Sarışın Olmak Suçmu?

snejana83

..KaLp BeLaM..
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
222
0
96
İstanbul
Bu konuyu artık iyice kafayı takmaya başladım..Her yaklaşan erkek bir süre sonra farklı beklentiler içine girmeye başlıyor üstelik hiç bir zaman o şekilde bir izlenim bırakmama rağmen sürekli bir sulanma modunda olmaları beni sinir ediyor..Her girdiğim ortamda ilk tanıştığım bir karşı cins bile bu yönde yaklaşmaya çalışıyor..Üstelik erkeklerle göz temasından bile kaçınmama sürekli olarak yaklaşanları bile terslememe rağmen bunu bir türlü engelleyemedim..Artık sarışın olduğum içinmi acaba her erkek bu şekilde yaklaşıyor diye düşünmeye başladım..Erkeklerin sürekli gözlerinin vücudumda gezinmesinden nefret etmeye başladım..Dekolte bile giymiyorum yaa neden etrafta okadar dikkat çekmek için o tarz giyinenler varken beni rahatsız ediyolar anlamıyorum..
Sizce sarışın olmamın bir etkisi olabilirmi kızlarrr??? Daha ne yapimm ben bu yaklaşımları engellemek için fikir verebilirmisiniz??? Kendimi kötü hissediyorum artık neden hiç ciddi düşünen yaklaşmıyoda bu şekilde laylaylom ve aklı başka yerlerde olanlar yaklaşıyor diye..

Bende sarışınım ve gösterişli giyinirim ama her erkekte bana tarif ettiğiniz şekilde yaklaşmaz bir bakışım yeterlidir benim belki korkar vs..
Demek istediğim sarışınlıkla alakası yok sadece daha entel mekanlara girmeniz yeterli..
Etnik yerlerde takılırsanız arada kocaamann farklı görürsünüz belki suratınzda bir ifade ya da duruşunuz ne biliyim bir şeyiniz vardır mutlaka onları böyle hakert ettirecek saçınızın rengi olabilir evet.
Ama sizinde gittiğiniz bir ortamda hiç mi sarışın yok? Tuhaf bir durum açıkcası ..

Son düzenleme:
evet sarisinlikla biraz ilgisi var malesf..daha dikkat cekici oluyo insan ve yalnis anlasiliyo bende cok karsilasmistim bu tip seylerle..bidahada olmayi kesinlikle dusunmuyoruym..

benim de böyle bir arkadsım vardı .. ay herkes bana bakıo .. ay bunlardan bıktım vs... bu bir paranoya bence ...

İnsanların bu tip yaklaşımları sarışın olmanızdan dolayı mı bilmiyorum ama dışarıda bakanların bakma sebebi bu olabilir.Sarışınlar daha çok dikkat çekiyor.
Hatta bununla ilgili deney bile yapmışlardı.Koyu kahverengi saçlı bir bayan sokakta,cafede vs geziyor.Ertesi gün aynı bayan bu sefer sarışın bir şekilde gittiği yerlere gidiyor.Sarışın haline bakan çok çok daha fazla.

Bencede paranoyada olabilir ama değilsede bencede saç renginizdende olabilir takıldıgınız ortamdanda olabilir erkeklerin birçogu öyledir maalesef gerektiginde agır davranmalısınız bence

Kafaya takma bence arkadaşım demekki güzel ve dikkat çekicisin sarışınlıkla alakası yok.

bence alakası yoktur sarışınlıkla felan...belkide size öyleleri denk gelıyordur

belkı sarısınlıkla bıraz alakası vardır ama guzellıgınızın de etkısı vardır,ama şu dıkkatımı cektı butun erkeklerın cıddı degıl de sulanma amaçlı yaklasmaları ılgınc ve sınır bozucu

Bi de böyleleri var değil mi?

yaaa çok güzeliiiim.. bütün gözler üzerimdeeeeee

ayyy valla Allah seni inandırsın gözleriyle yiyolaaaaar :)

Valla eğer erkekler size rahatlıkla yaklaşıp sizden beklentilerini kolayca dile getirebiliyorlarsa ortada sizinle ilgili bir sorun var demektir. ve bunun sebebi sanmıyorum ki sarışın olmanız olsun.

ya da bu sizin hüsn_ü kuruntunuz da olabilir.

