şark görevi

Eşiyle giden de var gitmeyen de var eğer çok riskli bir bölge ise gitmemekte fayda var ama kalmak da zor uzun zaman ayrı olarak iki taraf da yıpranır
bizim henüz gelmedi şark görevi ama her tayin dönemi tedirgin oluyorum :18:

tatlım daha çıkmadı mayıs hazıran gıbı bellı oluyor o yuzden arastırma yapıyorum

Sormadan edemeyecegim maasin ne kadar. Cocuk varsa esinle gitmeni tavsiye ederim..

1,500 tl + 200 yemek parası toplam 1700

çocuk var annem bakıyor

ev aldık kredı ödüyoruz eşimin maaşı peşinatsız aldıgımız için oldugu gıbı kredıye kesılıyor

farz edelım kı şark bu sene cıktı ve bız gıttık evı kıraya verıp gıderız ama tekrar istanbula dondugumde kpssyı kazanamazsam sıl bastan baslıycam her seye ve bırdaha özel sektörde asla bu sartlarda iş bulamıycam

benim eşim de polis, bu ikilemi yaşamamak için üniversiteden sonra hemen kpss'ye girdim kazandım şükür batmandayız şimdi, senin durumun için ne desem bilemedim borcunuz harcınız varsa gideceğiniz yer 1.5-2 senelik bi yerse işi bırakma ama 4 senelik bi yerse misal bence peşinden git

Yaseminnn1987 sunu bastan soylemek isterim zor bir dur gercekten ama bu esinizle sizin bireysel bir sorununuz burda kim ne derse ondan etkilenirsin tabi ama yinedr son karar senin bence esinle karsilikli konusursan daha farkli olabilir...

tatlım daha çıkmadı mayıs hazıran gıbı bellı oluyor o yuzden arastırma yapıyorum

canım bende özel sektörde çalışıyorum malesef ama bizim ev kira o yüzden iki kirayı kaldıramayız mecburen giderim gibi gözüküyor ama gidemeyeceğim bir yer çıkarsa da memlekete dönmek zorunda kalırım büyük ihtimalle ayrıca senin eşin kaç yıllık memur birde kaç yıldır istanbuldasınız bizim 10 yıldır burda olan daha hiç şark yapmamış arkadaşlarımız var

Yaseminnn1987 sunu bastan soylemek isterim zor bir dur gercekten ama bu esinizle sizin bireysel bir sorununuz burda kim ne derse ondan etkilenirsin tabi ama yinedr son karar senin bence esinle karsilikli konusursan daha farkli olabilir...

ya keske benımde kıra olsaydı borcum olmazdı hıc dusunmeden cıkar gıderdım eşimin peşinden ama işte burda kurulu bır ev var

7 yıldır istanbulda polis canım ewet gıtmeyenler var bakalım ınsallah bızde 3 sene gıtmeyızde borcları bıtırı eşimle beraber gıderım

hayırlısı ne ise o olsun inşallah hepimiz için bizim de 5. yılımız dolacak ha gittik ha gidecez diye hiçbir şey yapamadık alınan ödenir en güzelini yapmışsınız Allah ev alanın evlenenin yardımcısı olur.

kızlar eşi memur olup kendi özel sektörde çalışan var mı

eşiniz doguya zorunlu hızmete gıttıgınde onuna gıttınız mı

dayım asker eşide özelde calısıyor bı cocukları var dayım giiti hakkaride orda kalıyor lojmanda verıldı ama aılesı gelmedıgı ıcın ıcerde yatıyor yengemler burda şehirde kaldı ıkı haftada bir geliyor dayım eger maddi acıdan gıdıcegınız sehır zor bı yerdeyse gıtmeyın esınız gelsın hafta sonları

cunku sınır bolgesıydı askerler korumalarla bırakıyordu havaalanına rısklı bolgeydı
sizde burd üa kalıp para biriktirn özelde olsa

geçen bi haber okudum eşi özel sektörde uzun süre sigortalı çalışan memur dilekçeyle eşinin yanına tayin isteyebiliyor diye.Bi araştırsanız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…