doktor kendi tavsiye etmiş kız yapmış. sarımsağın ne gibi zararı olur ki bilemedimAy kendi bildiginiE boyle seyler yapmayin belki zarari olur ki bu sarimsak yani yapilirmi doktora sormadan
gerçekten zarar verir mi?Saçmalama lütfen, vajinanın dengesini bozarsın.
ben Azerbaycanlıyım bizde boru diyorlar. tüpler galiba. sizde öyle sanırımNe borusu
Doktorunu degistir en az 2-3 uzman gorusu al.
Doktor degil komsu doktorlarin bunu tavsiye edecegini sanmiyorumdoktor kendi tavsiye etmiş kız yapmış. sarımsağın ne gibi zararı olur ki bilemedimbana da yap dedi yaptım ama koku gelmedi ağzımdan.
yaptırdım da yapan doktor açık dedi. kendi doktorum sızdırıyo tam olarak açık diyemem dedi. kim haklı kim haksız şaşırdımYahu allah aşkına
Sarımsak gibi asit oranı yüksek bir gıdayı ciddi ciddi tampon niyetine kullanmak nedir
Bunun ultrasonu var doktoru var
Tüpleriniz açık mı kapalı mı diye böyle bir şey yapılır mı?
Hiç mi biyoloji bilmiyorsunuz. Genital organlarla ağızdan gelen koku ne alaka. Allahım sen aklıma mukayyet ol.
gerçekten zarar verir mi?
hayır o komşuya da doktor önermiş ve ismini de verdi doktorun. tanıyorum o doktoru. burda var mı doktor? sorardım yaDoktor degil komsu doktorlarin bunu tavsiye edecegini sanmiyorum
inanın öyle olmasını çok isterim. artık problemlerden bıktım çünkü. burda tüp işini iyi yapan bir yer de yokTabiki verir. Asla oraya böyle yabancı cisimler koymayın yani. Mesela onun yerine doktora gidin? Ve şunu söyleyeyim denediğiniz yöntemin yüzde 0.0001 bile doğru olma ihtimali yok, tıp okuyorum bu yaptığınızın sonucunun doğruluk ihtimali varsa okulu bırakırım. O derece saçma
Sallamış komşunhayır o komşuya da doktor önermiş ve ismini de verdi doktorun. tanıyorum o doktoru. burda var mı doktor? sorardım ya
bilmemSallamış komşun
yaptırdım da yapan doktor açık dedi. kendi doktorum sızdırıyo tam olarak açık diyemem dedi. kim haklı kim haksız şaşırdım
doktora gidicem inşAllah ama inanın bu zamana kadar ne kadar doktor değiştirdim. hepsi ultrasonu kontrol edip başından savdı. yumurtan çatlıyomu diye bakıp hemen oldu bittiye getiriyorlar. son gittiğim doktor akıl etti bi tek tüpleri kontrol etmeyi ve baktı röntgene tam olarak açık diyemem dedi. kendini çok kötü üşütmüşsün (doğru söylüyo) ve akıntı orda yolu kapatmış. sizin dilde bilmiyorum tam o yüzden kusura bakmayın.Be siz de 3.bir doktora görünmek yerine sarımsak olayına girdiniz öyle mi?
Yapmayın etmeyin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?