Sarılmak ise çok canayakın geliyor. Bir dönem sarılmanın insanlığı daha mutlu ve barışçıl yapacağına inanan hippie ruhlu bir komşum vardı. Çöp atmaya giderken yakalasa bile kollarını kocaman açıp sarılmayı beklerdi. Bana çok sevimli geliyordu bu huyu, onu hatırladım şimdi bu kadar insanın sarılmaktan nefret ettiğini öğrenince.
.
Ayni fikirdeyim , hayatimda ilk defa gordugum musteriler bile pat diye atlayip opuyo bi uzak durun diye ciglik atiyorum icimdenimza damdan
hiç sevmem öyle vıcıks vıcıks
anama da sarılmayı sevmem danama da
oğlum arada sarılır vs ama onunla da bayılarak sarılmam
ben sözel insanım konuşurum
uzun uzun bol bol
iki sarıldım onu çok sevdiğimi anladı vs yok
ben saatlerce konuşur derdine derman olmaya çalışır derdini dinler çözüm üretmeye çalışırım benim samimilik ölçüm budur
bir de mesela
okulda öğretmenle vs neden öpüşelim ki
ya da iş yerinde müşteri ile
ama öpüşmeyince uzak durunca soğuk nevale, kendini bir şey sanıyor yaftasını yiyoruz
ülkemin öpüşken insanlarının azalması dileği ile
Bazı insanlara sarılmak iyi gelirken bazılarıyla enerjilerimiz mı elektriğimiz mı uyuşmuyor nedir hiç hoşlanmıyorum sarılmaktan. İlle de öpeceksek birilerini yanakları deydirmek kâfi. Yine istisnalar hariç yanaktan öperken dudaklariyla muck muck öpen insanlara çok sinir olurum.Selam bayanlar
Şüpesiz benim gibi sarılmayı mucuxs mucuxs öpüşmeyi sevmeyenleriniz vardır
Sorun şu ki bir arkadaşım var çok severim ama gereğinden fazla sarılıyor dokunuyor kaç defa ima etttim ama yok anlamıyor
Hele şu büyüklerimizdeki daha yaklaşmadan el uzatma hareketinden nefret ediyorum
Birinin elini öpmedende ona saygı duymak saygıyla selamlamak mümkün değil mi?
Birazdan o arkadaşı göreceğim şimdiden tüylerim diken diken
Bana gore bilinçalti,her taciz hatirlanmaz...
Gittigim bir psikolog terapisinde uyguladigi bir yontemle hatırlamıştim....Ama dokunulmamasi samimiyetsizlik de diyemem....Evet mesafe guzeldir,kisiye gore de degisir....
Sarılmak, öpüşmekten ben de pek hoşlanmam ve bunun sebebi olarak öne sürülecek bir taciz olayı da yaşamadım. Yapı ile alakalı, belki temizlik hissi ile.
Geçtiğimiz bayram kimsenin elini öpmedim, geçiştirdim mesela. Niye öpeyim, ne kadar temiz milletin eli? Yanaktan öpmek için çekenler de var ki rahatsız olurum. Yüzüm hassas, tenim alerjik ve ince, kiminin yüzü diken gibi batıyor yanağıma, niye buna katlanayim?
Sıcakta yapış yapış, yanağından ter inmiş, öpücem diye çekiyor, şaka gibi.
Sarılmak da öyle, içimden gelirse zaten sarılırım. Özlediysem o kişiyi, uzun süre gormediysem ve seviyorsam sarılırım. Bunun haricinde her gördüğümde niye sarılayım millete ya da neden bana sarılsınlar? Neyin samimiyeti, sarılınca daha mı içten oluyor sanki? Robot gibi kolundan çekip yanak yanağa öpmek, "Ay cinimmm" diyip sarılmak her zaman samimiyeti mi ifade eder? Herkes hoşlanmak zorunda da değil bundan, el sıkışmak ve gülümsemek yetiyor şahsen.
Kimi hazzetmez işte, yapı, huy.
Gecmiste taciz yasadınızmı?ben bu dokunma mevzusunda bilinçalti birseyler oldugunu dusunmusumdur!Tensel temas ictenliktir.....
El öpmekten nefret ederim ..Babam bir kere elini uzatmadı bana , öp diye .. öpmek istesem elini çeker , o benim elimi ve alnımı öperdi (normal öpmekten bahsetmiyorum, sözde saygı gereği öpüp başa koymaktan bahsediyorum) ..Selam bayanlar
Şüpesiz benim gibi sarılmayı mucuxs mucuxs öpüşmeyi sevmeyenleriniz vardır
Sorun şu ki bir arkadaşım var çok severim ama gereğinden fazla sarılıyor dokunuyor kaç defa ima etttim ama yok anlamıyor
Hele şu büyüklerimizdeki daha yaklaşmadan el uzatma hareketinden nefret ediyorum
Birinin elini öpmedende ona saygı duymak saygıyla selamlamak mümkün değil mi?
Birazdan o arkadaşı göreceğim şimdiden tüylerim diken diken
Hiç hatırladığım bir taciz yaşamadımGecmiste taciz yasadınızmı?ben bu dokunma mevzusunda bilinçalti birseyler oldugunu dusunmusumdur!Tensel temas ictenliktir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?