- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Jasminium84
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vucudun cesıtlı yerlerınde bazen oyle cıkabılıyorYa benim alnımın ortasında bişey çıktı
Sivilce gibiydi ertesi sabah bi uyandım
Çizgi filmde bi yere çarparsında birden pinokyonun burnu gibi uzar ya öyle şişmiş, dombili olmuş
Gözümün altı şişmiş morarmış
Dayak yemiş gibiyim
Pazar günü cildiyecide bulamadım , acil doktoru bi merhem yazdı
Pazartesi sabahta baktım düzelme yok cildiyeye gittim, iğne hap ve merhem verdi
Hala tam geçmedi, T bölgesi deyince tırstım bende şimdi
Zaten elim bi dursa benimvucudun cesıtlı yerlerınde bazen oyle cıkabılıyor
cene alın koltukaltı gıbı vucut kendısı yapıyor
elım ıstemsız gıdebılır oraya hıc dokunma sakın :)
ıltıhabını kurutucu ılac vermıstır kendı kendıne sönmesı beklenır sıkılırsa vucuda sıcrar
o sızıntı sarı seffaf sekılde oluyor arada kabuk tutuyor muZaten elim bi dursa benim
Bir musibet bin nasihatten iyi
Daha yeni korkudan ellemiyorum önce elliyodum
İğneler bitti ilaca devam ara ara sızıntı oluyo, merhemden sonra
İkisi de oluyoo sızıntı sarı seffaf sekılde oluyor arada kabuk tutuyor mu
dırek ıltıhap olarak mı akıyor
İkisi de oluyo
İltihap dün tek oldu önce çıkmıyodu, şişkinlik bu yüzdendi
İnşallah kendime mukayyet olabilirimıyı guzel aksın aksın ama sen sakın sıkma tamammı
bıraz ınıcek agrısı azalıcak kızarıklık varsa gecıcek kucucuk bırsey kalıcak okadar tatlı durucak kı acayıp sıkmak ve kurtulmak ıstıceksın
ıste onu yapma :)
gecmıs olsun
evet 18 ocak ptesı gunu :)İnşallah kendime mukayyet olabilirimama olmam lazım haklısın
Sağ ol
Daha biraz daha var belli
Bekliyorum sabırlasenin doğumu beklediğin gibi
Az kalmış gün aldın mı ?
vajınayı sirkeyle dırek sılmek cok yanlıs ama mantar da az sırkelı suyla yıkamak cogu ılactan daha etkılı :)Geçenlerde bir konuda genital bölgesini sirke ile sildiğini söyleyen bir üyeden sonra hayret ettiğim üyelerden biri oldunuz.
Kaşınızı nasıl bir akılla jiletlediniz ki? Kaş bu ya kabak gibi görünür diye de mi düşünmediniz?haydi öyle bir şaşkınlık yaptınız jilet zaten tahriş edici bir şey iken resmen sarmısak vs ile tuz biber ekmişsiniz.
Geçmiş olsun, herkesle aynı tavsiyeyi vereceğim dermatoloğa gidin en acilinden hem de.
Geçen yıl bu zamanlar bende öyleydimevet 18 ocak ptesı gunu :)
hamılelık takvımımı ona gore degıstırdım oyuzden, bı baktım 19 gun kaldı dıyor ıcımı bı heyecan kapladı allahım dogurucam![]()
Sirkeyi ben de çok severim, bir çok yerde kullanırım ama vajinada değil:)vajınayı sirkeyle dırek sılmek cok yanlıs ama mantar da az sırkelı suyla yıkamak cogu ılactan daha etkılı :)
nerdeyse evde herkese ıcırıp calkalıcamokadar faydalı
cok tesekkur ederımSirkeyi ben de çok severim, bir çok yerde kullanırım ama vajinada değil:)
Sağlıkla, mutlulukla gelsin bebeğiniz inşallah.Hatta bir avazda inşallah diyelim.