- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Eşiniz ne iş yapıyor, ona göre cevap vermek gerekir.
eşim polis memeuru
eşim polis memeuru
suan özel bir firmada muhasebecilik yapıyorum sartlarım maaşım her seyım cok guzel memur olabılmek ıcınde kpss hazırlanıyorum
Eşiyle giden de var gitmeyen de var eğer çok riskli bir bölge ise gitmemekte fayda var ama kalmak da zor uzun zaman ayrı olarak iki taraf da yıpranır
bizim henüz gelmedi şark görevi ama her tayin dönemi tedirgin oluyorum :18:
Sormadan edemeyecegim maasin ne kadar. Cocuk varsa esinle gitmeni tavsiye ederim..
eşim polis memeuru
tatlım daha çıkmadı mayıs hazıran gıbı bellı oluyor o yuzden arastırma yapıyorum
Yaseminnn1987 sunu bastan soylemek isterim zor bir dur gercekten ama bu esinizle sizin bireysel bir sorununuz burda kim ne derse ondan etkilenirsin tabi ama yinedr son karar senin bence esinle karsilikli konusursan daha farkli olabilir...
canım bende özel sektörde çalışıyorum malesef ama bizim ev kira o yüzden iki kirayı kaldıramayız mecburen giderim gibi gözüküyor ama gidemeyeceğim bir yer çıkarsa da memlekete dönmek zorunda kalırım büyük ihtimalle ayrıca senin eşin kaç yıllık memur birde kaç yıldır istanbuldasınız bizim 10 yıldır burda olan daha hiç şark yapmamış arkadaşlarımız var
ya keske benımde kıra olsaydı borcum olmazdı hıc dusunmeden cıkar gıderdım eşimin peşinden ama işte burda kurulu bır ev var
7 yıldır istanbulda polis canım ewet gıtmeyenler var bakalım ınsallah bızde 3 sene gıtmeyızde borcları bıtırı eşimle beraber gıderım
kızlar eşi memur olup kendi özel sektörde çalışan var mı
eşiniz doguya zorunlu hızmete gıttıgınde onuna gıttınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?