- Konu Sahibi sezenburak
-
valla benim bildigim bir kaç arkadaş sabahlarıevet cok kotu koku yapıyor bırde cok wc gıdıyorsun ama kesınlıkle ıse yarıyor
kizlaaaaaar bakin ne bulduuuuuuuummm
Doğum sonrası kilolarından kurtulmak isteyen seksi yıldız Angelina Jolie, 'sarmısak çaylı' diyet uygulamaya başladı. Doğum yaptığı Güney Afrika ülkesi Namibya'da sağlık gurularının tavsiye ettiği sarmısak çayını yanından ayırmayan Jolie'nin yakınları, güzel oyuncunun doğum sırasında aldığı 11 kilodan hızla kurtulduğunu söylüyor. Jolie'nin uyguladığı diyet programının merkezinde bulunan sarmısak çayı Meksika ve İspanya'da soğuk algınlığı tedavisinde kullanılıyor. Ancak çayın, bağırsakları çalıştırarak zayıflamada etkili olduğu da söyleniyor.
İŞTE MUCİZEVİ TARİF...
Bir çok yönden sağlığa yararlı olan sarmısak çayın malzemeleri ve hazırlanış tarifi: Bir tencerenin içine 3 bardak su ve 3 diş sarmısağı atın ve kaynatın. Su kaynadıktan sonra yarım bardak bal ve yarım bardak limon suyu ilave edin, soğumaya bırakın. Günde 3 kez ılık olarak yarım bardak için. Bir sonraki gün kullanmak içinse, kaynattığınız kabı buzdolabında saklayabilirsiniz.
bunların vucuttaki yağları yakmaya faydası var.ben bir büyük baş soğanı dörde bölüyor 4 su bardağı su koyarak 3 bardak kalana kadar kaynatıyorum sabah akşam olmak üzere içiyorum.Bunu bir yıl öncede yaptım inanın vucudumumda kokuda olmadı kiloda verdim.En önemlisi verilen kiloya göre giysilerde daha fazla beden olarak düştüm.Yani yağlarımı yaktı.Daha önceki yıllarda 48 benden pantolon bile giydiğim zaman oldu bu soğan suyunu yaparak iki ayda 38-40 bedene aman aman rejim yapmadan indim.Sadece yediğim ekmek dilim sayısını günde bir dilim yaparak her yemekten doyana kadar yiyerek kilo verdim.Çok güzel değilmi???Denemediğim yol kalmamıştı zayıflama bandlarının birkaç markasını denemiştim işe yaramamıştı.Şu anda soğan suyuna devam hem zor değil hemde içimi kolay kesinlikle deneyin derim...
kızlar selam,
sarımsak yutan arkadaşlar nasıl bir etkisi oluyor iştahmı azalıyor yani diyet yapıyormusunuz sarımakla birlikte :uhm: yada spor.
yani sadece sarımsak yutum normalk öğünlerini yiyip spor yapmadan kilo veren varmı içinizdejeyyar
canım tebrikler:hooray:
peki yeme düzenin nasıl yani diyet yapıyormusun bu sarımsak harici özel bişey yaptınmı 3 gğünde 2 kg çok ciddibir rakam yaniyerimseniben
Benim ikinci günüm daha bir değişiklik yok ama ümid ediyorum az kaçamaklar var onları da halletsem vericemde çok yoruluyorum bu ara irademş zorlamata zorlanıyorum.Ben öğlen ya da akşam da bi tane yutmayı düşünüyorum yarın.
slm kızlar ben 21/05/2008 tarihinden beri her sabah tarife bire bir uyarak yapıyorum ama bi faydasını görmedim(((( bırakıyorum ( bu suyun yanında rejim ve sporda yapıyorum ) ha unutmadan ben sadece suyub*nu içiyordum sarımsağı yutmuyordum acaba yutmadım diyemi ektisi olmadı ama tariftede suyunu için diyordu dimi üffff galiba kafam karıştı
bana şöyle esaslı bi ratif verecek biri yokmu(
slm kızlar ben 21/05/2008 tarihinden beri her sabah tarife bire bir uyarak yapıyorum ama bi faydasını görmedim(((( bırakıyorum ( bu suyun yanında rejim ve sporda yapıyorum ) ha unutmadan ben sadece suyub*nu içiyordum sarımsağı yutmuyordum acaba yutmadım diyemi ektisi olmadı ama tariftede suyunu için diyordu dimi üffff galiba kafam karıştı
bana şöyle esaslı bi ratif verecek biri yokmu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?