canım madem bu kadar rahatsızsın saç rengini değiştir. hem anlarsın sarışınlıkla alakası varmıymış yokmuymuş. gerçi sırf bazı erkekler öküz diye isteklerinden ya da sevdiğin şeylerden vazgeçmek ne kadar doğru bilemem ama. ne bileyim işte en mantıklı şey saçını boyatman galiba. bilemedim şimdi :)
Bi de böyleleri var değil mi?
yaaa çok güzeliiiim.. bütün gözler üzerimdeeeeee
ayyy valla Allah seni inandırsın gözleriyle yiyolaaaaar :)
Valla eğer erkekler size rahatlıkla yaklaşıp sizden beklentilerini kolayca dile getirebiliyorlarsa ortada sizinle ilgili bir sorun var demektir. ve bunun sebebi sanmıyorum ki sarışın olmanız olsun.
ya da bu sizin hüsn_ü kuruntunuz da olabilir.
ÜLKEMİZDE KAÇTANE ORİJİNAL SARIŞIN VAR Kİ MUHTEMELEN çakma sarı olan saçlarını kumrala vs boyatırsın olur biter sarı sadece vamp sexi degil yaşlı gösteriyor bence
yoksa bura Türkiye başıbaglıya ewli çocukluya yine sarkarlar öyle umursamaz gidersin
Haha , çok doğru yazmışsınız ya
Bu nedir allah aşkına
Sarışınım herkes beni beğeniyor , en çirkini bile saçını sarı yaptıktan sonra bunu söylüyor
Bence siz erkeklere nasıl davranmasını bilmiyorsunuz ki , onlarda sizi kolay lokma sanıyorlar.
gerçekten çok ama çok şaşırdım yazdıklarınızı okurken ben de sarışınım ya senelerdir çirkin de değilim yani amahiç kimse o şekilde yaklaşamaz ya yaklaşmamdıda!!!!
ayrıca çok anlamsız geldi inanın nasıl bir ortam da yaşıyorsunuz şaşırdım gerçekten bulunduğunuz ortamdaki erkekler hiç kız görmiyor galiba
ayrıca ''sarışın olmakla''yazdığın şeylerin hiç alakası yok genellem yapmayın!!!!
ÜLKEMİZDE KAÇTANE ORİJİNAL SARIŞIN VAR Kİ MUHTEMELEN çakma sarı olan saçlarını kumrala vs boyatırsın olur biter sarı sadece vamp sexi degil yaşlı gösteriyor bence
yoksa bura Türkiye başıbaglıya ewli çocukluya yine sarkarlar öyle umursamaz gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?