- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
Hahah öyle değil öyle kokusu kalmazYarın dökeyim bari. Aksdan soğan sarimsagi kaynatırim sabahta sularını bosaltirim
Bildiğin rendeleyip suyunu sıkcaksın asıl zehir o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah öyle değil öyle kokusu kalmazYarın dökeyim bari. Aksdan soğan sarimsagi kaynatırim sabahta sularını bosaltirim
Bişey dicem ama ben öğleden sonra kustum. Ayrıca yemek değil. Direk bildiginiz halis muhlis sarımsak.Bir de yine oda parfümü için şikayet ettiler demişsiniz ya, ben de rahatsız olurum oda parfümünden, aslında rahatsızlıktan ziyade astımım nedeniyle hastalanırım ve biri ofiste düzenli kullansa muhakkak şikayet ederim
Yemek kokusu da elbette rahatsız edicidir de diğeri sağlık nedeniyle daha mühim diye düşünüyorum
Bişey dicem ama ben öğleden sonra kustum. Ayrıca yemek değil. Direk bildiginiz halis muhlis sarımsak.
Ofise her sabah bol soğanlı kıymalı börekle gelen arkadaş geldi aklıma konuyu okuyunca.
Hele bir sabah yiyemeden çıkması gerekti,paketide açmış koymuş masaya aman Allahım sabah sabah böyle bir koku yok. Mahvolduk.
Pizzadan daha etkilidir emin olun.
Yani aslında ofiste yemek olayını kaldırsalar sorun çözülür,başka bir alan yok mu ki ofiste yeniyor?Ya çok tehlikeli bence, ya karşı taraf rahatsız olmak yerine, oominekosan da bizdenmiş deyip daha da fazla abartırsa, her gün kokutursa ofisi, şikayet edince de ama kendisi de pizza yiyor ofiste deyip mineyi suçlarlarsa
Ha ha çok iyiymişSoğanı ortadan ikiye kes koy..
Şikayet eden olursa "ortamdaki mikrobu kırıyor. malum mikrop çok" dersin..![]()
Bu kezde hasta oluyormuş.Ama bugün açtım söylene söylene.Imkan varsa pencereleri açın .
Yarın şikayet edeceğim.ayy sarimsak kokusundan nefret ederim ben. Ben olsam pizza götürmezdim ama sikayet ederdim. Birde sürekli mi yapiyorlar?
Böyle de ben hasta oluyorum de kokuyaBu kezde hasta oluyormuş.Ama bugün açtım söylene söylene.
Adam okumuş etmiş birde o kadar titizki anlatamam.çok sinur tipler yazda geldi ter kokusu,ağız kokusu çekeriz milletçe artık.
bu insanlar mağaradan mı geliyor aklım almiy