Sarımsak Metabolizmayı Hızlandırıyor!

valla bilemiyorum bende hiç koku olmuyor sendeki niye acaba bende parçalayıp yutuyorum yuttuktan sonra bile ağzım kokmuyor.arkasınada limonlu ve karanfilli yeşil çay içiyorum koku olmasın diye olmuyor.

arkadaşlar sarımsak ile ilgili birşeyler buldum belki yersiz olacak ama sizi sevindirecek.sarımsak troid bezinin faaliyetlerini arttırıyormuş ayrıca kolesterolü ve trigliseriti düşürüyormuş.trigliserit ne derseniz şöle anlatayım Yiyeceklerle aldığımız yağların % 98'inden fazlası trigliseritlerden oluşur. En çok tükettiğimiz yağlar olan tereyağ, margarinler, zeytinyağ, ayçiçek yağı, mısırözü yağı hepsi trigliseritlerden oluşur. Bu yağların yakılmasıyla elde edilen enerji miktarı yaklaşık aynıdır (9 kkal/gr). Bitkisel yağlarda kolesterol bulunmaz, ancak hayvansal yağlarda kolesterol bir miktar bulunur.....sevindiniz dimiii
ayrıca bunları bulduğum yerde sarımsağın iştah açtığı yazıyor benim iştahımı açmadı umarım sizinkinide açmamıştır....yukardaki sevinçten sonra bune yaa ....

bişey sorabilir miyim? her yemekten önce 1 tane yarımsak yutulsa sizce etkili olur mu? yada daha ii ne şekilde kullanıyosunuz?

2 tane yut annem hatta dişler küçüksee 3 tane yut valla ben meyve gibi yiyorumm offf be ağız kokumu almıyorum ama annem kokuyo diyo aman bana ne zayıflatacak herşeye açığım atarım sakızımı çatır çatır zayıflarım ama tuvalett tam bir felakett heryer sarımsak kokuyo kendimi çicek gibi hissediyorumm :Roflol::Roflol: :sm_cool::sm_cool:

muhtemelen ağzınız kokmuyordur.banada olmuştu terleyince koku oluyor.yani ter kokusuyla sarımsağınki karışıyor.her gün yıkansanda fayda etmiyor.

arkadaşım bari sen söyle her yemekten önce 1 yetmez mi 2 fazla geldi bana

canım benim yemekten önce aç karnına içersen zarar verebiliyormuşbu yüzden yemekten sonra yemen daha iyi ve 2 3 diş çok değil dişler normalse 2 tane ye küçükse 3 tane yeeee olur mu 1 pek işe yaramaz gibime geldi

ben de çok kötü kokuyorum,gazmandaşlarım benim o yüzden yutmayı bıraktım soyunu içiyorum,o da akşamları sadece

çok mu kokuyo ya tırstım şimdi 3 kg için rezil olmıyım :)

valla 3 kg için rezil olursun fulyacım :)) gerçekten çok kötü kokuyorsu nsadece ağzın değil vücudunda kokuyo..benim çevremdeki herkes rahatsız olmuştu nerdeyse depresyona giriyordum çünkü sarımsağı bıraktığım halde insanlar halak okuyorsun diyordu neyseki artı kkoku falan kalmadı:dance:

sarımsakçılar nerdesiniz hepiniz bıraktınız galiba sarımsak yutmayı benden başkası yutmuyomu yaaa.siz bıraktıysanız bende bırakırım bak...oysaki iyide gidiyorduk....

valla ben hala devam ediyorum hatta öğünlerden sonra 1 tane yutarken 2 gündür 2 taneye çıkardım. eminim ki ağzım kokmuyor yada ter yoluylada koku çıkmıyor amaaaaaaaaaaaaa çok afedersiniz tuvalete gidince o çok kötü işte. çevreye zarar vermediğim için devam ediyorum. sanırım bırakmam artık

bende devam ediyorum çok şükür tuvalet dışında bendede koku yok kimseyi rahatsız etmediğim sürecede devam edicem bende.herşeyden önce sarımsak çok faydalı antibiyotik niyetine yutuyorum valla....

sarımsakçılar nerdesiniz be aaaa başlık boşlanmış iyice bakıyorumda..ne iş sarımsak kullanmayı bıraktınızmı yoksa hı? ben yaklaşık 10 gündür ara vermiştim tekrar başlıyorum 2 gün önce sarımsakalrı bütün olarak yuttum çok şükür hiç kok uyapmadı..daha önce ben sarımsakları 3-4 parçaya kesip öle yutuyordum demekki işin sırrı bütün olarak yutmaktaymışş..en azından bende bu şekilde koku yapmadı..evet gelişmeleri bekliyorum kızlar..başlığımızı boşlamayalım lütfen:a015:

valla ben içiyorum ve içmeye devam edecem bana çok yarıyo kilo verdim ama yazmıyorum 1 hafta sonra yazacam bu rakama iyi bakın 59.9 mu ne 1 hafta sonra bunun yerinde yeller esecek allahın izniyle sarımsak süper bişey ve acayip güzel tuvalete çıkarıyor tavsiye ediyorum ayrıca narrrr yiyin kimse beni ciddiye almıyor ama narrrr yiyinn diyommm

anacım dinleyecem seniii yarın ara öğünlerimde nar yiyecem d sen nasıl yapıyorsun bütyün bi narın tamamını yiyormusun yarısınımı yiyorsun nasıl yapıyorsun yani şekerim?

