CicikHayır cicik olacak .d.d
Şaka maka ama toparlanabilir diye düşünüyorum daha sonra
Varan 1Bilgim yokta goyus değil göğüs olucak bilginize
Aslında göğüs de değil meme olacak.
1 yıla yakın süt sağdım. Başlarda biraz deforme olmuş gibi geliyordu ama şimdi normale döndü. Sizinki de öyle olur umarım.
Varan 3Hayır cicik olacak .d.d
Şaka maka ama toparlanabilir diye düşünüyorum daha sonra
Kızlar uç aylık bebeğim var uç ay emzirebildim artik emmiyor bende on beş gündür sagarak veriyorum goyuslerim çok büyüdü bide sarkti internetten araştırdım kimisi uzun sure saganlarda deforme çok oluyormuş benim durumunda olanlar varsa bilgilerini paylaşabilir mi
Bilgim yokta goyus değil göğüs olucak bilginize
Illa ki bi hata yapicam hiç fark etmeden yazdım tesekur ederim ama ben açık buldum hemen yazayım diye değil de cidden iyi niyetimle yazdım"Yokta" degil, "yok da" olacak.
Peki sizde mi sagarak verdiniz sutunuzu6 ay emdi su an bir yasinda biri anja digeri konya dio... südyen icaatina sükrediyorum
Peki sizde mi sagarak verdiniz sutunuzu
Anlamadım kitap okumuyon derken bide nerden biliyorsunuz kitap okumadigimicanım benim senin sorunun sarkan memeler değil ki asıl sorun kitap okumuyor olman o memeler taş olsa ne fayda kim okumayan bir insandan etkilenir ki
bir an önce okumaya başlamanı tavsiye ediyorum
sevgiyle ....
Anlamadım kitap okumuyon derken bide nerden biliyorsunuz kitap okumadigimi
Ne içi varmışBilmem ki. İçine mi doğdu acaba?
canım benim okuyan bir insan yazmayı da bilir "göyüslerim" yazmışsın ya ayrıca gögüs değil meme dir o nasıl kol bacak demek ayıp değilse meme demekte ayıp değil gögüs dememize gerek yok zaten göğüs başa bir yer meme başka bir yerAnlamadım kitap okumuyon derken bide nerden biliyorsunuz kitap okumadigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?