Sarımsak

Bilemedim ya bizim işyeri yemekhanesinde soğan sarımsak sık sık menüde olurdu, herkes de yiyince sanırım kokmazdı :)
Ben yemek kokusundan rahatsız olmam mesela, pizza getirip yeseniz ay ne pis koktu demem yani, o yüzden bence kısas yapmak yerine uyarın dikkat etsinler.

Bir de yine oda parfümü için şikayet ettiler demişsiniz ya, ben de rahatsız olurum oda parfümünden, aslında rahatsızlıktan ziyade astımım nedeniyle hastalanırım ve biri ofiste düzenli kullansa muhakkak şikayet ederim

Yemek kokusu da elbette rahatsız edicidir de diğeri sağlık nedeniyle daha mühim diye düşünüyorum

Surekli sarimsak yiyip derse gelen bir hoca vardi bizim lisede les gibi kokardi kulaklari cinlasin
Kuru sogani ortadan ikiye kesip ogretmen kursusune saglamca surmuslugum var her yerine

Tabii bunu yaptigimda 16 yasindaydim ;) calisma hayatinda asla yapmam boyle bir sacmalik hahaha

Bir de yine oda parfümü için şikayet ettiler demişsiniz ya, ben de rahatsız olurum oda parfümünden, aslında rahatsızlıktan ziyade astımım nedeniyle hastalanırım ve biri ofiste düzenli kullansa muhakkak şikayet ederim

Yemek kokusu da elbette rahatsız edicidir de diğeri sağlık nedeniyle daha mühim diye düşünüyorum
Bişey dicem ama ben öğleden sonra kustum. Ayrıca yemek değil. Direk bildiginiz halis muhlis sarımsak.

Ekmeğin arasına taze soğan ve haşlanmış yumurta koy işe götür.Bu arkadaşa verirsiniz,bu tatları seviyosunuz diye düşündüm dersiniz.

Bişey dicem ama ben öğleden sonra kustum. Ayrıca yemek değil. Direk bildiginiz halis muhlis sarımsak.

Yok muhakkak konuşun, konuşunca dikkat etmeyecek kişilerse direk şikayet edin. Ben sadece kendim rahatsız olmuyorum onu belirttim, hani sizin kısasınızdan da rahatsız olmazdım ve işe yaramazdı bende :)

Ofise her sabah bol soğanlı kıymalı börekle gelen arkadaş geldi aklıma konuyu okuyunca.
Hele bir sabah yiyemeden çıkması gerekti,paketide açmış koymuş masaya aman Allahım sabah sabah böyle bir koku yok. Mahvolduk.
Pizzadan daha etkilidir emin olun.

Ofise her sabah bol soğanlı kıymalı börekle gelen arkadaş geldi aklıma konuyu okuyunca.
Hele bir sabah yiyemeden çıkması gerekti,paketide açmış koymuş masaya aman Allahım sabah sabah böyle bir koku yok. Mahvolduk.
Pizzadan daha etkilidir emin olun.

Ya çok tehlikeli bence, ya karşı taraf rahatsız olmak yerine, oo minekosan minekosan da bizdenmiş deyip daha da fazla abartırsa, her gün kokutursa ofisi, şikayet edince de ama kendisi de pizza yiyor ofiste deyip mineyi suçlarlarsa

Ya çok tehlikeli bence, ya karşı taraf rahatsız olmak yerine, oo minekosan minekosan da bizdenmiş deyip daha da fazla abartırsa, her gün kokutursa ofisi, şikayet edince de ama kendisi de pizza yiyor ofiste deyip mineyi suçlarlarsa
Yani aslında ofiste yemek olayını kaldırsalar sorun çözülür,başka bir alan yok mu ki ofiste yeniyor?
En mantıklı çözüm bu olur tabiki imkan varsa.

Ay bol soğanlı köfte yapıp götürün öyle bir kokar ki burun direkleri kırılır.
Yıllar evvel annem köfte yapıp arabanın bagajına koymuştu, o zaman da vosvos vardı bende, bagajı öndedir, bilen bilir. Gaza baktıkça buram buram kokusu dolmuştu içeri, üstüme sinmişti. Hatırladım şimdi öff :spor:

"Ay leş gibi kokuyor burası. İnsanlarımız görgü kurallarından bir haber" diye sinirli sinirli bağırarak her yere oda parfümü sıkıp camları aç. Belki utanırlar rezil olurlarsa ne diyeyim. Pizza getirme, onlarla aynı seviyeye inersen farkın kalmaz. Herkes yapmaya başlar hatta bundan sonra.

Back
X