- 4 Ağustos 2014
- 245
- 502
- 103
Rahim filmi çektirirsen zaten tüplerin kapalıysa da açılır.evet bizde zor biraz tıp olayları. ve daha çok bu gibi şeyler yapılıyo. doktora gidicem inşAllah bi daha. ama canım çok sıkkın
bende de PCO vardı tedavi oldum 2 aya geçti. civanperçemi ne ki? Ben Azerbaycanlıyım. anlamadım onu. reglim son zamanlarda yolunda çok şükğr bir problem yok.Bu durumda regl zamani agzimizin da pis bir kan kokusuyla dolmasi lazim. Sanirim kusacağım
Kadinsal sorunlari aza indirgemek icin civanperçemi icmenizi oneririm. Doktorunuza mutlaka danisin tabii ki. Benim reglimi düzenlemişti, PKO hastasiyim ve tek seferde hamile kaldim. Tüplerin durumunu ise hekimler tetkik edebilir. Sarimsak falan sokusturmayin kendinize rica edeceğim.
çektirdim cnm. yapan kadın açık dedi güle oynaya. kendi doktorum tam olarak öyle değil yolu tıkalı dedi.Rahim filmi çektirirsen zaten tüplerin kapalıysa da açılır.
Zaten hamikeyken de konulmuyor demek ki sperm öldürücü etkisi var. Şimdi kadınlar kulübü ella hapından sonra yeni bir doğum kontrol şeysi keşfetti sayende :) erkek arkadaşımla sürtüştük sarımsak koysam hamile kalır mıyım konuları gelsinBabaannemler zamaninda cocuk olmasin diye iliskiden sonra koyarlarmis. Bilemicem...
Hiçbir doktor bunu tavsiye etmez. Oradan buradan bakmış yapmış sonra doktor tavsiye etti demiştir, sırf dalga geçmeyin ya da olur mu öyle şey demeyin diye. Boyle saçmalık olmaz.evet. 1 diş sarımsağı tampon gibi yapıp koydum. doktor tavsiye etmiş kıza. o da yapmış koku gelmemiş. gitmiş baktırmış. kapalıymış gerçekten tüpleri.. sonra açtırmış
Zaten hamikeyken de konulmuyor demek ki sperm öldürücü etkisi var. Şimdi kadınlar kulübü ella hapından sonra yeni bir doğum kontrol şeysi keşfetti sayende :) erkek arkadaşımla sürtüştük sarımsak koysam hamile kalır mıyım konuları gelsin
bizim doktorlardan ben herşeyi beklerim aslında. görmeyen bilemez onların halini. inanın doktor doktor dolaşıp testler yaptırmaktan bıktım. doktorlar insanları kandırmaktan bıkmadıHiçbir doktor bunu tavsiye etmez. Oradan buradan bakmış yapmış sonra doktor tavsiye etti demiştir, sırf dalga geçmeyin ya da olur mu öyle şey demeyin diye. Boyle saçmalık olmaz.
Komşunuz rahim filminde cığır acmış.merhaba kızlar. ben 2 yıldır evliyim daha bebeğim olmadı. tüpler için komşum sarımsağı tampon gibi akşam kullan sabaha ağzından sarımsak kokusu geliyosa açık, gelmiyosa kapalı demişti. ben de bu akşam yaptım ve gelmedisiz duydunuz mu hiç böyle bişey? ben borularımı kontrolden çıkartmıştım ama hastanede yapan doktor açık demişti, kendi doktorum sızdırıyo demişti. bu sarımsak olayı da böyle olunca çok üzüldüm nasıl açtırılıyor ki borular? hiç bilmiyorum
merhaba kızlar. ben 2 yıldır evliyim daha bebeğim olmadı. tüpler için komşum sarımsağı tampon gibi akşam kullan sabaha ağzından sarımsak kokusu geliyosa açık, gelmiyosa kapalı demişti. ben de bu akşam yaptım ve gelmedisiz duydunuz mu hiç böyle bişey? ben borularımı kontrolden çıkartmıştım ama hastanede yapan doktor açık demişti, kendi doktorum sızdırıyo demişti. bu sarımsak olayı da böyle olunca çok üzüldüm nasıl açtırılıyor ki borular? hiç bilmiyorum
Komşunuz rahim filminde cığır acmış.
tamam iş yine yeni bir doktora kaldı ve artık çok yoruldumİnanmayın böyle şeylere
Haklısınız fakat böyle bişey denemeyin. Neredesiniz bilmiyorum fakat araştırıp güvenilir işin ehli bir doktor bulabilirsiniz.bizim doktorlardan ben herşeyi beklerim aslında. görmeyen bilemez onların halini. inanın doktor doktor dolaşıp testler yaptırmaktan bıktım. doktorlar insanları kandırmaktan bıkmadı
Sen şu an Azerbaycanda mı yaşıyorsun? Rus doktor bulabilirsin bencebizim doktorlardan ben herşeyi beklerim aslında. görmeyen bilemez onların halini. inanın doktor doktor dolaşıp testler yaptırmaktan bıktım. doktorlar insanları kandırmaktan bıkmadı
"Boru" tabiri ne kadar çirkin bir kelime...Fallop tüpleri onun bilimsel adi. Tüplerim açık mi merak ediyorum diyebilirdiniz. Ayrica sarımsak koymak iyi cesaret... 2 yıldır korunmasiz ilişki yaşadığınız halde çocuk olmuyorsa eşinizle beraber biz uzman doktora gitmelisiniz. Bu arada sadece tüplere bağlı değil çocuk sahibi olup olmamak...Birçok faktör var. Onları belirlemek için kadin doğum eşinle beraber uzmanina gitmelisin.merhaba kızlar. ben 2 yıldır evliyim daha bebeğim olmadı. tüpler için komşum sarımsağı tampon gibi akşam kullan sabaha ağzından sarımsak kokusu geliyosa açık, gelmiyosa kapalı demişti. ben de bu akşam yaptım ve gelmedisiz duydunuz mu hiç böyle bişey? ben borularımı kontrolden çıkartmıştım ama hastanede yapan doktor açık demişti, kendi doktorum sızdırıyo demişti. bu sarımsak olayı da böyle olunca çok üzüldüm nasıl açtırılıyor ki borular? hiç bilmiyorum
son cümlem de hata olmuş. Kadın dogum uzmanina eşinle beraber gitmelisin"Boru" tabiri ne kadar çirkin bir kelime...Fallop tüpleri onun bilimsel adi. Tüplerim açık mi merak ediyorum diyebilirdiniz. Ayrica sarımsak koymak iyi cesaret... 2 yıldır korunmasiz ilişki yaşadığınız halde çocuk olmuyorsa eşinizle beraber biz uzman doktora gitmelisiniz. Bu arada sadece tüplere bağlı değil çocuk sahibi olup olmamak...Birçok faktör var. Onları belirlemek için kadin doğum eşinle beraber uzmanina gitmelisin.
pardon canım. Azeri olduğunu bilmiyordum.ben Azerbaycanlıyım bizde boru diyorlar. tüpler galiba. sizde öyle sanırım
Azerbaycanlıyım. araştırdım bulduklarım herkesin tavsiye ettiği doktorlara gittim bişey olmadı.Haklısınız fakat böyle bişey denemeyin. Neredesiniz bilmiyorum fakat araştırıp güvenilir işin ehli bir doktor bulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?