Son düzenleme:
birbirimizi tanimiyoruz etmiyoruz
birbirimize hava atma bir luksumuzde yok (istisnalar disinda)
dolayisiyla neden bu konuya bu sekil baiyoruz
konu sahibi kendini ovmek icin yazmadiki
demek talihsiz olaylar ust uste gelince rahatsiz olmus!

sicak kanli ve seksi olunca bir kadin yanlis anlasiliyor!
hemen muhabbeti ilerletir bir seyler yasarim diye dusunebiliyor karsidaki hanzo
bunu engelleyecek olan tek kisi sizsiniz
en azindan karsidakinin niyeti bozulacak sizin tavrinizi gorunce
ilk izlenip seksapel bir cagrisim gibi olabiliyor insanlarda

benim bir arkadasim vardi
ben ondan daha guzelim sahsen ama
kizin durusu havasi gulusu acaip seksiydi
agirligida vardi ama
hemen ona sulanirlardi konusunca acaba bir is cikarmi falan
diye dusunurlerdi
oysaki masumdu arkadasim :)

Sarışınlıkla ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum.
Eskiden olsa tamam da artık sarışından bol birşey yok.
Ama böyle assolistvari,postişli altın sarısı filan kullanıyorsan bilemem tabii.

yorumların hepsine de ayrı ayrı katılıyorum...başlıkla özetlersek
1...evet haklısın belki sana bakıyolardır ama bu durumda bulunduğun ortamdaki erkekler ya da bulunduğun ortam abestir
2...evet yine sana bakıyolardır...saçların doğal rengindeyse süper..yok boya ise belki de sana yakışmıyordur ya da dikkat çekici bir sarıdır..bu ne böyle die bakıyolardır..
3..belki de sen sana bakıldığını sanıyorsundur...farkında olmadan ilgi istiyorsundur..öyle olduğunu düşlüyorsundur vahim yani:)
4...ya da sen süper ötesi güzelsindir bakıyolardır e baksınlar güzelmişsin güzele bakmak sevaptır...
artık sen karar verceksin şıklardan hangisi olduğuna:)

çoğu kadın özentiden yapar saç modeli saç şekli..yani aynı fabrikadan çıkmış misali:)sizde sarışınsınız ama üstünüze alınmayın lafım size değil..eskiden özellikle sokağa her çıkışımda kafamı ne yöne çevirsem sarışın kaynardı..doğallarda mecbur onlara dahil tabi..her kadın masum değil şimdi tepki almak istemem ama davranış falan o tip(burda diyemem) kadınlardı ve sarışınlardı.kimi akıllı değil tam kukla olur falan.yani sarışınlıkta moda ya ama onlarda kaynıyo işte içinde..erkekler o yüzden sarışınlara farklı gözle bakıolar..bi ara kızıllar aynı fabrika ayarı gibi şimdide bakırmıdır ne sarıya çalan hani işte çok var...yeterki moda olmasın görülmesin..şimdi ondan sarışınlar göze batıyor diye düşünüyorum..üstünüze alınmayın diyerek bişey diyeceğim mesela benim çevremdeki erkekler sarışın kadına aptal gözüyle bakıyorlarmış(tepki almak için demedim lafım kimseye değil sadece duyduğumu söledim)..yani ondan sarışınlık battı göze artık..ben sizden kaynaklandığını sanmıyorum yani..

bunu takıntı yapmış olabilirmisiniz, herkes size bakmıyordur belkide size öyle geliyodur,
sizde bana bakan varmı diye etrafı kolaçan ediyosanız dikkatleri üzerinize çekiyor bakmayanı baktırıyor olabilirmisiniz

Sarışınlara daha çok bakılır evet bu doğru, dikkat çekici bir renk sonuçta, başkasının giydiği dar bir pantolon veya mini bir etek sarı saçlılarda biraz daha farklı duruyor malesef. Bakışlardaki durum farklı bir yöne kayabiliyor. Buraya kadar evet ama alene birileri size birşeyler teklif ediyor, sulanıyor v.b. şeyler oluyorsa bu sadece saç renginden kaynaklanamaz...muhakkak sizin davranışlarınızdaki birşey çekiyordur.
Ayrıca şu da var...sizde sağa sola bakıyorsunuz ki size bakıldığını görüyorsunuz :))

Saçını sarıya boyayanların bir kısmı da dikkat çeksin diye boyuyor, dikkat çekince de yakınmaya başlıyorlar :)

Vardı benim böyle arkadaşlarım.

