• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarımsak olayı doğru mu?:/

daha kaç defa söyliycem bilmiyorum ama zaten doktor söyledi bunu. ve kız denemiş agzından koku gelmemiş. gidip baktırmış gerçekten kapalıymış ameliyyatla açtılar. bi anlayın şunu artık Türkiyede sıradışı olabilir Azerbaycanda yapılıyo böyle şeyler
Bu bi kıstas olamaz hnmefendi, benim bir tüpüm doğuştan bagirsağıma yapışık geniş yüzde yüz kapalı asla geçiş yok, diğer tüpüm açık. Düşünün şimdi sarmısağı denesek ağzımdan koku gelse iki tüpünde açık değil ki. Biri açık sadece.
Ayrıca ben hayıt otu içtim iyi dediler bakın başıma ne geldi, düzenli içtim meğerse bu ot inanılmaz saç dökermiş su an kafamda saç o kadar azaldı ki. Hemen bıraktım.
Modern tıptan şaşmamak lazım.
Ayrıca sebepsiz infertilide dolu ortalık.
Moderm tıbbın dışında sizin aktardıklarınızda Türkiye de gayet bilinen seyler, bilinmiyor değil.
Türkiye hiç bir doktor sizin ülkenizde önerdiği gibi burda önerilmiyor. Yapmayın deniliyor.

Tüplerin açık mı kapalı mı öğrenmek için rahim filmi çekiliyor. O nasıl doktor Allah aşkına uçmuş... Git rahim filmi çektir lütfen. Tüplerin kapalıysa rahim filmi çekilirken verilen sıvı bazı vakalarda açıyor diye biliyorum kapalıysa kesinlikle tüp bebek gerekir...
çektirdim. yapan doktor açık dedi kendi doktorum sızdırıyo sadece demişti. kime inanacağımı şaşırmıştım artık

Kızlar bize su an ne kadar saçma gelse de daha tıp ilminin ilk başlarında atalarımız hatta mısır daki kadınlar bile tüpleri nin açık olduğunu bu sekilde anlarlar mis yani saçma gelebilir ama doğru bir uygulama imis zamanında

Lütfen kulaktan duyma şeylerleri denemeyin ya zarar görseniz ne olacak. Doktora gitmek varken böyle şeylerle ne uğraşırsınız bilmem.

Böyle mışlar,mişler hiç bitmez.uzun bir süre önceydi bir tanıdığın çocuğu olmuyordu kadının biri şöyle bir tavsiye vermişti.bir yün yumağı nı içine yağ ve bilemediniz birşeyler daha koyup içeri tık demişti.ha bu arada yün pis olcakmis.dedim bu bildiğin cinayet olur.yani demem o ki sakın dinleme böyle şeyleri.doktor sizi doğru yönlendirecek tır.
aysen-srr aysen-srr bir arkadaşımda bana şeker atacaksın dedi ve şeker küp şeker olacakmış :):):):). Dedim sen yap cnm önce yap ki bak neler neler oluyo. Deneriz sende.
Bilinç gerek bunlar akıl karı şeyler değil.

sarımsagı oyle lap diye koymadım ki. sarıp tampon gibi koydum. kendiniz hiç yapmadınız mı tampon ya da koymadınız mı? ezmeden bir diş sarımsağı akşam büküp koydum sabah erkenden çıkardım o kadar yani. hsg de çektirdim ama doktorlar gah açık gah sızdırıyo dedi. anlamadım

peki sardığınız tampon hava almıyorsa kokusu nasıl ağzınıza gelecek ki? bana mantıklı gelmedi yani.

doktora gidicem inşAllah ama inanın bu zamana kadar ne kadar doktor değiştirdim. hepsi ultrasonu kontrol edip başından savdı. yumurtan çatlıyomu diye bakıp hemen oldu bittiye getiriyorlar. son gittiğim doktor akıl etti bi tek tüpleri kontrol etmeyi ve baktı röntgene tam olarak açık diyemem dedi. kendini çok kötü üşütmüşsün (doğru söylüyo) ve akıntı orda yolu kapatmış. sizin dilde bilmiyorum tam o yüzden kusura bakmayın.
Röntgenle olmazki o iş , rahim filmi çektirmelisin,

Sarımsak olayı da hamile olup da sıcak çay içersem bebek yanar mı sorusu kadar saçma olmuş :) ünv veya eğitim arastırma hastanelerine başvur, daha ayrıntılı araştırılır

çektirdim. yapan doktor açık dedi kendi doktorum sızdırıyo sadece demişti. kime inanacağımı şaşırmıştım artık
Sızdırıyor derken? Ben de çektirdim birinde sıvı geçişi var diğerinde minimum geçiş var yazıyordu raporda doktorum da sıkıntı yok demişti. Geçiş varsa sıkıntı yapma. Vakti saati vardır dünyaya gelecek her canın. 2 yıl uğraştım hiçbir sorun yoktu olmadı. Bebek fikrini kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım. Rabbim hayırla sağlıkla vakti zamanında nasip etsin inşallah üzme kendini.

