• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarımsak kaşımı yaktı :(:(:(:(

Leke kalır diye korkuyorsan elma maskesi yap kabuk düştükten sonra.
Ardından da hint yagi+badem yağı sur.
En fazla 1 ayda eski haline döner 2 ayda eskisinden daha gur olur. Hemde nemlendirir bu yağlar . Korkma .
lekeden korkmuyorum çok derin yaralar değil çünkü şu an
tek korkum acaba sarımsak var olan kaş köküne de zarar vermiş midir acaba diye?
hint yağı ve badem yağı işe yarar mı gerçekten
umarım yaaa eskisi gibi olsun o bile yeter bana şu an :(

benim bildiğim bu sarımsak kürlerini yapmak için kaşı jiletlemeye gerek yok üzerine de yapabiliyorsun. keşke jiletlemeseydin. hem belki sarımsağa falan alerjin vardı kim bilir. doktora git bence de

Allahım kas yapacak yerde goz cıkarma buna derler.Kadınlar guzel olmak ıcın neler yapıyor. her gun bır sey duyuyorum yenı.Bacım sen kasını nıye jıletlıyorsun sımdı kasların yamuk dumduz cıkacak.Artık yapmıssın gecmıs doktora gıt barı hemen

Benim kaslarimda seyrek. Boyamayi denedinmi?
aslında kaş konturum var ama o da sürekli yenilenmesi gereken bişe ve pahalı bişe
bekarken senede bir yaptırırdım o yüzden dert etmezdim kaş işini ama evlendikten sonra maddi olarak zor bi dönemden geçtiğimiz için ona para ayıramıyorum ve 3 senedir yaptıramıyorum dolayısıyla konturun renginin soluk görüntüsü daha da çirkinleştirdi kaşımı
dolayısıyla kaşım gürleşsin istedim
bi de makyajsızken de kaşlarım güzel olsun istiyorum yoksa makyaj yapıyorken evet boyuyorum kaşlarımı

Hiç korkma biseycik olmaz.
Himt yağı ve Badem yağı var ya kaş kraliçesi yapar seni. :-)
Bana guven.
lekeden korkmuyorum çok derin yaralar değil çünkü şu an
tek korkum acaba sarımsak var olan kaş köküne de zarar vermiş midir acaba diye?
hint yağı ve badem yağı işe yarar mı gerçekten
umarım yaaa eskisi gibi olsun o bile yeter bana şu an :KK43:

benim bildiğim bu sarımsak kürlerini yapmak için kaşı jiletlemeye gerek yok üzerine de yapabiliyorsun. keşke jiletlemeseydin. hem belki sarımsağa falan alerjin vardı kim bilir. doktora git bence de
fırsat bulur bulmaz gideceğim, ahhh yaaaa keşke yapmasaydım offff :(

Allahım kas yapacak yerde goz cıkarma buna derler.Kadınlar guzel olmak ıcın neler yapıyor. her gun bır sey duyuyorum yenı.Bacım sen kasını nıye jıletlıyorsun sımdı kasların yamuk dumduz cıkacak.Artık yapmıssın gecmıs doktora gıt barı hemen
ayy deme yaa çok mu kötü olur şimdi offf yaaa
hakikaten kaş yapayım derken göz çıkardım :(

evet buradaki bazı arkadaşlar bile akılsız olduğumu düşünmüşken doktor kimbilir neler der :KK43:
bepanten ve hametana başlayacağım evde
amannn takma kim ne derse desin aynını benim komşum yaptı bişey olmadı kaşları çokda güzel gürleşti olmıycak bişey değil. sadece senin tenin biraz hassas o kadar..

Gecmis olsun..

Ya jilet ile kaziyinca gürlesme konusu olunca aklima takilan bi soru vardi onu sorayim..
Saclari tamamen jiletle kaziyinca daha gür çıktığı veya saclarin çoğaldığı doğru mu?
Saclarim cok dökülüyor bu aralar Annem de tutturdu sifira vuralim kaziyalim diye :KK53:

Dogru degil bence o. Ben sacimi yanlis hatirlamiyosam 3 kere kazittim ardi ardina. Kisa tuttugumda saclarima besinler daha cok ulasti ama uzadiginda yine gucsuzlesti. Sorun kokundeyse yapicak bisy yok. Zamaninda vitamin E tabletleri kullanmistim ben sacimi kazitmanin yani sira, 2 taraftanda toparlamaya calisyodum dokulen gucsuz saclarimi.
Vitamin E cok iyi geldi, saclarim gurlesti. Ama bunu yani sira tek sacim gurlesmedi. Tum vucudumdaki tuyler gurlesti kas biyik ve tum tuyler gunler icinde tekrar buyudu. Cekilir gibi degildi. Ayrica idrarda cok kotu koku yapiyor o tabletten dolayi. Tuvalet gidisleride cogaliyordu. Ben careyi sacimi her gun taramamakta buldum. Sadece dustan sonra tariyorum( bi kac gun arayla).
Yaglanma, gucsuzluk, dokulme diye gittim doktor sac derin narin dedi. Bebe sampuan zwitsal kullan dedi. Hic ise yaramadi. En sonunda zarqa diye bi sampuan kesfettim. Yaglanmalar azaldi, gucu yerine geldi ve dokulmelerde yariya indi.

amannn takma kim ne derse desin aynını benim komşum yaptı bişey olmadı kaşları çokda güzel gürleşti olmıycak bişey değil. sadece senin tenin biraz hassas o kadar..
ya normalde takmam böyle şeyleri ama zaten canım çok çok sıkkın bi de böyle aptal muamelesi yapıtılar iyice canım sıkıldı üzüldüm bozuldum :(
inşallah gürleşir ama artık sarımsağa elveda başka yöntemler olacak bu sefer :)

ya sarımsağı jiletleyerek sürmene gerek yoktuki , normal kaşının üstünede sürebilirdin. o yaralar kremsiz geçmez doktora git acilen. en kısa çözüm doktorda.

Back
X