sarımsak olayı doğru mu?:/

Bu konda prof ibrahim saraçoğlunu takip etmenizi öneririm. Çok güzel sonuçları var. Kendisi her konuşmasında kürlerinin modern tıbbın yerini tutmıycanı tedavinin yanında bu kürlerinde yapılabileceğini söylüyor. Özellikle hemilelik için kuru incir ve soğan kürüne bir göz atın.

Kusura bakmayin bana saçma geldi zaten sarimsagi diş olarak butun koyduysaniz niye koksunki? Ayrica orasi ozel bir bolge zarar verebilirsiniz. Onu da gectim ultrasonla cok kolay bakiliyor daha iki gun once doktora gittim bakti

Kusura bakmayin bana saçma geldi zaten sarimsagi diş olarak butun koyduysaniz niye koksunki? Ayrica orasi ozel bir bolge zarar verebilirsiniz. Onu da gectim ultrasonla cok kolay bakiliyor daha iki gun once doktora gittim bakti
ultrasonla doğru sonuç vermez o. hsg filmi çektirmek lazım. ultrasonla olsaydı hsg diye bişey olmazdı. o doktorun bunu soylemesi lazımdı

Sarımsakla tampon falan her şeyi geçtim de, vajinaya konan sarımsağın kokusunun ağızdan çıkmasını anlayamadım. Bunu doktor mu söylemiş bir de :KK64:

Sarımsakla tampon falan her şeyi geçtim de, vajinaya konan sarımsağın kokusunun ağızdan çıkmasını anlayamadım. Bunu doktor mu söylemiş bir de :KK64:
evet tanıdığım ve ünlü doktor hem de. yanına girmek için 1 ay önceden randevu alanlar var. hastası çok fazla. tanıdığım ne kadar kadın da hamile kaldı

ultrasonla doğru sonuç vermez o. hsg filmi çektirmek lazım. ultrasonla olsaydı hsg diye bişey olmazdı. o doktorun bunu soylemesi lazımdı
Siz daha iyi biliyosunuz sarmisak nasil mantikli geldi size anlamadim dogrusu..

Siz daha iyi biliyosunuz sarmisak nasil mantikli geldi size anlamadim dogrusu..
sarımsak denenmiş bişey bizde. daha kaç kez söyliyim ki? burda yapılıyor böyle şeyler. ben hsg filmimi çektirdim sadece doktorların biri ik dedi biri bik dedi. hangisi haklı hangisi haksız anlamadım ki

Ay birinden duymuştum ben de yaşça büyük biri , eskiden öyle bakıyorlardı demişti bana. Şaşırdım baya. Demek yalan söylememiş :KK53:

Ama siz yine de yapmayın öyle şeyler. Olmadı başka bir doktora görünün.

Ne borusu o ya :)) tüp demek istediniz heralde. Sarımsaktan soğutmayın adamı. Bi salatalık az yoğurt sarımsak zaten var mis gibi cacık olur bide onu deneyin.

Ne borusu o ya :)) tüp demek istediniz heralde. Sarımsaktan soğutmayın adamı. Bi salatalık az yoğurt sarımsak zaten var mis gibi cacık olur bide onu deneyin.
yazdıklarımı okursanız anlarsınız. dalga geçmeye bahane arıyır herkes. kaç kez burda konular gördüm yaa deterjanla karbonatla idrar testi yapanlar mı diyim, parmağını vajinasına sokup hamile olup olmadığını anlayanlar mı diyim, daha ne kadar şey. onları koşa koşa yapıyırsunuz maşAllah bi sarımsak böyle geldi. duyanlar var işte görüyomusunuz?

Konu sahibi tüplere bakilip çıkıldi mi sizde. Turkiyeye gelin rahim filmi cektirin acilacak gibi ise zaten aciyor drlar.
Bende enfeksiyon cok gecirdigimden iki tüpüm de tikaliymis rahim filmk cekerken acti birini ve tek tüple hamile kaldim.

bende de PCO vardı tedavi oldum 2 aya geçti. civanperçemi ne ki? Ben Azerbaycanlıyım. anlamadım onu. reglim son zamanlarda yolunda çok şükğr bir problem yok.
Bakın pko oyle kolay geçen bir sey degil, neredesiniz bilmiyorum ama istanbul yada Ankara'da iyi bir hekim bulmanizi oneririm. Civanperçemi bir bitki. Bitki cayi gibi demleyip bir bardak icerdim. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/civanpercemi-mucize-gibi.94954/
Burayi okuyabilirsiniz

Konu sahibi tüplere bakilip çıkıldi mi sizde. Turkiyeye gelin rahim filmi cektirin acilacak gibi ise zaten aciyor drlar.
Bende enfeksiyon cok gecirdigimden iki tüpüm de tikaliymis rahim filmk cekerken acti birini ve tek tüple hamile kaldim.
hsg cektirdim. bana açık dedi yapan dr. ama kendi dr.um sızdırıyo sadece tam olarak açık değil demişti

Bakın pko oyle kolay geçen bir sey degil, neredesiniz bilmiyorum ama istanbul yada Ankara'da iyi bir hekim bulmanizi oneririm. Civanperçemi bir bitki. Bitki cayi gibi demleyip bir bardak icerdim. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/civanpercemi-mucize-gibi.94954/
Burayi okuyabilirsiniz
ben 2 ay ilaçlarla tedaviye başladım o zaman yumurtam da yoktu hatta yani az az vardı. dominant folikul yoktu. 3 ay kontrole gittim geçmemişse devam edeyim diye geçti. şu ana kadar da çeşitli yerlerde ultrasondan çıktım. yok dendi. dominant folikulum da var. çatlıyo

Back
X