Gecmiste taciz yasadınızmı?ben bu dokunma mevzusunda bilinçalti birseyler oldugunu dusunmusumdur!Tensel temas ictenliktir.....
Tacize ugramadim , kendimi bildim bileli nefret ederim insanlarla dokunmali tarzda iliskidenGecmiste taciz yasadınızmı?ben bu dokunma mevzusunda bilinçalti birseyler oldugunu dusunmusumdur!Tensel temas ictenliktir.....
Bana gore bilinçalti,her taciz hatirlanmaz...Ben taciz yasamadim ..
Ama sarilmayi sevmiyorum ,ictenlikle alakali oldugunu sanmiyorum .
Fazlasi samimiyetsizlik hatta .
Vicik vicik iyyy
Genelleme yapmadım, fikrimi soyledim!Tacize ugramadim , kendimi bildim bileli nefret ederim insanlarla dokunmali tarzda iliskiden
Oglum var 9 yasinda , o da tacize ugramadi dogdugundan beri sevmez
Yani rica ediyorum boyle durumlari genellemeyin , dokunmanin ictenlikle falan alakasi yok , herkes de icten olacak diye birsey de yok
Sizi öpmüyorum diye bilincaltima yerleşmiş eski bi taciz var, hi hi eved. Sizi öpmek zorundayim, aksi taktirde kesin tacize falan ugramisimdir. Tensel temas göstererek size içtenligimi hissettirmek zorundayim çünkü. Ne kadar da haklisinizGecmiste taciz yasadınızmı?ben bu dokunma mevzusunda bilinçalti birseyler oldugunu dusunmusumdur!Tensel temas ictenliktir.....
Haklı olmak gibi bir sıkıntım yok,Acaba diyorum!Sizi öpmüyorum diye bilincaltima yerleşmiş eski bi taciz var, hi hi eved. Sizi öpmek zorundayim, aksi taktirde kesin tacize falan ugramisimdir. Tensel temas göstererek size içtenligimi hissettirmek zorundayim çünkü. Ne kadar da haklisiniz
Tacize ugramadim , kendimi bildim bileli nefret ederim insanlarla dokunmali tarzda iliskiden
Oglum var 9 yasinda , o da tacize ugramadi dogdugundan beri sevmez
Yani rica ediyorum boyle durumlari genellemeyin , dokunmanin ictenlikle falan alakasi yok , herkes de icten olacak diye birsey de yok
Selam bayanlar
Şüpesiz benim gibi sarılmayı mucuxs mucuxs öpüşmeyi sevmeyenleriniz vardır
Sorun şu ki bir arkadaşım var çok severim ama gereğinden fazla sarılıyor dokunuyor kaç defa ima etttim ama yok anlamıyor
Hele şu büyüklerimizdeki daha yaklaşmadan el uzatma hareketinden nefret ediyorum
Birinin elini öpmedende ona saygı duymak saygıyla selamlamak mümkün değil mi?
Birazdan o arkadaşı göreceğim şimdiden tüylerim diken diken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?