• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarımsak kaşımı yaktı :(:(:(:(

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.611
72.689
798
41
kızlar günaydınn
kaşım gürleşsin diye, kaşımı jiletledim ve 3 gündür sarımsak+zeytinyağı+hint yağı karışımı sürdüm ama kaşım yara içinde kaldı ve su topladı
kabuk kabuk bazı yerleri de
başına böyle bişe gelen var mı ya ne yapacağım ben, hem kaşsız kaldım hem yara bere oldu hep :(

kızlar günaydınn
kaşım gürleşsin diye, kaşımı jiletledim ve 3 gündür sarımsak+zeytinyağı+hint yağı karışımı sürdüm ama kaşım yara içinde kaldı ve su topladı
kabuk kabuk bazı yerleri de
başına böyle bişe gelen var mı ya ne yapacağım ben, hem kaşsız kaldım hem yara bere oldu hep :KK43:
jiletler jiletlemz böyle bir uygulama yaptıysan cok normal gecmis olsun bepanten sür

Sarmısak sağlam deride bile dakikalarca süren yanmaya sebep oluyorken, jiletlenmiş bir yeri nasıl acıtacağını düşünemiyorum; büyük ihtimal tuz da kattın sen onun içine. Sarmısak antiseptik olduğu için enfeksiyon kapma riski düşük aslında ama o su toplamaları için mutlaka bir dermatoloğa git. Hemen bugün git.

Acil olarak cildiyeye git.Sakın kabuklarıyla oynama iltihap kapabilir.Krem adı verecektim ama doğru olmaz dr görse daha iyi.

Bencede hemen doktora gorunmekte fayda var yok eger gidemem dersen sık sık bepanten sür

Sarmısak sağlam deride bile dakikalarca süren yanmaya sebep oluyorken, jiletlenmiş bir yeri nasıl acıtacağını düşünemiyorum; büyük ihtimal tuz da kattın sen onun içine. Sarmısak antiseptik olduğu için enfeksiyon kapma riski düşük aslında ama o su toplamaları için mutlaka bir dermatoloğa git. Hemen bugün git.
yok tuz katmadım
herkes demiş doktora gitmemi doğrusu da o ama vaktim yok ne yazık ki :KK43:

Back
X