Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmsak, sarmsak, sarmsak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

minoxidil kullanmak istiorum bende ama olan şaçı döker diye korkuorum, sen kullandığında öyle bişey oldu mu doktor tavsiyesiyle mi kullandın yoksa kendi kendine mi karar verdin.. bi cvp verrsen çok sevinirim

arkadaş tavsiyesi ile kullandım. dökülme de fazlalaşma olmadı. herzamanki gibi döküldü. ama sürekli kullanmak gerekiyo minoxidili. günde 2 kez. bende kepek yaptı. saç derisini kaldırdı. 4 ay kullandım işe yaradı. ama bırakınca yine aynı . yeni arayışlar içindeyim diyebilirim.

ye gerekirse ömür boyu kullanırım tek saç çıkarsın seyrelen yerlerde de herşeye razıyım ama önce bi doktora sorsam ii olur sanırım o önerirse içim daha bi rahat olur çünkü çok tedirginim kalan şaçımı da kaybetmek istemem böyle ilaçlarla

kızlaarr biçok yerde sarımsağın saça faydalı olduğunu okumuştum özellikle saç kıran ve dökülmelere karşı etkili olduğunu duymuştum ama bu aralar bazı yerlerde sarımsağı saça sürmenin zararlı olduğunu okudum benimde aklım karıştı çünkü bende saçıma sarımsak sürüyorum aslında inanılmaz şekilde azalttı dökülmemi.aynı zamanda da defne sabunuyla yıkıorum hangisi iyi geldini tam bilmiorum ama ben sarımsağın etkili olduğunu düşünüyorum..ne yapmalı kafam karıştı açıkçası sürsek mi sürmesek mi :bbo::bbo::bbo:

arkadaşlar marketten aldıgımız zeytinyağıda olur mu???

marketdeki zeytinyağları ne kadar pahalısı olursa olsun genede asit içerir bunu başda söyleyeyim bence saçınıza hiç sürmeyin tabi sizin bileciğiz iş doğalını bulma imkanınız varsa bunu saçınız için kullanın derim sahsen ben öyle yapıyorum iyi geliyorda

arkadaşlar ne kadar beklcek saçta ne kadar durcak sarımsak kürü cvp verin nolur

sevgili arkadaşım bende kullanıyorum hatta kokusunu nasıl geçiririz diye konu açmışım hiç cevap yok sanırım kokmaya devam edicez :uhm: nasıl uygulancana gelelim sarımsağı havanda dövüp zeytinyağı badem yağı isdediğiniz yağda olabilir karışdırın saca basdırarak sürün en az 2 saat beklenecek vede streçle sarın haftada kaç gün yapmak isdediğiniz size kalmış yada şöyle uygulayabilirsiniz sarımsak yağı kokuyor ama daha az etkisi aynımıdır bilemem ama genede güzel bunuda aynı şekilde kullanın

bende sarımsağın iyi gelip gelmediğini denemek için sampuanımın icine 3-4 dis sarımsak ezdim ve gercekten faydası var kullanmaya basladığımdan beri dökülmede azalma gördüm.

kızlar ben de kullandım faydası olduğu doğru ama o kokusu yok mu iğrenç bişi bir türlü gitmiyor daha dün denize gittim etrafımdakiler buram buram sarımsak kokan saçlarımdan baya bi şikayetçi oldular

bir diş sarımsağı kaynatıyorum suyunu alıp soguduktn sonra saçıma sürüyrm 45 dk fln bekletyrm

Kızlar şu anda kafamda zeytinyağlı sarımsak var. ama şimdiden koku sardı evi.

bide iyce ezmeme rağmen sarımsaklar pütür pütür kafamda, o yüzden tam da süremedim. siz nasıl sürüyosunuz?

kafamı sarmasam yürüdükçe dökülcek yere sarımsacıklar nerdeyse.

sarımsak yağı aynı etkiyi yapıyo mu?

yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…