ya hem bir sürü faydası var hemde tane tane olduğu için tabağa ayıklayın sonra alın yanınıza atın leblebi gibi hem başka şeylere aklınız kaymaz mesela çikolata falan gibi bilmiyorum ben o yüzden yiyin dedim hem yoruluyorsunuz yerken ha birde havuç yiyebilirsiniz benim çenem ağrıyo havuç yerken ve çok tok hissediyorum kendimi (( saçma mı? (((

Yemesi zahmetli ama ya faydası
Narın faydaları saymakla bitmiyor. İster tek tek tanelerini yiyerek tüketin, ister suyunu sıkarak için nar, pek çok derdin devası. Örneğin narda 10 bardak yeşil çaya ve 4 bardak kızılcık suyuna eşdeğer antioksidan madde bulunuyor. Narın bilinen bazı faydaları:

Tansiyonumuzu olumlu bir şekilde düzenler
Kalbimizi korur düzenli çalışmasına destek olur
Enfeksiyona karşı vücut direncini korur ve artırır
Enerji verir, yorgunluğu giderir
İdrar söktürücü etkisiyle toksin atımını sağlar
Bağışıklık sistemini güçlendirir hastalıklara karşı korur
Kolesterol ve kan şekerimizi regüle eder artmasını engeller
Bağırsak parazitlerinin düşmanıdır, iyi bakterilerin artmasını sağlar
İshali (diare) önler tedavide destek sağlar
Ciltte olumlu katkısı vardır, pürüzsüz görünüm sağlar
Cilt enfeksiyonlarında olumlu katkısı vardır

Bak sen bende hergün mutlaka bir adet nar yiyorum olmadı suyunu içiyorum da kendi zevkim için tüketiyordumben demek etkisi faydaları varmış...Tek kötü yanı zaten düzenli çalışmayan bağırsaklarıma olumsuz etki etmesi

selam arkadaşlar sizi bugün keşfettim. bu arada tulips.kalliste, nigref., zambak, lightcolafun, celebrian,emel, serap gur, bilge sizleri tebrik ediyorum. arkadaşlar o kilo çizelgelerini nasıl yapıyosunuz bilmiyorum ama çok güzel verdiğiniz kilolarda çok güzel. sizleri çok tebrik ediyorum. ya bu sarımsak meğer neymiş. zaten faydalarını biliyoruzda zayıflamaya yardımcı olacağını hiç bilmezdim. iyiki anlatınız. yalnız arkadaşlar kokudan falan bahsedildi. ben zaten kilolu olduğum için kendimi sürekli kokuyo gibi hissediyorum. olsun koksada farketmez yeterki kilo vereyim. bıktım arkadaşlar artık ya. birde ben ramazanda çok kilo aldım. iyice duba oldum. tulips cim senin başlangıç kilondayım ne dersin seni kendime örnek aldım. bana destek olursun artık. yani inşallah ben de 3 ayın sonunda senin kilona inebilirim belki. ama bana hayal gibi geliyor. zaten ben o kiloları görsem sizleri istanbula davet edip kutlama yapıcamda nerdeeee.

merak etme azmedince hepsi oluyor kararlı ve sabırlı olmak gerekiyor canım kesinlikle olmuyor deyip pes etmeyeceksin mesela ben diyete başladığım ilk ay kilo verememiştim çünkü sonradan öğrendim bir sürü hata yapıyormuşum
bunların başında da az su içiyormuşum ve en önemlisi hesaba katmadığımız bundan ne olacak deyip ağzımıza attığımız 1 tane bisküvi veya 1 tane cips meğerse çok şey oluyormuş bir de sabah kahvaltısı yapmıyordum artık kahvaltı yapmadığım gün yok çünkü kahvaltıyı atlayınca ister istemez öğle yemeyi fazla kaçıyor ve çok daha fazla kalori alıyoruz bir de metabolizma yavaşlıyor bu nedenle kahvaltı önemli
ben 11 kiloyu 7 ayda verdim , benim bünyem çok yavaş kilo veriyor egzersiz olmadan kilo vermek çok zor ve yağ yakmanın yolu da egzersizden geçiyor o zaman sarkma olmuyor ve vücut daha biçimli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…