sarımsak olayı doğru mu?:/

yazdıklarımı okursanız anlarsınız. dalga geçmeye bahane arıyır herkes. kaç kez burda konular gördüm yaa deterjanla karbonatla idrar testi yapanlar mı diyim, parmağını vajinasına sokup hamile olup olmadığını anlayanlar mı diyim, daha ne kadar şey. onları koşa koşa yapıyırsunuz maşAllah bi sarımsak böyle geldi. duyanlar var işte görüyomusunuz?
Deterjan,karbonat ve parmakçılarla eminim iyi anlaşacağınıza :) gerçekten çok cahil olmak lazım yada ne bileyim.. başkalarının duymuş olması bunun gerçek olduğunu göstermez. Borularınız umarım açtıktır.

Haydaaa insanı çileden çıkartır bunlar yaa... nasıl kapattıra bilirem konumu?

Boru mu? Lavabo acici dokersen borular acilir :işsiz:
Sendekiler tup oldugu icin doktordan baskasina guvenme.Sagligini bozarsin.

Sarımsağın kokusu ağızdan geliyormuş öyle mi? İlginç. En çok buna takıldım ben.
Aynı mantıkla alttan koyduğumuz her şeyin kokusunun ağızdan gelmesi gerekmez mi?
Mesela naneli sakızı ağzım yerine şeyime şey etsem...
Neyse. :işsiz:

Yapmayın kardeş böyle şeyler, florası bozulur vajinanın.

Ben de duymuştum bu olayı doğruluğunu bilmem. Bazen alternatif tıp etkili olabiliyor mesela benim doktorum bana incir kürü tavsiye etmişti bir kere de göbeğimi çekmemi tavsiye etmişti. Yumurtalarda işe yarıyor da bizde sorun bol...

Boru mu? Lavabo acici dokersen borular acilir :işsiz:
Sendekiler tup oldugu icin doktordan baskasina guvenme.Sagligini bozarsin.
of Allahım yaa yeter artık. AZERBAYCANlıyıııııım anladınız mı? bizde oyle oluyo.bi yorumlara bakın ondan sonra saçma sapan espriler yapın

sarımsak eskiden rahim iltihabı durumunda dediğin gibi fitil şeklinde konulurmuş. eskiden dediğim tabi modern tıp icad olmadan antibiyotik keşfedilmeden önce tabi. yahu bacım çıldırdın mı insan vajinasına sarımsak sokar mı. hayır nasıl çıkardın geri onuda bilmiyorum. uçarım çıkarmışsındır daha doğrusu :işsiz:

Allah kimseyi caresiz bırakıp care aratmasın. Böyle şeyler yapmayın lütfen kendinize zarar verirsiniz. Ben sizi çok iyi anlıyorum benimde olmadı 1.5 sene neler neler denildi şunu yap bunu yap diye. Rabbim zamanı gelince veriyor. Allah en kısa zamanda seninde kucağını doldursun

sarımsak eskiden rahim iltihabı durumunda dediğin gibi fitil şeklinde konulurmuş. eskiden dediğim tabi modern tıp icad olmadan antibiyotik keşfedilmeden önce tabi. yahu bacım çıldırdın mı insan vajinasına sarımsak sokar mı. hayır nasıl çıkardın geri onuda bilmiyorum. uçarım çıkarmışsındır daha doğrusu :işsiz:
yazmıştım yukarıda tampon gibi yapıyosun diye. sapını dışarıda bırakıyosun çıkarıyosun bu kadar basit

Allah kimseyi caresiz bırakıp care aratmasın. Böyle şeyler yapmayın lütfen kendinize zarar verirsiniz. Ben sizi çok iyi anlıyorum benimde olmadı 1.5 sene neler neler denildi şunu yap bunu yap diye. Rabbim zamanı gelince veriyor. Allah en kısa zamanda seninde kucağını doldursun
çok tşk ederimm Aminn

of Allahım yaa yeter artık. AZERBAYCANlıyıııııım anladınız mı? bizde oyle oluyo.bi yorumlara bakın ondan sonra saçma sapan espriler yapın
Sizin konunuza yorum yapmak ya da espri yapmak icin 17 sayfadan olusan mesajlari okumak zorunda degilim.

Ayağının altında sarimsagi ezersen bir süre sonra kokusu ağızda hissedilir diye duymuştum tvde bir uzmandan. Onun gibi birşey herhalde ama siz yine de doktorunuzun bilgisi dahilinde hareket edin. Hassas yerler çünkü. Rabbim gonlunuze göre versin.

Sizin konunuza yorum yapmak ya da espri yapmak icin 17 sayfadan olusan mesajlari okumak zorunda degilim.
e o zaman bilmediğiniz konuda boş boş espriler yapmak zorunda da değilsiniz. benim konumdasınız hatırlatayım. 100 kere soyledim her kes anladı anlattı da. bizde boru diyorlar sizde tüp. her kese kendi dili hoştur. benim de dilimde o öyle. bilmediğiniz sözle dalga geçmeyin

Back
X