- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
Zaten evlenme fikrine soğuktum şuan buz gibiyimEl mahkum alışılıyor hele bebekten uykusuz gecelerden sonra otururken için geciyor ilk zamanlar gece emzirirken çocuğu düşürürüm diye çok korkuyordum . Bekarken ki uykularimı çok özlüyorum yorgana sarılıp yayıla yayıla sabaha kadar deliksiz uyumak ne güzel şeysin sen öyle
Okurken bile bi daralma geldi.nefret ediyorum.allahtan eşim bi tarafta ben bitarafta yatıyorum vallaaKızlar merhaba. Benim gibi olup da bir çözüm bulabilenlerden destek bekliyorum :)
Mevzu sarılma. Daha doğrusu uyurken sarılma. Artık bu konuda kendimden rahatsız olmaya başladım çünkü uyuyamıyorum.
Dün, hayatıma yeni giren beyle uyurken adamcağız normal şekilde sarıldı. Sırtüstü yatıyorsam biraz daha eeh, yüzüstü daha zorluyor ama yan yatıyorsam uyanıyorum. Üzerimde ağırlık hissi oluyor, daralıyorum, bunalıyorum.
Dün mesela ben yan yatarken bir koluyla sarılmış, yüzünü de saçıma boynuma gömmüş. Adam güzel güzel uyurken ben gözlerim açık duvarı izliyordum. Dayanamayacağım noktada da sağa sola dönüp bertaraf ettim ama gecemin çoğu böyle kaçarak geçiyor. Yüzüstü yatarken falan da öyle.
Sadece bu adam özelinde değil, hep böyleydim. Şansıma hayatıma giren adamlar da sarılarak uyuyan adamlar çıktı. Benimki artık uyuyamama, huzursuzlaşma boyutunda. Devamlı uyanıp daraldığım icin gidip salonda oturmak bile geçti aklımdan.
Şimdi ben bunu adam(lar)a söyleyemem haliyle. Çok itici, heves kırıcı, incitici bir sey. Ben bunu nasıl yönetebilirim? Hayır bazen hoşuma gidiyor sarılması ama bütün gece üstümde bir kol olunca bana basıyorlar. Temas severim bu arada, yani uyanıkken sarılması veya uyurken değmesi dokunması falan sorun değil. O açıdan bir sorunum yok.
Sarılınmayı sevmeyen kadınlar, gelin birleşelim! Siz nasıl uyuyorsunuz?
Çözdünüz mi bari yoksa siz mi pes ettiniz artık?Aynı dertten muzdarip im. İlk evlenince geceyi uyanık geçirdim bi süre. Bide bazen bi kol alttan bi kol üstten sarılma olayı olurdu. Allah ım sana geliyorum derdim. Neyse ki uyuyor gibi yapıp dönüp durunca o kol çekiliyor. Bir de acaba canı acımıyor mu diye çok da koluna kafa ağırlığımı vermeme durumu olurdu bende. Boynum tutukluk yapardı artık
Yok canım artık sarılmıyoruz uyurken. Popiş tokuşturuyoruzÇözdünüz mi bari yoksa siz mi pes ettiniz artık?
Bu sekil soyle sarilmaz belki. Adam(lar)a sarilsrsk uyuyamiyorum, iliskil(eri)m bitince herkes donup uyusun istiyirum de.
*Kaale alınmayan.İtinayla kıllanılan yorum atlanır
*Kaale alınmayan.
Yoo, direkt kaale almadığım. Rahatsız olacak kadar umursamıyorum bu mesajları inanın.ironideki mesajı almış olmanin dayanılmaz rahatsızlığı da denilebilir..
Yoo, direkt kaale almadığım. Rahatsız olacak kadar umursamıyorum bu mesajları inanın.
Benim kaale almadığım, yanıt vermediğim dolayısıyla polemik çıkmayan, kaç sayfa öncede kalmış, insanların sonrasında güzel güzel yazıştığı bir mesaj sizi niye bu kadar ilgilendirdi de gecenin bir vakti kalkıp polemik çıkartmaya çalışıyorsunuz bilemiyorum ama aradığınız cevap benden gelmeyecek, zira sizi de pek umursamıyorum. Size daha fazla bir şey yazma gereği görmüyorum, iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?