şark görevi

Kesinlikle katiliyorum

Aynen katiliyirum sozum meckisten disari bide kocalarını sarka gonderip hic kendi rahatlarini bozmak istemeyen kadınlar var.. sonrada niye aldatılmış oluyo ya kardesim sen adami en zor zamanında yapayalnız birakiyosun . Sonra niye boyle oldu..

valla ben rahatımı bozdum, şuan sıkıntıdayım,eve kapalıyım resmen. ama bunları duyunca iyiki gelmişim dedim

evet aynende öyle oluyor bir boşluğa düşüyorlar hem özgürler hem yoksunlar bazı şeylerden dolayısı ile sonuç bunlar oluyor.en ücra köşelerde internet veya başka türlü yollarla bu işlere girişmeleri daha kolay oluyor.o yüzden bir daha diyorum aile kavramı önemli eş önemli beraberlik önemli inanki yaşadım yapmayın yalnız göndermeyin anca beraber kanca beraber

bu sene gideceği ihtimal çok düşük, çünkü genelde bir sürü kişinin yeri değişti ve çoğu kişi doğuya gönderildi diye biliyorum
istanbul'da personel ihtiyacı olacaktır, o yüzden gitmeyedebilir canınızı sıkmayın
ayrıca bir arkadaş aldatabileceği ihtimali var demiş, böyle şeylere takılmayın eşinize güveniyorsanız,
sonuçta aldatacağı varsa her yerde yapabilir bunu..
sanki doğudan kadınlar evli erkek bekliyorlarmış gibi konuşmuş, ya da ben yanlış anladım
istanbul'da olur ama doğu'da çok sık olmaz böyle şeyler

Hanim efendi emniyetin ne kadar içindesiniz bilmiyorum ama son olaylarda kimse doguya fln gonderilmedi sadece il ici atamalarla subeleri değişti. .. zaten atama donemi deil bisey deil cok cok büyük bi sağlık problemi fln olmadikca sene ortasinda il disi atama nasil yapilabilir bu mümkün deil.. madem cok bilmiyorsunuz burda insanlari da yanlis yonlendirmeyin....
Konu sahibi ben sadece gozlemledigim şeyleri yazdim . Ister uyun iater uymayin size kalmis.. herkes esine guvenir lafta herkes esinin yaninda olur ama bide hayatin gercekleri vardir........ rahatini bozup gitmeyen sark illerine gelemeyen hanim efendiler lutfen sonrda neden aldatildim demesinler. .. adam hic bisey yapmasa goz capkinligi yapiyor bu erkek anlatabiliyo muyum.. ayrica dort yildur dogudayim

kızlar herkes rahatını düşünüyor ondan gıtmıyor demişte bence alakası yok özellikle benim için bu durum söz konusu dahi olamaz

nedeni

ev aldım eşimin aldıgı maaşın tumu oaraya gıdıyor ve kendısıne sadece 400 tl kalıyor maaşından

kredı kartlarını faturaları hep benım maaşımla ödüyoruz

benım gıtmeme sebebım sadece maddıyat la alakalı yoksa ben eşimle gitsem sabahtan akşama kadar evde oturucam calışmaktan daha rahat olsa gerek bu durum

Valla sizin bileceginiz iş . Ben gozlemlerimi ve dusuncemi yazdim.. daha fazla bu konuyla ilgili yorum yapmayacagim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…