Sarışından uzak dur !!

insan karakterinin renklerle ilgili olmadığını daha basit nasıl anlatmalı insanlara:işsiz:

Hic olurmu öyle sey insanin akil mantigina sigmaz. Hurafe iste kim uydurduysa artik

Bende bir adet turuncu var. :dondurma:

Bu işler öyle olmuyor bunu söyleyenler zır cahil.

Sari ciyanlar:halay:
Boyle sacmaliklara takilmayin bence:kahve:

annem sarı babam esmer.
annem tam arnavut edirneli inadı inat tam bir temizlik hastası (bunun için tedavi gördü hatta) tutturdu mu lanet çekilmez bir kadın olabiliyor. ama anormal zamanlarını sayma inanılmaz kafadır hemen her konuda muhabbet edebilirsin gülüş cümbüş efso bi kadındır yani :D hani her anne gibi bizimle belli bi mesafesi ve sertliği var tabi

babam karadenizli ataerkil bir adam ama allah başımızdan eksik etmesin inanılmaz anlayışlı espirili annemden daha fazla şeyimi paylaşabildiğim bir insan. herkese karşı böyledir. ama sinirlendi mi kaç. ama ciddi kaç yani gözü dönüverir.

annemle de taban tabana zıtlardır. annem allahın lazkopatı diye bağırır babama :D babamda allahın sarısı yaktın beni sarııı diye :D ama maşallah 23 senedir evliler ikisine de sor bi daha doğsam yine o nu bulurum diyolar.

sözün özü: seviyosan teyzene diceksin ki esmerini seninkiler bulsun teyzeciğim az ötede hasetlenin.
allah akrabanın bile iyisini versin bu akrabanın ettiğini akbaba etmez yani :işsiz:

esmer bulsan ona da ççok yumuşakbaşlı olurlar bişlmmene diye kulp bulurlardı emin ol. tanıdığım tek gerçek sarışın bulgaristan göçmeni yakın akradaşımdı. melek gibiydi valla.

Sarışın insan ters , aksi . İnat , geçimsz olur.
Teyzenizi bizim sülaleye bekleriz. Annem, dayım ve dedem başta olmak üzere bütün dede tarafım sarışın mavi gözlüdür. Annem ve özellikle dedem kadar sakin, uyumlu insan görmedim. Anneannem esmerdi, sarışın dedem üzerinde full güç uygulardı :)

Sarışınlardan değil de gözleri sarıya çalanlardan uzak duruyorum ben ve bunu da duymuştum az tehlikeli oluyorlar :eek:

İyi geceler hanımlar

3 yıllım bir ilişkim var ailelerin bildiği bn 25 sevgilim 29. Sevgilim sarışın yeşil gözlü birisi Ben de siyah saç kara göz ,kara kaşlı ,beyaz tenli biryim. Ablamın düğünü olmuştu sevgilimde katıldı düğüne ve haliyle akrabalar da gördü kendisini. Teyzemin sevgilim hakkındaki yorumu ;
- kızım sarışın insandan kork uzak dur. Sarışın insan ters , aksi . İnat , geçimsz olur. Bu her yerde bilinen ve doğru olan bişeydir dedi .
bnde güldüm geçtim.
Ama ne zaman karşılşsak bize gelse aynı şeyi söylüyor esmer birini bul şarışınla yapamazsın diye.
Ben şimdye kadar böyle bişey duymadım. Sevgilimin çok iyi yönleri var ama inat ve sinirli birisi acaba doğru mu diye düşünüyorum teyzem böyle dedikce :)
Sizlere sorum eşi veya tanıdığı sarışın olup da böyle kötu huyları olan var mı yoksa teyzem ayrılmam için bahaneler mi üretiyor :işsiz:
eşim sarısın ve cok düzgün biri :9 sacma teyzenin söyledigi burcuna bak sen bende burca göre sölim sana

çok sarışın tanıdığım yok. ama fazlasıyla inat dediğim dedik olduklarını söyleyebilirim. genellemeden tabii ki.

Önce teyzen sacmalamıs dıyecektım sonra yazarken aklıma teyzem kayınvalıdem kuzenım ve eltim geldi
Dogal sarısınlar ve gercekten dedıgım dedık aksiler

Tesaduftur belkı bılemedım
Sız yınede itibar etmeyın herkes aynı olacak dıye bırsey yok

İyi geceler hanımlar

3 yıllım bir ilişkim var ailelerin bildiği bn 25 sevgilim 29. Sevgilim sarışın yeşil gözlü birisi Ben de siyah saç kara göz ,kara kaşlı ,beyaz tenli biryim. Ablamın düğünü olmuştu sevgilimde katıldı düğüne ve haliyle akrabalar da gördü kendisini. Teyzemin sevgilim hakkındaki yorumu ;
- kızım sarışın insandan kork uzak dur. Sarışın insan ters , aksi . İnat , geçimsz olur. Bu her yerde bilinen ve doğru olan bişeydir dedi .
bnde güldüm geçtim.
Ama ne zaman karşılşsak bize gelse aynı şeyi söylüyor esmer birini bul şarışınla yapamazsın diye.
Ben şimdye kadar böyle bişey duymadım. Sevgilimin çok iyi yönleri var ama inat ve sinirli birisi acaba doğru mu diye düşünüyorum teyzem böyle dedikce :)
Sizlere sorum eşi veya tanıdığı sarışın olup da böyle kötu huyları olan var mı yoksa teyzem ayrılmam için bahaneler mi üretiyor :işsiz:
eşim sarışın mavi gözlü ve gördüğüm en merhametli en sabırlı insan. genelleme yapılmasına sinir oluyorum yaa.

İyi geceler hanımlar

bnde güldüm geçtim.

hani din ve mezhep için insanları ayırmaya çalışanları gördüm de ten ve saç rengi için ayırmaya çalışanı da ilk kez görüyorum.
sanırsın zenci karşıtı ku klux klancı..

benim kocam esmer inatçı değil ama aksi ve huysuz onu ne yapcaz??

İyi geceler hanımlar

bnde güldüm geçtim.
ben sarışınım ve teyzenin dediği tüm huyları taşıyorum artı ailemdeki herkes sarışın ve aynı huysuz vs vs :kahve:

Back
X