• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarımsak kaşımı yaktı :(:(:(:(

Kaşı gürleştirmek için kazımaya gerek yokki, gece yatmadan yada evdeyseniz gün içinde zeytin yağı veya hazır bakım yağları oluyor onlarla gürleşmesini sağlayabilirdin.. Kaşın kılını kalınlaştırmak için makasla uçlarından azar azar kesilebilir.. Ama kazımak tehlikeli yara yapar.. Geçmiş olsun.. Dr a gitmeseniz bile eczacıya danışın, krem verirler..

Nasıl yok bu çok acil bişey ama
Çalışıyor musun, randevunu önce al sıra gelmeye yakın çık git hemen
çalışıyorum ve malum yıl sonu çok yoğunuz :(
şansımı deneyeceğim ama izin verirler umarım

Kaşı gürleştirmek için kazımaya gerek yokki, gece yatmadan yada evdeyseniz gün içinde zeytin yağı veya hazır bakım yağları oluyor onlarla gürleşmesini sağlayabilirdin.. Kaşın kılını kalınlaştırmak için makasla uçlarından azar azar kesilebilir.. Ama kazımak tehlikeli yara yapar.. Geçmiş olsun.. Dr a gitmeseniz bile eczacıya danışın, krem verirler..
teşekkür ederim :(
evet eczacıya hemen gideceğim

yuzun t bolgesı ölüm bolgesıdır
yuzun o bolgesı guzellık uzmanı tarafından temızlenırken bıle ekstra hassasıyet gosterılır cunku en ufak bı enfeksıyoın dırek menenjıte yol acar

jiletın kılı guclendırdıgı falan yok...
kasını bosuna jıletlemıssın, hemen dermatologa gıtmelısın
gecmıs olsun

:KK57: Nasıl bi cesaret bütün kaşa jilet vurmak ben kuaföre aldırmaya gittiğimde bile korkmuştum mahveder diye.
Yeni aldırmaya başladım kaşlarımı ve sadece fazlalıkları temizletiyorum siz nasıl cesaret ettiniz ?
Dr gitmelisiniz .

yuzun o bolgesı guzellık uzmanı tarafından temızlenırken bıle ekstra hassasıyet gosterılır cunku en ufak bı enfeksıyoın dırek menenjıte yol acar

gecmıs olsun
ayyy Allah korusun o_O:KK17:
teşekkür ederim

:KK57: Nasıl bi cesaret bütün kaşa jilet vurmak ben kuaföre aldırmaya gittiğimde bile korkmuştum mahveder diye.
Yeni aldırmaya başladım kaşlarımı ve sadece fazlalıkları temizletiyorum siz nasıl cesaret ettiniz ?
Dr gitmelisiniz .
bilmiyorum valla ya anlık bi cesaret geldi yaptım işte :(

ALINTI Aynı sorundan dr giden birinin yorumu diğer cilt bölümünden belki işine yarar
doktora göründüm ya..aynı sorundan muzdaripler varsa doktora görünsünler...doktorun cevabı: bilmiyorumkismile

Madecasol veya bepanten krem gunde 3 -4 defa kullanin, gunes koruyucu mutlaka kullanin ve gunesten uzak durun. Kabuk olusursa kabuga dokunmayin. Kendi kendine dusunce de 1 hafta kadar advantan krem kullanin. Leke tamamen kaybolana kadar gunes koruyucuya devam edin.

ALINTI Aynı sorundan dr giden birinin yorumu diğer cilt bölümünden belki işine yarar
doktora göründüm ya..aynı sorundan muzdaripler varsa doktora görünsünler...doktorun cevabı: bilmiyorumkismile

Madecasol veya bepanten krem gunde 3 -4 defa kullanin, gunes koruyucu mutlaka kullanin ve gunesten uzak durun. Kabuk olusursa kabuga dokunmayin. Kendi kendine dusunce de 1 hafta kadar advantan krem kullanin. Leke tamamen kaybolana kadar gunes koruyucuya devam edin.
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim
hemen başlayayım sürmeye

gecmıs olsun
Ya benim alnımın ortasında bişey çıktı
Sivilce gibiydi ertesi sabah bi uyandım
Çizgi filmde bi yere çarparsında birden pinokyonun burnu gibi uzar ya öyle şişmiş, dombili olmuş
Gözümün altı şişmiş morarmış
Dayak yemiş gibiyim
Pazar günü cildiyecide bulamadım , acil doktoru bi merhem yazdı
Pazartesi sabahta baktım düzelme yok cildiyeye gittim, iğne hap ve merhem verdi
Hala tam geçmedi, T bölgesi deyince tırstım bende şimdi

Kaşa sarımsak sürdüğünde 10 dk sonra yıkaman lazım canım aksi takdirde kaşı gürleştirmez tam tersi kaşı seyrekleştirir . Ayrıca bir daha sürme daha da tahriş etme bende bi ara takmıştım kaşlarıma ama baktım yok olmuyor kaş yapım böyle kurşun kalem aldım onunla kaşlarımın aralarını çiziyorum çok doğal ve gür gibi duruyor çok uğraşma kaşlarınla tamamen kaşsız kalırsın allah korusum

Ya benim alnımın ortasında bişey çıktı
Sivilce gibiydi ertesi sabah bi uyandım
Çizgi filmde bi yere çarparsında birden pinokyonun burnu gibi uzar ya öyle şişmiş, dombili olmuş
Gözümün altı şişmiş morarmış
Dayak yemiş gibiyim
Pazar günü cildiyecide bulamadım , acil doktoru bi merhem yazdı
Pazartesi sabahta baktım düzelme yok cildiyeye gittim, iğne hap ve merhem verdi
Hala tam geçmedi, T bölgesi deyince tırstım bende şimdi
:KK8::KK8::KK8: T bölgesi ölüm bölgesidir

Back
X