Hee kötü anım var , küçükken sarışın geliyor diye korkuturlardı beni
Ha bu arada bütün erkeklerde sizi bekliyordu , Allah allah orjinal sarışın geliyor diye
Yorumu beğenmiyince hemen yazık tüüü kaka , beğenmiyen yazmasın
Herkes beni pofpoflasın havalarını geçin artık
Neyse ben aradan çekiliyimde senin gibi akıllı mantıklı (!) insanlar yorum yapsın
Bence sapık bu, ne giyersen giy farketmez, takmış bir kere.
Ben ne demeye çalıştım siz neden bahsediyorsunuz.
Bu sadece bir uç örnek. Daha bir sürü şey var. Amacım bu mevzuların davranışla, saçla başla ilgisi olmadığını belirtmekti. Ama ben ne anlatırsam boş. Herkes almak istediğini alıyor.
Ben ne demeye çalıştım siz neden bahsediyorsunuz.
Bu sadece bir uç örnek. Daha bir sürü şey var. Amacım bu mevzuların davranışla, saçla başla ilgisi olmadığını belirtmekti. Ama ben ne anlatırsam boş. Herkes almak istediğini alıyor.
Bu konuyu artık iyice kafayı takmaya başladım..Her yaklaşan erkek bir süre sonra farklı beklentiler içine girmeye başlıyor üstelik hiç bir zaman o şekilde bir izlenim bırakmama rağmen sürekli bir sulanma modunda olmaları beni sinir ediyor..Her girdiğim ortamda ilk tanıştığım bir karşı cins bile bu yönde yaklaşmaya çalışıyor..Üstelik erkeklerle göz temasından bile kaçınmama sürekli olarak yaklaşanları bile terslememe rağmen bunu bir türlü engelleyemedim..Artık sarışın olduğum içinmi acaba her erkek bu şekilde yaklaşıyor diye düşünmeye başladım..Erkeklerin sürekli gözlerinin vücudumda gezinmesinden nefret etmeye başladım..Dekolte bile giymiyorum yaa neden etrafta okadar dikkat çekmek için o tarz giyinenler varken beni rahatsız ediyolar anlamıyorum..
Sizce sarışın olmamın bir etkisi olabilirmi kızlarrr??? Daha ne yapimm ben bu yaklaşımları engellemek için fikir verebilirmisiniz??? Kendimi kötü hissediyorum artık neden hiç ciddi düşünen yaklaşmıyoda bu şekilde laylaylom ve aklı başka yerlerde olanlar yaklaşıyor diye..
İyi de kız doğru söylemiş,adam sapıkmış işte.
Ben çok çekiciyim,beni görür görmez tahrik oluyorlar demek istemişsin sanırım.
Bu mantığa göre, otobüste tacize uğrayanların seksapeli yüksek mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?