- Konu Sahibi sezenburak
-
öncelikle kutlarım ne hoş canım hangi karışım bu öğrenebilirmiyim.... birçok varda.. 750 mekiği tek bi gün içersinde çeki yorsuben 50 den fazka yapamıyorum. başka ne spor yapıtorsun:sm_confused: yazarmısınarkadaşlar ben yeni üyeyim sizlerden gelen yazıları okudum bu karışımı deniyorum bugün 3. gün oldu ama 5 i bir yerde çay içiyorum hergün 1 saat spor yapıyorum bu sporda 750 yarım mekik de çekiyorum veeeee bugün 10. günüm 4 kilo verdim bunun yarısı su diye görüyorum haftada 1,5-2 kilo verdirirse süper çünkü benim öyle 6-7 kilo fazlalığım yok malesef
bunların vucuttaki yağları yakmaya faydası var.ben bir büyük baş soğanı dörde bölüyor 4 su bardağı su koyarak 3 bardak kalana kadar kaynatıyorum sabah akşam olmak üzere içiyorum.Bunu bir yıl öncede yaptım inanın vucudumumda kokuda olmadı kiloda verdim.En önemlisi verilen kiloya göre giysilerde daha fazla beden olarak düştüm.Yani yağlarımı yaktı.Daha önceki yıllarda 48 benden pantolan bile giydiğim zaman oldu bu soğan suyunu yaparak iki ayda 38-40 bedene aman aman resim yapmadan indim.Sadece yediğim ekmek dilim sayısını günde bir dilim yaparak her yemekten doyana kadar yiyerek kilo verdim.Çok güzel değilmi???Denemediğim yol kalmamıştı zayıflama bandlarının birkaç markasını denemiştim işe yaramamıştı.Şu anda soğan suyuna devam hem zor değil hemde içimi kolay kesinlikle deneyin derim...
bunların vucuttaki yağları yakmaya faydası var.ben bir büyük baş soğanı dörde bölüyor 4 su bardağı su koyarak 3 bardak kalana kadar kaynatıyorum sabah akşam olmak üzere içiyorum.Bunu bir yıl öncede yaptım inanın vucudumumda kokuda olmadı kiloda verdim.En önemlisi verilen kiloya göre giysilerde daha fazla beden olarak düştüm.Yani yağlarımı yaktı.Daha önceki yıllarda 48 benden pantolan bile giydiğim zaman oldu bu soğan suyunu yaparak iki ayda 38-40 bedene aman aman resim yapmadan indim.Sadece yediğim ekmek dilim sayısını günde bir dilim yaparak her yemekten doyana kadar yiyerek kilo verdim.Çok güzel değilmi???Denemediğim yol kalmamıştı zayıflama bandlarının birkaç markasını denemiştim işe yaramamıştı.Şu anda soğan suyuna devam hem zor değil hemde içimi kolay kesinlikle deneyin derim...
kızlar bn dün akşam gece 12 de aklıma vurdu 2 soganı 5-6 ya böldümm tahmini 4-5 su bardagı su koydum kaynattım .. sabah gelirken işe bir su bardagına yakın içtim iğrenç bir tadı var içtigim gibi agzıma reçel attım yoksa kusardım ..
bunu deniycem bakalım fayda edecekmi.. bunu yapıyorum çünkü çok duymuştum kilo verdiriyor diye..
burdan size aktarırım bilgileri değişme olursa şayettt(AMİN DEYİNNNN NOLURRR) tatlicadiarzu
Arkadaşlar önceki mesajımda "dünden beri içiyorum, bi yarım kilo vermişim ama hemen bu suya bağlamim, eğer işe yararsa yazarım" demiştim ya hani.. a.s
Ben yapın derim, 3 gündür içiyorum ve 2 kilo verdim çünkü! bunu da deneyelim ne çıkar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?