sarkan goyuslerim

miray-

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
127
35
18
39
Kızlar uç aylık bebeğim var uç ay emzirebildim artik emmiyor bende on beş gündür sagarak veriyorum goyuslerim çok büyüdü bide sarkti internetten araştırdım kimisi uzun sure saganlarda deforme çok oluyormuş benim durumunda olanlar varsa bilgilerini paylaşabilir mi

6 ay emdi su an bir yasinda biri anja digeri konya dio... südyen icaatina sükrediyorum

Emzirirken evde de sutyen kullanın nasıl olsa emzıriyorum evdeyim diye memeler fora takılmayın sarkma ihtimali cok ama cok yuksek oluyor. Emzirme doneminden sonra toparlanır

Bilgim yokta goyus değil göğüs olucak bilginize
Varan 1
Aslında göğüs de değil meme olacak.

1 yıla yakın süt sağdım. Başlarda biraz deforme olmuş gibi geliyordu ama şimdi normale döndü. Sizinki de öyle olur umarım.

Varan 2
Hayır cicik olacak .d.d

Şaka maka ama toparlanabilir diye düşünüyorum daha sonra
Varan 3

Gogus egzersizleri var, agirlikli calisabilirsin. Buyuk ise genelde kucultme ameliyati yontemine gidiliyor.

canım benim senin sorunun sarkan memeler değil ki asıl sorun kitap okumuyor olman o memeler taş olsa ne fayda kim okumayan bir insandan etkilenir ki
bir an önce okumaya başlamanı tavsiye ediyorum

sevgiyle ....

canım benim senin sorunun sarkan memeler değil ki asıl sorun kitap okumuyor olman o memeler taş olsa ne fayda kim okumayan bir insandan etkilenir ki
bir an önce okumaya başlamanı tavsiye ediyorum

sevgiyle ....
Anlamadım kitap okumuyon derken bide nerden biliyorsunuz kitap okumadigimi

Anlamadım kitap okumuyon derken bide nerden biliyorsunuz kitap okumadigimi
canım benim okuyan bir insan yazmayı da bilir "göyüslerim" yazmışsın ya ayrıca gögüs değil meme dir o nasıl kol bacak demek ayıp değilse meme demekte ayıp değil gögüs dememize gerek yok zaten göğüs başa bir yer meme başka bir yer

Siz bence başkalarının kusurlarını goreceginize kendi kusurlariza bakin demekki sizde okuyorsunuz ama bos okuyorsunuz okuyan insan başka insanlardan önce bi kendine bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…