- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
dayım asker eşide özelde calısıyor bı cocukları var dayım giiti hakkaride orda kalıyor lojmanda verıldı ama aılesı gelmedıgı ıcın ıcerde yatıyor yengemler burda şehirde kaldı ıkı haftada bir geliyor dayım eger maddi acıdan gıdıcegınız sehır zor bı yerdeyse gıtmeyın esınız gelsın hafta sonları
cunku sınır bolgesıydı askerler korumalarla bırakıyordu havaalanına rısklı bolgeydı
sizde burd üa kalıp para biriktirn özelde olsa
geçen bi haber okudum eşi özel sektörde uzun süre sigortalı çalışan memur dilekçeyle eşinin yanına tayin isteyebiliyor diye.Bi araştırsanız :)
aslında benımde ıstedıgım tam bu eşim şarka gıtsın evı kıraya verelım bende aılemle oturuyım ıkı sene calısmaya devam edıyım ve eşim gelince arabayı alalım dıye dusunuyorum ama gonlumde razı olmuyor onu tek gondermeye
yaaaa kaynak nedir canım acaba ? bilgi verirsen sevınırım
1,500 tl + 200 yemek parası toplam 1700
çocuk var annem bakıyor
ev aldık kredı ödüyoruz eşimin maaşı peşinatsız aldıgımız için oldugu gıbı kredıye kesılıyor
farz edelım kı şark bu sene cıktı ve bız gıttık evı kıraya verıp gıderız ama tekrar istanbula dondugumde kpssyı kazanamazsam sıl bastan baslıycam her seye ve bırdaha özel sektörde asla bu sartlarda iş bulamıycam
Bu sene ne olacak hic belli degil ama muhtemelen gonderir genel mudurluk esini sarka... biliyorsun artk capkin da gitti ortalik karışık ama tercihleri cok onemli zaten ilk uce hakkari şırnak tunceli yazsin gitsin.. ama iki yildan fazla bi yer gelirse nap et tek gonderme esini .. sarka evli gelip bekar giden cok..
Bu sene ne olacak hic belli degil ama muhtemelen gonderir genel mudurluk esini sarka... biliyorsun artk capkin da gitti ortalik karışık ama tercihleri cok onemli zaten ilk uce hakkari şırnak tunceli yazsin gitsin.. ama iki yildan fazla bi yer gelirse nap et tek gonderme esini .. sarka evli gelip bekar giden cok..
neden ki evli gidip bekar dönen çok :44:
şoktayım şuanda
Ben yalan bisey yazmadim.. su an sarktayiz. Ben sadece gozlemledigim şeyi yazdim.. konu sahibi kendi kararini verecek sonucta..
Ama nedenine gelecek olursa cok ta kuvvetleri olmayan evlilikler maalesef genelde erkegin aldatmasiyla bitmis burada. Bi tanesine de bizzat kendim sahit oldum
Kari koca sorunlari varmis onceden cocukta var ama adam baska bi bayanla gorusmeye baslamis fln ayrildilar maalesef.
ben yalan söyledin demedim ki tatlım
sebebini merak etmiştim
evet bunu bende duydum ama birebir şahit olmadım. çok kötü Allah korusun.
güvenmekte yetmeyebiliyor demek ki
Canim simdi benim ustume gelecekler muhtemel ama dogru gordugim neyse yazmak zorunda hissediyorum. . Gittiginiz en dogu il nerde bilmem ama cogu sark ilinde sosyal hayat sifir gezmek istesen ailen yaninda olmali dusunsene sadece is ve ev araainda bunalmaz mi bi erkek. .. bayan olsa hadi ugrasir biseylerle ama erkekler daha hareketli.. ha bi de su var mesela burda dogru duzgun hastanesi yok hasta olsa adam bakacak kimsesi yok içten ice erkekler eslerini sucluyorl
Canim simdi benim ustume gelecekler muhtemel ama dogru gordugim neyse yazmak zorunda hissediyorum. . Gittiginiz en dogu il nerde bilmem ama cogu sark ilinde sosyal hayat sifir gezmek istesen ailen yaninda olmali dusunsene sadece is ve ev araainda bunalmaz mi bi erkek. .. bayan olsa hadi ugrasir biseylerle ama erkekler daha hareketli.. ha bi de su var mesela burda dogru duzgun hastanesi yok hasta olsa adam bakacak kimsesi yok içten ice erkekler eslerini sucluyorl
Ben pek o sekilde dusunmedim canim bence bi zorluk varsa esler beraber gogus germeliya boyle seyler olucaksa bence eşler yanyana olduklarında bıle olur
kızlar bılmıyorum offff ıyıyce karıstırdınız kafamı
üstüne gelince bişey yok canım
haklısın karakteri zayıf olanlar bunu boşluk biliyor. sen doğru olanı söyledin.
bende eşime güvenirim ama etrafındakilere güvenmem
bunu birebirde yaşadım, iş arkadaşı sadece eşimi sinemaya davet etmişliği var, düşün evli adam, karısı evde ama sadece eşimi davet ediyoben bu kadar medeni olamıyorum malesef
tatlım daha çıkmadı mayıs hazıran gıbı bellı oluyor o yuzden arastırma yapıyorum
kızlar sizce gönderirler mi bu sene ya acayip takıldım ben bu şark olayına şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?