :)
Mevzu sarılma. Daha doğrusu uyurken sarılma. Artık bu konuda kendimden rahatsız olmaya başladım çünkü uyuyamıyorum.
Dün, hayatıma yeni giren beyle uyurken adamcağız normal şekilde sarıldı. Sırtüstü yatıyorsam biraz daha eeh, yüzüstü daha zorluyor ama yan yatıyorsam uyanıyorum. Üzerimde ağırlık hissi oluyor, daralıyorum, bunalıyorum.
Dün mesela ben yan yatarken bir koluyla sarılmış, yüzünü de saçıma boynuma gömmüş. Adam güzel güzel uyurken ben gözlerim açık duvarı izliyordum. Dayanamayacağım noktada da sağa sola dönüp bertaraf ettim ama gecemin çoğu böyle kaçarak geçiyor. Yüzüstü yatarken falan da öyle.
Sadece bu adam özelinde değil, hep böyleydim. Şansıma hayatıma giren adamlar da sarılarak uyuyan adamlar çıktı. Benimki artık uyuyamama, huzursuzlaşma boyutunda. Devamlı uyanıp daraldığım icin gidip salonda oturmak bile geçti aklımdan.
Şimdi ben bunu adam(lar)a söyleyemem haliyle. Çok itici, heves kırıcı, incitici bir sey. Ben bunu nasıl yönetebilirim? Hayır bazen hoşuma gidiyor sarılması ama bütün gece üstümde bir kol olunca bana basıyorlar. Temas severim bu arada, yani uyanıkken sarılması veya uyurken değmesi dokunması falan sorun değil. O açıdan bir sorunum yok.
Sarılınmayı sevmeyen kadınlar, gelin birleşelim! Siz nasıl uyuyorsunuz?
Siz bunu sorgulsyamazsınızYanlış anlamayında ben şeye takıldım. Yeni tanıştıgınız bi insanla ne ara alıştınızda beraber uyudunuz
Yok alışınca değişmiyor, alışamıyorumBenim ve eşimin en sevdiği uyku pozisyonudur kaşık pozisyonuBelki çok yeni olduğunuz içindir alışınca değişebilir. Tabi yanlış anlaşılmasın adamlara demişsiniz yazarken sık partner mi değiştiriyorsunuz onu bilmiyorum. Öyleyse yadırgamanız normal
Sevmeyenlerde ortak uygulama ilk on dk serbest zaman verip sonra herkes kendi tarafına gitsin sanirim. Mantikli aslinda![]()