- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offfffffff.....Dalga geciyo sanirim![]()
ultrasonla doğru sonuç vermez o. hsg filmi çektirmek lazım. ultrasonla olsaydı hsg diye bişey olmazdı. o doktorun bunu soylemesi lazımdıKusura bakmayin bana saçma geldi zaten sarimsagi diş olarak butun koyduysaniz niye koksunki? Ayrica orasi ozel bir bolge zarar verebilirsiniz. Onu da gectim ultrasonla cok kolay bakiliyor daha iki gun once doktora gittim bakti
yatarken koymuştum sabah erkenden çıkarttımSarımsağı nasıl içeri soktunuz onu anlamadım ben hala.. Çıkartın hemen bence.
evet tanıdığım ve ünlü doktor hem de. yanına girmek için 1 ay önceden randevu alanlar var. hastası çok fazla. tanıdığım ne kadar kadın da hamile kaldıSarımsakla tampon falan her şeyi geçtim de, vajinaya konan sarımsağın kokusunun ağızdan çıkmasını anlayamadım. Bunu doktor mu söylemiş bir de![]()
Siz daha iyi biliyosunuz sarmisak nasil mantikli geldi size anlamadim dogrusu..ultrasonla doğru sonuç vermez o. hsg filmi çektirmek lazım. ultrasonla olsaydı hsg diye bişey olmazdı. o doktorun bunu soylemesi lazımdı
sarımsak denenmiş bişey bizde. daha kaç kez söyliyim ki? burda yapılıyor böyle şeyler. ben hsg filmimi çektirdim sadece doktorların biri ik dedi biri bik dedi. hangisi haklı hangisi haksız anlamadım kiSiz daha iyi biliyosunuz sarmisak nasil mantikli geldi size anlamadim dogrusu..
yazdıklarımı okursanız anlarsınız. dalga geçmeye bahane arıyır herkes. kaç kez burda konular gördüm yaa deterjanla karbonatla idrar testi yapanlar mı diyim, parmağını vajinasına sokup hamile olup olmadığını anlayanlar mı diyim, daha ne kadar şey. onları koşa koşa yapıyırsunuz maşAllah bi sarımsak böyle geldi. duyanlar var işte görüyomusunuz?Ne borusu o ya :)) tüp demek istediniz heralde. Sarımsaktan soğutmayın adamı. Bi salatalık az yoğurt sarımsak zaten var mis gibi cacık olur bide onu deneyin.
Konu sahibi azeriymis onlarda boru deniliyormusNe borusu o ya :)) tüp demek istediniz heralde. Sarımsaktan soğutmayın adamı. Bi salatalık az yoğurt sarımsak zaten var mis gibi cacık olur bide onu deneyin.
Bakın pko oyle kolay geçen bir sey degil, neredesiniz bilmiyorum ama istanbul yada Ankara'da iyi bir hekim bulmanizi oneririm. Civanperçemi bir bitki. Bitki cayi gibi demleyip bir bardak icerdim. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/civanpercemi-mucize-gibi.94954/bende de PCO vardı tedavi oldum 2 aya geçti. civanperçemi ne ki? Ben Azerbaycanlıyım. anlamadım onu. reglim son zamanlarda yolunda çok şükğr bir problem yok.
hsg cektirdim. bana açık dedi yapan dr. ama kendi dr.um sızdırıyo sadece tam olarak açık değil demiştiKonu sahibi tüplere bakilip çıkıldi mi sizde. Turkiyeye gelin rahim filmi cektirin acilacak gibi ise zaten aciyor drlar.
Bende enfeksiyon cok gecirdigimden iki tüpüm de tikaliymis rahim filmk cekerken acti birini ve tek tüple hamile kaldim.
ben 2 ay ilaçlarla tedaviye başladım o zaman yumurtam da yoktu hatta yani az az vardı. dominant folikul yoktu. 3 ay kontrole gittim geçmemişse devam edeyim diye geçti. şu ana kadar da çeşitli yerlerde ultrasondan çıktım. yok dendi. dominant folikulum da var. çatlıyoBakın pko oyle kolay geçen bir sey degil, neredesiniz bilmiyorum ama istanbul yada Ankara'da iyi bir hekim bulmanizi oneririm. Civanperçemi bir bitki. Bitki cayi gibi demleyip bir bardak icerdim. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/civanpercemi-mucize-gibi.94954/
Burayi okuyabilirsiniz