Sarımsak Metabolizmayı Hızlandırıyor!

merhaba arkadaşlar sarımsak olduğu için dikkatimi çekti sarmısağın yutulması vücuda hiç fayda vermiyor sarmısağı ezdiğimiz zaman içindeki asitler ortaya çıkıyor sarımsağı ezerek su ile yutmak daha faydalı ayrıca içinde kükürt olduğu için sivilceyi yok ediyor saçları besliyor ve sarımsak metabolizmayı hızlandırıyor

günaydın bende sarımsakçıyım günde iki üç diş ikiye bölüp yutuyorum faydasını görüyorum bağırsaklar iii çalışıyor erimede var sanırımyada ben öyle hissee,diyorum sevgiler :1hug:

1 haftada 3 kilo vermişim :)) ama sadece sarımsakla değil,diyet ve spor destekli ...2 cm incelmiş belim :))

kIZLAR BEN ADET DÖNEMİNDEYİM ŞİMDİ ADET DÖNEMİNDE Mİ BAŞLIYIM,BİTİNCE Mİ? KARAR VEREMEDİM.

BENMİ İÇİN ÖNEMLİ OLANBAĞIRSAKLARI ÇALIŞTIRMASI ÇÜNKÜ BU SORUN BENDE EPEY AŞIRI OLMAYA BAŞLADI
gerçekten çalıştırıyo mu ya

slm kizlar, bende 10 dakika once okudum bu yaziyi ve hemen 2 dis sarimsak dogradim yogurdun icine ve yogurdu kasikladim... o kadar kotu degildi tadi :-D ve komik olan, az sonra dugune gidicem, marim agzim sarimsak kokmaz

arkadaşlar merhaba,
arımsakla ilgili uzun zamandır hiçbirşey yazılmamış.baştan sona kadar okudum tüm yazılanları.halen kullanan arkadaşlar varmı aranızda ? yada uzun süre kullanıp fayda gören ve görmeye devam eden ?

ben sarımsağı bir haftadır sadece sabah 1 adet olarak içtim.Sizlerden 4 -5 adet duyunca şaşırdım...bana tavsiye eden kişi sarmısağı çatalla veya kürdanla delmem gerektiğini söyledi...ayrıca 3 ay mutlaka düzenli kullanım gerektiği bırakıldığında verilen kiloların geri alındığını söyledi...henüz gram kaybetmedim ama.....ben en iyisi dozu artırayım...

bende sadece akşam yemeklerinden sonra 1 diş yutuyorum.aç karnına hiç denemedim.uzun süre kullanıp fayda gören arkadaşlar yazsa ne çok sevineceğim.aç karnınamı,tokmu günün hangi saatlerinde almak daha etkili bilsem

[COLOR="Red"]selM KIZLAR ...BENDE İŞTAHI KAPATMAK İSTEYENLER İÇİN Bİ ÖNERİDE BULUNMAK İSTİORUM...ACIKINCA DİLİNİN ÜZERİNE 1 DİŞ SARIMSAĞI SÜRERSENİZ TAMAMİYLE İŞTAHI SINIRLIYOMUŞ...BİLGİLERİNkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.İZEEEE[/COLOR]

ben akşam eve gidince aç karnıma 2 diş sarımsak yutuyorum sarımsağı delerek (bir gün parçalara bölerek yuttum koku yaptııı) ertesi gün karnım dümdüz oluyor :) çok iyi hissediyorum kendimi ayrıca...daha rahat daha dinç oluyorum. yeni kullanmaya başladımm.

bende akşam yemeklerinden sonra yutmaya başladım.
idrarda koku yaptı ama tenim kokuyor mu fark edemiyorum

ben geçen sene 2 haftada 7 kilo verdim diyetle ve sporla birlikte.şimdi yine başlıcam regl oldum pazartesi başlarım artık çok faydasını gördüm kızlar hiç düşünmeden deneyin derim...

yhaa arkadşlrr bnde rejmdeymm bir buçuk ayda 3 kilo vermişimm..
bunu da denemekk istiorm ama nsll kullanmam lazım biri ayrıntılı yazarsa çoq sevncemm..
benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…