küçükken saçımda saçkıran çıkmıştı. dökülen yere sarımsağı ikeye bölüp bastıra bastıra sürdüm. kızardı. yara oldu. kabuk tuttu. ama saçlar geldi. sadece zayıf olarak geldi. saçlarım seyrek ara ara sarımsak uygulamaları yaptım . ama çok kötü koktuğu için düzenli yapmadım
yazın yapmak pek mantıklı değil. yazın yapmıştım. her yıkamada buram buram sarımsak kokar. terleyince kokar. kuru iken iyi ama biraz ıslansın koku hemen yayılır etrafa.
yazlardan bir gündü denize girdim yüzüyorum. etrafımda çocuklar. birbirlerine soruyo ne kokuyo diye. hemen ordan uzaklaştım. saçınızın hep kuru olması lazım yani bu gidişle .
uzun zamandır sarımsağa ara vermiştim. burdaki yorumları okuyana kadar. tekrar denemekte fayda var. zaman geçtikçe dökülen saçlar artıyor. şimdiden önlemini almak lazım.
sarımsağa ara verdiğim zamanlarda internettten araştırdım saç mezoterapisi yaptırdım. 10 seans yaptırdım. ama pek fayda görmedim. zaten sürekli yapılması gerekiyomuş. bırakınca yine aynı.
bir de minoxidil diye bir ilaç kullandım bir ara. onun faydası var. ama kullandığın sürece. bırakırsan yine aynı. eski haline dönüyor saç. sürekli kullanman lazım yani.
elimde hala minoxidil var. sıkıldım artık saçlarıma sürekli müdehale etmekten. ama yapıcak bişey yok. benim de zayıf noktam orası işte. ömür boyu uğraşcam gibi gözüküyo. elimdeki ilaçları bitirince sarımsak tedavisine devam edicem sanırım. burdan cesaret aldım şimdi. kokarsa koksun boşverin. saçlarınız çıksın siz mutlu olun yeter. kendimizi düşünmemiz lazım. bi kaç tel saç fazla görünce insan nasıl mutlu oluyor aynaya bakınca.
sanırım saç bakımıyla yaşamaya alışmam lazım. bu aralar yine ihmal etmiştim. yine başlamam lazım..
arkadaş tavsiyesi ile kullandım. dökülme de fazlalaşma olmadı. herzamanki gibi döküldü. ama sürekli kullanmak gerekiyo minoxidili. günde 2 kez. bende kepek yaptı. saç derisini kaldırdı. 4 ay kullandım işe yaradı. ama bırakınca yine aynı . yeni arayışlar içindeyim diyebilirim.
arkadaşlar marketten aldıgımız zeytinyağıda olur mu???
arkadaşlar ne kadar beklcek saçta ne kadar durcak sarımsak kürü cvp verin nolur
bnde sarımsak suyu kullanıyorum saç uzatmak icin
bir diş sarımsağı kaynatıyorum suyunu alıp soguduktn sonra saçıma sürüyrm 45 dk fln bekletyrm
hmm peki suyu da kokuyor mu ?
Kızlar şu anda kafamda zeytinyağlı sarımsak var. ama şimdiden koku sardı evi.
bide iyce ezmeme rağmen sarımsaklar pütür pütür kafamda, o yüzden tam da süremedim. siz nasıl sürüyosunuz?
kafamı sarmasam yürüdükçe dökülcek yere sarımsacıklar nerdeyse.
sarımsak yağı aynı etkiyi yapıyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?