Röntgenle olmazki o iş , rahim filmi çektirmelisin,

Sarımsak olayı da hamile olup da sıcak çay içersem bebek yanar mı sorusu kadar saçma olmuş :) ünv veya eğitim arastırma hastanelerine başvur, daha ayrıntılı araştırılır
rahim filmi zaten. sıvı vuruyorlar. ilaçlı bişey galiba. çok acıtıyo hem de. açık mı değil mi söylüyorlar. röntgen gibi şey de veriyorlar baktmak için

Sızdırıyor derken? Ben de çektirdim birinde sıvı geçişi var diğerinde minimum geçiş var yazıyordu raporda doktorum da sıkıntı yok demişti. Geçiş varsa sıkıntı yapma. Vakti saati vardır dünyaya gelecek her canın. 2 yıl uğraştım hiçbir sorun yoktu olmadı. Bebek fikrini kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım. Rabbim hayırla sağlıkla vakti zamanında nasip etsin inşallah üzme kendini.
bende de öyle bişey geçiş var ama gidip yayılmıyor içerde sadece az sızıntı gibi sanki.

sarimsagi derinize surup bir 10 dk beklediginizde nekadar yaktigini denedinizmi hic ?
kimbilir icerde neler yapti?
dr acik demis zatende boru derken ne borusu?
tuplerdenmi bahsediyorsunuz

sarimsagi derinize surup bir 10 dk beklediginizde nekadar yaktigini denedinizmi hic ?
kimbilir icerde neler yapti?
dr acik demis zatende boru derken ne borusu?
tuplerdenmi bahsediyorsunuz
bizde boru diyorlar:KK70: kimse de anlamadı o yazdığımı)) sizde tüp diyorlarmış evet))
sarımsağı sarmıştım yakmadı o yuzden. hem de ezmemiştim ki sadece bir diş sarıp koydum

Ay abuk subuk şeyler denemeyin gözünüzü seveyim. Komşunuz kocakarılardan duyduğu şeyleri doktor söyledi diye size yutturmaya çalışıyor. Böyle saçma şey olur mu allasen, deneyim derken zarar verirsiniz vajina hassas bir bölge.

bizde boru diyorlar:KK70: kimse de anlamadı o yazdığımı)) sizde tüp diyorlarmış evet))
sarımsağı sarmıştım yakmadı o yuzden. hem de ezmemiştim ki sadece bir diş sarıp koydum
turkiyede yasamiyorsunuz sanirim oyuzden bu karisiklik oldu
yasadiginiz yerde iyi bir prof yokmu nerede yasiyorsunuz

rahim filmi zaten. sıvı vuruyorlar. ilaçlı bişey galiba. çok acıtıyo hem de. açık mı değil mi söylüyorlar. röntgen gibi şey de veriyorlar baktmak için
Anladım
Ama doktorunla organize gitmen lazım, mesela bu aşamadan sonra ne yapılacak, olmuyorsa tüp bebek aşılama mı planlayacak. Eğer gittiğim hastaneler beni başından savdı , çok ilgilenmedi diyorsan Üniversite veya eğitim araştırma hastanelerine gitmelisin. Sağdan soldan söylenenlere kulak asma , zaten tüpler açıksa da bebek olmuyor bazen, belki tedavi sürecine geçmeniz daha iyi olur, hayırlısı olsun, inşallah Allah en hayırlı zamanda sağlıkla anne olmayı nasip eder

Bir arkadaşım rahim içi kist ve kolay gebe kalmak için, şekerlenmiş balı bir beze sarıp içeriye koymanın faydası olduğunu söylemişti.
Ama asla benim yapmaya cesaret edemeyeceğim şeyler bunlar, Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.

Son düzenleme:
Zaten hamikeyken de konulmuyor demek ki sperm öldürücü etkisi var. Şimdi kadınlar kulübü ella hapından sonra yeni bir doğum kontrol şeysi keşfetti sayende :) erkek arkadaşımla sürtüştük sarımsak koysam hamile kalır mıyım konuları gelsin :rapci:

Fitili atesledik hadi bakalim :D

Bir arkadaşım rahim içi kist ve kolay gebe kalmak için, şekerlenmiş balı bir beze sarıp içeriye koymanın faydası olduğunu söylemişti.
Ama asla benim yapmaya cesaret edemeyeceğim şeyler bunlar, Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
Amin insan bi umut diye sarılıyor işte. kafam çalışıyor çok şükür. sadece umutlanıyo insan

Back
X