Siz sirnaktasiniz galiba biraz açabilir misiniz söylediklerinizi, neler yasiyorsunuz mesela. Bizim ayrı olma gibi bir durum yok her durumda eşimin yaninda olmak istiyorum en azindan yasayabilcegim seylere hazirlayayim kendimiSirnak çok zor bir il ist.mumla aratıyor ve buradakiler asla güvenmeyin
İnş. Artık herşey daha iyi olur ama benim için burası bir cehennem.allah belasını versin nerdeyse oldurecekledi bizi geçen yaz evlerin çatıları yok dam şeklinde. Bizim evin üzerinden polislere ateş açtılar. Eğer karşılık verseydi polisler ölmuştum eminimSiz sirnaktasiniz galiba biraz açabilir misiniz söylediklerinizi, neler yasiyorsunuz mesela. Bizim ayrı olma gibi bir durum yok her durumda eşimin yaninda olmak istiyorum en azindan yasayabilcegim seylere hazirlayayim kendimi
Çocugum henüz yok ama hamilelik durumum olabilir tedavi görüyoruz. Korkuç seyler bahsettiginiz ama nasıl bırakıp tek yollayabilirim esimi bilmiyorum. Korkuyorum aslinda ama orada yasayan iasker polis eslerini dusunup cesaretlendirmeye calisiyorum kendimi. Sizin görev sureniz ne zaman bitiyor? Lojmanda kaliyorsunuzdur sanirimHerşey normal iken bir anda silahlar roket atarlar bazen hiç susmayacak diye düşünüyor insan.aniden konan sokağa çıkma yasakları elektirik ve su kesilir özellikle olaylar başladığı zamanlar ve çok sicak olduğu için burası bazen ölecek gibi hissediyor silahları bi kenara bırakıp artık nefes alamadığını hissediyor inşan.çocuğunuz varsa psikolojik olarak çok etkilenir..bir kez daha düşünün gelmeden.halkın çoğu pkk sempa tizani. Dusunebiliyormusunuz 13-14 yaşındaki cocuklarda silah veriyorlar ailesi o çocuğu kahraman görüyor. .neyse gelirseniz görürsünüz zaten ama çocuğunuz varsa 1 kez daha düşüdün derim
hamulelik dusunmesrn mu acaba bir müddetÇocugum henüz yok ama hamilelik durumum olabilir tedavi görüyoruz. Korkuç seyler bahsettiginiz ama nasıl bırakıp tek yollayabilirim esimi bilmiyorum. Korkuyorum aslinda ama orada yasayan iasker polis eslerini dusunup cesaretlendirmeye calisiyorum kendimi. Sizin görev sureniz ne zaman bitiyor? Lojmanda kaliyorsunuzdur sanirim
Ben polis eşi değilim memur esi yim o yüzden lojmanlar da kalmadım lojmanlar nasıl olur bilemiyorum o yüzden ama şehirde hayat bu şekilde. Bende sizin gibi düşünmüş gelmistim. Ama şuanda sinirlerim harab olmuş durumda yakında gidiyoruz tedavi olmam gerek burdan çıktıktan sonra tedavi olmayı dusunuyorumÇocugum henüz yok ama hamilelik durumum olabilir tedavi görüyoruz. Korkuç seyler bahsettiginiz ama nasıl bırakıp tek yollayabilirim esimi bilmiyorum. Korkuyorum aslinda ama orada yasayan iasker polis eslerini dusunup cesaretlendirmeye calisiyorum kendimi. Sizin görev sureniz ne zaman bitiyor? Lojmanda kaliyorsunuzdur sanirim
Şırnak'ın neresi silopide yardimci olurumBizim de şırnak çikti canim istanbuldan gidiyoruz
hamulelik dusunmesrn mu acaba bir müddet
Silopide mi yaşıyorsunuz ve hamilesin allahım yardımcın olsun.sağlıkla kucağına almak Nasib olur inş.Şırnak'ın neresi silopide yardimci olurum
İlçe daha belli degil canim esim sali gunu gelip baslama yapacak o zaman belli olur dedi. Lojman sirasina giricez bakalim insallah ciktiginda da ev tasimayi planliyoruz. Allah hepimize yardim etsin muhakkak kolay degil aklima kötü şeyler getirmek istemiyorum ama zor günler bizi bekliyor belli ki. Ailem herkes yasta ben durmus onlari teselli ederken buluyorum kendimi. Siz lojmanda mi kaliyorsunuz silopide? Hamilesiniz de galiba hayirlarla kucaginiza almayi nasip etsinŞırnak'ın neresi silopide yardimci olurum
Bende eşimle gideceğim canım durum bu arkadaşın anlattığı gibi değil suan benimde orda evli arkadaşlarım var 3 yıldır ordalar ve suan normale döndüğünü söylüyorlar onun da bebeği var yani abartılacak bir durum yok ki eşlerimizi yanlız bırakamayız bende oraya gidince bebek düşünüyorum inşallahÇocugum henüz yok ama hamilelik durumum olabilir tedavi görüyoruz. Korkuç seyler bahsettiginiz ama nasıl bırakıp tek yollayabilirim esimi bilmiyorum. Korkuyorum aslinda ama orada yasayan iasker polis eslerini dusunup cesaretlendirmeye calisiyorum kendimi. Sizin görev sureniz ne zaman bitiyor? Lojmanda kaliyorsunuzdur sanirim
Sendeki düşünce de benimle aynı bize rizeden çıktı tayin okulum var burda ilahiyat son sınıfa geçmiştim ama burda kalıp okulu bitiremem Şırnak da okuyacağım galiba.Daha ev falan yok inşallah lojmanlar çıkar.Şehir evet yıkık dökükmus ancak suan daha olay yokmuş ama bunlar her yerde artk dinleri imanlari yok o yüzden nereye gidersek gidelim eşlerimiz hep tehlikede rabbim korusunBenim aldigim duyumlara gore su an disaridaki evlerin yuzde sekseni yikilmis ve yeniden yapilanma surecine gecilecekmis. Bolge olarak temizlendi diyorlar ama konumu geregi ne kadar temizlense de terörün bitmeyecegini dusunuyorum ben. Eslerimiz icin durum cok zor allah korusun hepsini. Bebek konusunu da bir an once olsun istiyorum artik cunku cocugumuz yok ve ona birsey olmasindan korkuyorum. En azindan bir cocugumuz olsun diyorum kendi kendime belki sacma ama ona birsey olabilecegi dusuncesi zorluyor beni
Yok cnm silopide değilim ama ev konusunda yardimci olurumİlçe daha belli degil canim esim sali gunu gelip baslama yapacak o zaman belli olur dedi. Lojman sirasina giricez bakalim insallah ciktiginda da ev tasimayi planliyoruz. Allah hepimize yardim etsin muhakkak kolay degil aklima kötü şeyler getirmek istemiyorum ama zor günler bizi bekliyor belli ki. Ailem herkes yasta ben durmus onlari teselli ederken buluyorum kendimi. Siz lojmanda mi kaliyorsunuz silopide? Hamilesiniz de galiba hayirlarla kucaginiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?