• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarımsak kaşımı yaktı :(:(:(:(

Ya benim alnımın ortasında bişey çıktı
Sivilce gibiydi ertesi sabah bi uyandım
Çizgi filmde bi yere çarparsında birden pinokyonun burnu gibi uzar ya öyle şişmiş, dombili olmuş
Gözümün altı şişmiş morarmış
Dayak yemiş gibiyim
Pazar günü cildiyecide bulamadım , acil doktoru bi merhem yazdı
Pazartesi sabahta baktım düzelme yok cildiyeye gittim, iğne hap ve merhem verdi
Hala tam geçmedi, T bölgesi deyince tırstım bende şimdi
vucudun cesıtlı yerlerınde bazen oyle cıkabılıyor
cene alın koltukaltı gıbı vucut kendısı yapıyor
elın ıstemsız gıdebılır oraya hıc dokunma sakın :)
ıltıhabını kurutucu ılac vermıstır kendı kendıne sönmesı beklenır sıkılırsa vucuda sıcrar

vucudun cesıtlı yerlerınde bazen oyle cıkabılıyor
cene alın koltukaltı gıbı vucut kendısı yapıyor
elım ıstemsız gıdebılır oraya hıc dokunma sakın :)
ıltıhabını kurutucu ılac vermıstır kendı kendıne sönmesı beklenır sıkılırsa vucuda sıcrar
Zaten elim bi dursa benim :KK53:
Bir musibet bin nasihatten iyi
Daha yeni korkudan ellemiyorum önce elliyodum
İğneler bitti ilaca devam ara ara sızıntı oluyo, merhemden sonra

Zaten elim bi dursa benim :KK53:
Bir musibet bin nasihatten iyi
Daha yeni korkudan ellemiyorum önce elliyodum
İğneler bitti ilaca devam ara ara sızıntı oluyo, merhemden sonra
o sızıntı sarı seffaf sekılde oluyor arada kabuk tutuyor mu
dırek ıltıhap olarak mı akıyor

Gecmis olsun jiletten sonra karışımı sürmüş olman yapmis olabilir ya doktora gidin imkaniniz varsa yada teremisin die bi krem var onu alın sürün iki gün icinde geçer

iyi de sarımsaktaki asit oranını bilmiyor musunuz?
jiletle deriyi kazıyıp üstüne sarımsağı sürme fikrini hangi aklı evvel verdi size?

İkisi de oluyo
İltihap dün tek oldu önce çıkmıyodu, şişkinlik bu yüzdendi
:KK68: ıyı guzel aksın aksın ama sen sakın sıkma tamammı
bıraz ınıcek agrısı azalıcak kızarıklık varsa gecıcek kucucuk bırsey kalıcak okadar tatlı durucak kı acayıp sıkmak ve kurtulmak ıstıceksın
ıste onu yapma :)
gecmıs olsun

:KK68: ıyı guzel aksın aksın ama sen sakın sıkma tamammı
bıraz ınıcek agrısı azalıcak kızarıklık varsa gecıcek kucucuk bırsey kalıcak okadar tatlı durucak kı acayıp sıkmak ve kurtulmak ıstıceksın
ıste onu yapma :)
gecmıs olsun
İnşallah kendime mukayyet olabilirim :KK53: ama olmam lazım haklısın
Sağ ol
Daha biraz daha var belli
Bekliyorum sabırla :KK69:senin doğumu beklediğin gibi
Az kalmış gün aldın mı ?

Geçenlerde bir konuda genital bölgesini sirke ile sildiğini söyleyen bir üyeden sonra hayret ettiğim üyelerden biri oldunuz.
Kaşınızı nasıl bir akılla jiletlediniz ki? Kaş bu ya kabak gibi görünür diye de mi düşünmediniz?haydi öyle bir şaşkınlık yaptınız jilet zaten tahriş edici bir şey iken resmen sarmısak vs ile tuz biber ekmişsiniz.
Geçmiş olsun, herkesle aynı tavsiyeyi vereceğim dermatoloğa gidin en acilinden hem de.

İnşallah kendime mukayyet olabilirim :KK53: ama olmam lazım haklısın
Sağ ol
Daha biraz daha var belli
Bekliyorum sabırla :KK69:senin doğumu beklediğin gibi
Az kalmış gün aldın mı ?
evet 18 ocak ptesı gunu :)
hamılelık takvımımı ona gore degıstırdım oyuzden, bı baktım 19 gun kaldı dıyor ıcımı bı heyecan kapladı allahım dogurucam :D

Geçenlerde bir konuda genital bölgesini sirke ile sildiğini söyleyen bir üyeden sonra hayret ettiğim üyelerden biri oldunuz.
Kaşınızı nasıl bir akılla jiletlediniz ki? Kaş bu ya kabak gibi görünür diye de mi düşünmediniz?haydi öyle bir şaşkınlık yaptınız jilet zaten tahriş edici bir şey iken resmen sarmısak vs ile tuz biber ekmişsiniz.
Geçmiş olsun, herkesle aynı tavsiyeyi vereceğim dermatoloğa gidin en acilinden hem de.
vajınayı sirkeyle dırek sılmek cok yanlıs ama mantar da az sırkelı suyla yıkamak cogu ılactan daha etkılı :)
nerdeyse evde herkese ıcırıp calkalıcam :D okadar faydalı

evet 18 ocak ptesı gunu :)
hamılelık takvımımı ona gore degıstırdım oyuzden, bı baktım 19 gun kaldı dıyor ıcımı bı heyecan kapladı allahım dogurucam :KK70:
Geçen yıl bu zamanlar bende öyleydim
Şimdiyse 1 yaş için hazırlık yapıyoruz
Darısı başına, zaman çabuk geçiyo bi bakıyosun herşey olmuş bitmiş

Ben yine konu dışından gümlemesem iyi
Kem küm benim T bölgemde iyileşir inşallah diyerekten konuya döneyim :oops::KK48:

vajınayı sirkeyle dırek sılmek cok yanlıs ama mantar da az sırkelı suyla yıkamak cogu ılactan daha etkılı :)
nerdeyse evde herkese ıcırıp calkalıcam :KK70: okadar faydalı
Sirkeyi ben de çok severim, bir çok yerde kullanırım ama vajinada değil:)
Sağlıkla, mutlulukla gelsin bebeğiniz inşallah.Hatta bir avazda inşallah diyelim.

Kaşa dövme yapılırkende jiletleniyor onda bir sorun yok,kuzenim yaptırmistı oradan biliyorum ama sarmısak o halde kullanmak tahriş eder,azıcık elimiz kesilse sarmısak değse ciddi can yakıyor kaldı ki yüz ne kadar acır. Coresatin pembe yada bepanten plus alıp sürebilirsiniz doktora gidemiyorsanız,rahatlatır ve geçirir. Bunlarıda bulamıyorsanız aktardan sarı kantaron yağı alıp sürebilirsiniz.

Geçmiş olsun.

çok önemli bişey yok sadece tahriş olmuştur.sarı kantoran yağı sürebilrisin yaralara çok iyi gelir.olmazsa fito krem bepanten hematen sürebilrisin.için rahat değilse dr git ama dr kesin ne yaptın sen falan der azarlar malum ego tatmin edicekler

Yokda bir insanin kasina bunu yapacak kadar kotu nasil bir kasi olabilir ki...akillara zararsiniz..

Back
X