Sarılmak

O komşuyu bulup sarılmak istedim şuan
Bende sevdiğim insanlarla kucaklaşmayı çok severim
Mutlu eder beni.

Ayni fikirdeyim , hayatimda ilk defa gordugum musteriler bile pat diye atlayip opuyo bi uzak durun diye ciglik atiyorum icimden
Mumkun mertebe de mesafeli ve uzak dururum ama yine de yakalaniyorum cogu zaman , gercekten cok can sıkıcı

Öpüşmeyi bende sevmem tokalaşmayı tercih ederim.

Ama sarılmayı severim yalan yok

Benim en nefret ettiğim durumda birşey konuşurken karşı tarafın sürekli koluma omzuma dokunması
Sevmiyorum

Bulaşıcı bi deri hastalığın olduğunu söyle.
Gribim desen hep mi gripsin diyebilirler

Koreliler birbirlerini görünce hafifce başlarını eğerek selam veriyorlar. Eğer karşılarındaki patronlari filansa (yalakalik niyeti varsa ) biraz daha fazla egiliyorlar. bu selamlasma sitilleri cok hoşuma gidiyor, bende bazen başımı hafif eğerek selam vermeye başladım

bence de bazen abarti oluyor ne öyle muck muck

Ne opmeyi ne de sarilmayi severim. Opusme durumundaysam da yanagimi degirrim. Hele bazen yanagini uzatip hadi op diyen arkadaslar yok mu ayh opmek zorunda miyim yaa
Bende de o var o vicik vicik arkadastan opmeden sarilmadan birakmaz sacimdan gozumden boynumdan valla iterim oflarim poflarim yapma derim ben derim ben dinlerim
Yazik valla bize

Direk söyle karşı tarafa Bende nefret ederim sarılmaktan el öpmekten vs. Samimiyetle alakası yok itici ve rahatsız edici..

bende sevmem dokunulmasından vıcık vıcık hareketlerden. hemen tacize bağlamışınız

Bazı insanlara sarılmak iyi gelirken bazılarıyla enerjilerimiz mı elektriğimiz mı uyuşmuyor nedir hiç hoşlanmıyorum sarılmaktan. İlle de öpeceksek birilerini yanakları deydirmek kâfi. Yine istisnalar hariç yanaktan öperken dudaklariyla muck muck öpen insanlara çok sinir olurum.
El öpmeye karşı nötrüm aslında ama daha el öpme girişiminde bulunmadan hemen pat diye elinini uzatan insanlara da saygı duyamıyorum.

Bana gore bilinçalti,her taciz hatirlanmaz...
Gittigim bir psikolog terapisinde uyguladigi bir yontemle hatırlamıştim....Ama dokunulmamasi samimiyetsizlik de diyemem....Evet mesafe guzeldir,kisiye gore de degisir....

Neden sürekli tacizi ima ediyorsunuz?
witch hunt uğramadım diyor, siz hala bilinç altı bu, her taciz hatırlanmaz diyorsunuz.
Bahsettiğiniz ufak bir şey değil, ısrarla üstünde durmayın derim.

İnsanlar sarılmaktan, gereksiz öpüşmekten ve ya hijyenik bulamamaktan ötürü öpüşmekten hoşlanmayabilir, bu samimiyetsizlik ya da taciz sebepli değil, ve çok normal.

Sarılmak, öpüşmekten ben de pek hoşlanmam ve bunun sebebi olarak öne sürülecek bir taciz olayı da yaşamadım. Yapı ile alakalı, belki temizlik hissi ile.

Geçtiğimiz bayram kimsenin elini öpmedim, geçiştirdim mesela. Niye öpeyim, ne kadar temiz milletin eli? Yanaktan öpmek için çekenler de var ki rahatsız olurum. Yüzüm hassas, tenim alerjik ve ince, kiminin yüzü diken gibi batıyor yanağıma, niye buna katlanayim?
Sıcakta yapış yapış, yanağından ter inmiş, öpücem diye çekiyor, şaka gibi.