Bir tanesin saçı kızıldı ve çok yakışıyordu ona, o yeşil gözlerini ortaya çıkarıyordu. Birgün sapsarı yapmış. Ben de ona yaa niye sarı yaptın kızıl sana çok yakışıyordu dediğimde ama sarı dikkat çekiyoooaaa dedi(sarıya boyatınca Türkçe'de gitmiş , tikkyce konuşmaya başlamış hatun)

Yine saçları siyah gözleri ela arkadaşım vardı ve hem gözleri daha ön planda hem de yüzü daha beyaz, daha canlı görünüyordu. Aynı sebepten saçını sarı yapmış yapmasına ama ne gözleri eskisi kadar alıcı ne de teni eskisi kadar parlak idi. Böyle bakımsız solgun birşey olmuş.

Senelerce metalci takılan kuzguni saçlarla dolaşn ve sarışınlara demediği lafı bırakmayan arladaşım da saçlarını sapsarı yapmış. Ama o zaten doğuştan sarışındı sadece saçlarının doğal rengini açtırmış e gözleri de maviydi, yakışmış sarı saç.

Türkiye'de sarı saç her zaman dikkat çeker. Çünkü geneli esmer bir ırkız. Adam annesini, kardeşini kara görüyor e sarı görünce bakar... Ama erkeklerin sulanması falan bence iyi niyetlisiniz, hoş sohbetsiniz ama bunu bizim abazan erkekler yanlış anlıyor. Biraz soğuk ve sert durmanızı sonrasında da araya mesafeyi koymanızı tavsiye ederim.

Yada size gelen adamlar ya çok tutucu, ya kadınların çok sokağa çıkamadığı, ikinci plana atıldığı, konuşturulmadığı yerden yani pek böyle pek kadın görmemiş tiplerdir yada bar, gece hayatı ortamı olan her kadını barlarda gördüğü hafif kadınlar gibi sanan, herkesi aynı kefeye koyan ahmaklardır.

Son düzenleme:
Bence kişiyi görmeden fikir yürütülebilecek birşey değil bu

Çünkü kimi kadın vardır öyle bir konuşma tarzı- veya yürüyüşü- veya ses tonu- veya saç/kaş biçimi vardır ki cinselliği daha fazla çağrıştırır. Hatta kkişi bunun normal olduğunu zannedebilir kendisinde olduğu için ama etraf daha farklı algılar.
Örneğin bir akrabamız var,kız normal çok güzel değil yani orta derece gayet normal ama böyle konuşurkenki mimikleri hareketleri çekici.
Bir de aklıma şu geldi: mesela saçını sarı yaptıran öyleleri var ki doğallıktan çok uzak veya cırtlak ne bileyim dikkat çekici, o haliyle komik veya aptal - basit kız imajı verdiği için gözleri üzerinde topluyo, bunu da ayırdetmek lazım (sarışınlar üzerine alınmasın- etrafta öyleleri çoğaldımalesef,onlara atfen diyorum)

Başlığı komik buldum. Sarışınlıkla asla ilgisi olamaz bu mevzunun. Bana da aynı şekilde yaklaşılıyor ne yazık ki. Beyaz tenli, ela gözlü, kahverengi saçlı bir kızım. Üstelik çok mesafeliyimdir, yüz vermem, aynı zamanda herhangi bir cilve işve yapma durumum da yok. Gayet de masum bir görüntüm olduğunu düşünüyorum ama neden bu şekilde yaklaşım sergilediklerini anlamıyorum. Yani bıraksam tanıştıktan 5 dk sonra hemen üstüme atlayabilirler. O derece bir şehvet ve bedensel istekle karşımda bulunuyorlar. Bunu özellikle geçen yıl çok yaşadım. Tanıştığım erkeklerin istisnasız hepsi bu şekildeydi. :/ Ama bunun öncesinde normal arkadaş gibi konuşup gülümseyince yapıyorlar bunu. Artık iyice buzdolabı gibi oldum. Yapılacak hiçbir şey yok bana göre.

Son düzenleme:
canım madem bu kadar rahatsızsın saç rengini değiştir. hem anlarsın sarışınlıkla alakası varmıymış yokmuymuş. gerçi sırf bazı erkekler öküz diye isteklerinden ya da sevdiğin şeylerden vazgeçmek ne kadar doğru bilemem ama. ne bileyim işte en mantıklı şey saçını boyatman galiba. bilemedim şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…