ayyy kıslar az önce öylesine internette gezinirken taylan kümelinin bi röportajını okudum dediğine göre soğan ve sarımsak vücutta su tutar diyet boyunca yenilmemesi gerekiyomuşşşşşşşşşşş her kafadan bi ses çıkyo yawww kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
yaa arkadaşlar bende çok gaz var bi kaçgündür saatli bomba gibiyim ve sarımsaktan şüpheleniyorum...akşam 3 diş sarımsak yedim yemek sonrası ve karın ağrısından ölüyorum resmen...
taylan kümeli haklı galiba...ama tartıya çıktım günelrdir çok fazla yememe rağmen kilo almamaışım.aklım çok karıştı vede karnım ççokkk ağrıyoooo imdatttttttt gaz kaçağı varrrrrrrrrr:Roflol::Roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
belki üşüttün canım ya bende gaz problemi olmadı. tabi bünyeden bünye de değişebilir..
Ay Kizlar Bu Kadar Faydadan Sonra Bende Başlicam Içmeye Hap Gibi Içiyim Dimi Bide Aç Karnami Olcak Merak Ettim
ben dün 3 diş sarımsağı 2 bardak suda biraz kaynattım.sonra bir tatlı kaşığı bal ve bir limon suyunu sıktım .soğuduktan sonra da içtim.kaynatırken mutfak hep sarımsak koktu.içilebileceğini sanmıyordum.ama bu çayda baktım hiç de kötü değil di.bir nevi tylol hot gibi bir karışım oldu..rahat içtim yani..
kilo verme konusunu bilemiyorum.ama sağlıklı için bile olsa arada bir içmeye değer diye düşünüyorum
zayıflayan arkadaşalr ne şekilde kullandılar acaba?
lightcola fun benimde sana bi önerim olacak canım sarmısakla ilgili tost makinasına yiyeceğin kadar sarmısak koy ve 5 dakka pişir ... sanırım bu sana yardımcı olacaktır
sarmısak yutmaya 2 gün ara vermiştim şimdi tekrar başlayacağım gelişmeleri yazalım.çiçek kız sen devam ediyor musun nasıl gidiyor ?
çiçek kilomda çok fazla bi değişim yok ama bende inceldim cidden.bugün okulda da herkes imrendi bana .bende şöyle bi döndüm attım havamı
azericim aç karnına daha iyi oluyo gibi çünkü yemek üstünü kapatıyor.ben bir de saçlarım için yutuyorum .saçlarım azaldı gürleşsin biraz .niğref gürleştiğini söylemişti.hakkaten alnımda yeni saçlar çıkıyor.
yalnız bazen sarmısak mide ağrısı yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?