Sarılmak da öyle, içimden gelirse zaten sarılırım. Özlediysem o kişiyi, uzun süre gormediysem ve seviyorsam sarılırım. Bunun haricinde her gördüğümde niye sarılayım millete ya da neden bana sarılsınlar? Neyin samimiyeti, sarılınca daha mı içten oluyor sanki? Robot gibi kolundan çekip yanak yanağa öpmek, "Ay cinimmm" diyip sarılmak her zaman samimiyeti mi ifade eder? Herkes hoşlanmak zorunda da değil bundan, el sıkışmak ve gülümsemek yetiyor şahsen.

Kimi hazzetmez işte, yapı, huy.

Son düzenleme:
Ah ah kızlar kalabalık helede geri düşünen bir aileye gelin gitmeyin gorumcemin kayinbabasinin elini opmedim diye kv ve gorumceden yemedigim hakaret kalmadı saygisiz terbiyesiz oldum esimde aynı kafada malesef ....konu sahibi arkadasiniz oldugu icin açık açık soyleyin sevmiyorum diye

Cocukken de opmek istemezdim ama yontemim suyu cenemi degdirir gibi yapip geri cekilmek

ben yolda yürürken koluma giren arkadaşımı uyarmıştım, hafif şaka yollu koluma girme demiştim. o da artık koluma girmez. bence de direk uyarın laps diye söyleyin hem de

Gecmiste taciz yasadınızmı?ben bu dokunma mevzusunda bilinçalti birseyler oldugunu dusunmusumdur!Tensel temas ictenliktir.....

Kizim 10 aylik,keyfi yerindeyken sarildigim zaman resmen iter, baskalarinin dokunmasina sinir olur, abisi tutup opmeye calisir sinirlenir.
Temasi gercekten sevmiyor.
Oglum ise tam tersiydi, hala da oyle.. hemen sokulur sarilir oper.
Kesinlikle yapi meselesi, bn sadece tacizle alakasi oldugunu dusunmuyorum.

El öpmekten nefret ederim ..Babam bir kere elini uzatmadı bana , öp diye .. öpmek istesem elini çeker , o benim elimi ve alnımı öperdi (normal öpmekten bahsetmiyorum, sözde saygı gereği öpüp başa koymaktan bahsediyorum) ..

Babam bile bana elini öptürmüyorsa, hadsizce elini uzatanlarin, hafif bir tebessümle ellerini sıkar (tokalasmak adina) geçerim .. o ne ya öyle saygı mi olur ? Kime itaat ediyorum ? Kimin egosunu tatmin ediyorum ? Off banane pervanemin saygı budalalari diyip geçiyorum

Beni de soğuk insan diye nitelendirirler. bu samimiyet sarılmak öpüşmek konularından uzak olduğum için yemişim nitelemelerini

benne hıc sevmem sarılmak opmek maladef aıle akraba yapıs yapıs sarılıp el öpturuyo sarılmasan alınır darılır

Ya arkadaşlar buradaki yorumları okuyunca bı gülme ggeldi bana :)) şimdi benim kendi ailemde yaşlılara hürmet el öpmek,küçüklere ise sarılmak öpmek filan çok normal ve olmazsa olmaz.Eşimin ailesi ise çok soğuk 80 yaşındaki anneannesi bile kadını ne zaman elini öpüp sarilmaya kalksam terliyim yavrum der.kv me yaklaşsam elim ıslak der,kp me yaklaşsam elinin ucuyla tokalasir kaçar.Kaynım zaten tokalasmaz elinde peceteyle ggezer.Takintili biri.Ya şimdi bu demekki kültür farki ben buradakileri okuyunca kendimi kötü hissettim.bende kendimi paralıyorum ayıp olur opmezsem sarilmazsam diye:)) uzak durayim hatta opmeyim sarilmayim,terlimiyim desemki:) inanın bukadar rahatsız olacakları aklıma gelmezdi.hep bı sebepleri vardı diye düşünürdüm ne safmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…