canım ben bu yöntemi baya uzun bir zamandır uyguluyorum ancak ben sarımsakları rendeleyip koydum. Gerçekten saça çok iyi geliyor. Bide tavsiyem strech ile sarman. kokusuna bişey diyemem gerçekten kötü kokuyor.
Konu cok eski ama ben yinede bilinsin istedim bende sarimsak kulliyorum sacima yikamadan once bir bardak sut veya yari su yari sutte olur neyse sacimsa bekletip sonra yikiyorum cok ise yariyorsöz konusu sarımsak ise ben yokuminş yarar we uzar saçların ama şunu söyliyim inanılmaz piss bir koku nekadar yıkarsan yıka çıkmıo günlerce illa bi esinti söz konusu
Canım saç in uzadi mi pekiGazetede okudugum bi tarifi paylasmak istedim kizlar.
4 bas sarimsagi soyuyoruz, kesmeden bi kavonoza koyuyoruz uzerine 3 parmak cikacak kadar kadar saf zeytin yagi ekliyoruz agzini sikica kapatip 15 20 gun kadar bekletiyoruz. Bekleme suresinden sonra sarimsaklari icinden aliyoruz (sarimsaklar yemekte kullanilabilirmis). Elde ettigimiz yagi hafta bi gun sac diplerine masaj yaparak yediriyoruz ve 2 saat kadar bekletip yikiyoruz. Ben yagi yaptim ama daha kullanmadim cunku sarimsak kokusu cok yogundu. Yikamayla cikarmiydi emin olamadim. Ama baslicam bu hafta, cikmazsa cikmasin artik napim :) yeterki uzasin saclarimmbenimle baslamak isteyen arkadaslari buraya bekliyorumm
Vallahi bilmiyorum artık bende yaptım sarımsak yağını evet koku kötü ama içine bazı yağlardan yaptım şuan yapmıyorum çünkü içine bebiş koydum daha kötü kokuyor kış ayında kullarım inşallah.ceviz yaprağı suyu düşünüyorum simdi
Arkadaşlar ceviz yaprağı suyu nu kullanan var mi
şampuanda da işe yarar elbette ama tavsiyem şu sıcaklar geçtikten sonra saçınıza sürüp 2 3 saat bekleyip o şekilde kullanmanız.kızlar ben tresan ısırgan otlu şampuanı kullanıyorum. bugün aktardan sarımsak yağı aldım. benimde saçlarım ince telli olduğundan hacim kazanması için. 500 ml şampuan şişesinin içine 5-6 damla sarımsak yağı damlattım. sizce yeterli olur mu? çünkü sarımsak kokmak da istemiyorum. bunda bile şişenin kapağını açınca kokmaya başladı. yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar ben tresan ısırgan otlu şampuanı kullanıyorum. bugün aktardan sarımsak yağı aldım. benimde saçlarım ince telli olduğundan hacim kazanması için. 500 ml şampuan şişesinin içine 5-6 damla sarımsak yağı damlattım. sizce yeterli olur mu? çünkü sarımsak kokmak da istemiyorum. bunda bile şişenin kapağını açınca kokmaya başladı. yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba hala kullaniyomusunuz bende kullanacam ama ben sac gürlesmesi icin kullancam sizce ise yariyomu saclarinizda gürlesme oldumu eger cevap verirseniz coook mutlu olacam cünkü gercekten cok kötü halde saclarimmmGazetede okudugum bi tarifi paylasmak istedim kizlar.
4 bas sarimsagi soyuyoruz, kesmeden bi kavonoza koyuyoruz uzerine 3 parmak cikacak kadar kadar saf zeytin yagi ekliyoruz agzini sikica kapatip 15 20 gun kadar bekletiyoruz. Bekleme suresinden sonra sarimsaklari icinden aliyoruz (sarimsaklar yemekte kullanilabilirmis). Elde ettigimiz yagi hafta bi gun sac diplerine masaj yaparak yediriyoruz ve 2 saat kadar bekletip yikiyoruz. Ben yagi yaptim ama daha kullanmadim cunku sarimsak kokusu cok yogundu. Yikamayla cikarmiydi emin olamadim. Ama baslicam bu hafta, cikmazsa cikmasin artik napim :) yeterki uzasin saclarimmbenimle baslamak isteyen arkadaslari buraya bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?