Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmsak, sarmsak, sarmsak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kızlar tatilden dönerken (Alanya), yol kenarında köylülerin sattığı zeytinyağından aldım. Hakiki zeytinyağı olduğunu düşündüm ama öyle abartı bir kokusu yok. Hakiki zeytinyağı çok kötü kokar diyorlar? Kokmuyorsa hakiki değil midir? Köylüler sızma üretebiliyor mu acaba?

cnm süreceğin vakit süzgeçle arındırabilirsin sarmısağı.. zaten bi kaç gün beklettiysen sarımsak ve zeytinyağı birlikte özdeşleşmiştir.. saçında olmasına gerek yok sarmısak kalıntılarının..:1rolleyes:

arkadaşlar verdğiniz bilgiler için herkese çok teşşekür ederim fakat bu sarımsak ve yağla yapılan küre hakiki yağ deilde normal zeytin yağı koysam ve bu şekilde yapsam nasıl olur faydası olurmu
kafamçokkarıştı

kızlarr benim saçımınn biryerinde para büyüklüğünde saçkıran rahatsızlığıı olduu
döküldüü önerebileceğiniz şeyler varmıı
sarmısakda işe yarıyoo diyorlarr bilgisi olan varmı aranızda

bence kulaktan dolma şeyler yapacağına git bir cilt doktoruna onun vereceği ilaçları düzenli kullan mutlaka geçecektir bendede olmuştu bi ara hafif bi açılma ama asla sarımsak sürme ben doktora sorduğumda sakın demişti oradaki deriye zararı olabilir..geçmiş olsun..

ah kızlar ah hem saclarımız quzel olsun upuzun rapunzel qıbı hem qur olsun ıstıoruz ama kokusuna daynamıoruz cok sey ıstıoruz.. bırını tercıh edın ama bn saclarımın saglıklı qur olması ıcın sarımsaga evet dıyorum bu koku ne dıe soranlar olursaı bılmıorum bnden qelmıo dıyeceqım bu kadar basıt..

kımse calısmadan baasaramaz oturarak sonuca var bir tek tavuktur..

ben saç dökülmeleri için doktora gitmenizi öneririm.tahlıller yapıyorlar.vücutta ne eksikse vitamın yada ne gereklı ise onu verıyorlar.bendede oldu saçımın tepesı kel kalmıştı cok basıt bır vıtamınle düzeldı.sanırım bırde kansızlıkla alakalı tabıkı bakımınızı yapın uzmanada danısın tahlıllerınızı yaptırın.sadece dıştan yapılan sürülen ürünlerle olmaz hücreleride beslemek lazım

Gerçektenmi süper ya :26:
Peki zeytinyağı şartmı sadece sarımsak yağı sürsek onunla bekletsek olmazmı acaba benim saçlarım çok yağlı ondan zeytinyağı kullansam ne olur bilemiyorum biri fikir verebilirmi acaba :26:

sarımsağı ortadan ikiye bölüp açık bölegeye uyguladım.bekledim ve yıkadım.hatta duruluma suyuna sirke koydum ve o şekilde çıktım duştan.sacım ıslakken sarımsak kokusu duydum ewt ama sarımsak yiyen birinin ağız kokusundan çok çok azdı bu koku.saçımı kuruttuktan sonra haliyle ne olduğu bildiğim için hep kokuyo gibi geldi ama bu durum yine de beni sevgilimle buluşmaktan alıkoyamadı.çıkarken böyle bi uygulama yaptığımdan haberi olmayan anneme saçımda bi koku var mı diye sordum mis gibi şampuan kokuyo kızım miss gibi olmuş dedi ve çıktım.can'ıma sordum saçıma bakım yaptım koku var mı diye yok dedi ne kokusu dedi sarımsak diye cevapladım.şaşırdı hiç kokmuyo dedi.için rahat olsun yıka ve çık.

Bende sarımsak kullanmak istiyorum şampuanımın içine 5-6 diş mesela ama saçlarımın yapsı kalın telli ve çok sıkken şuan ölmüş drumda cansız saç tellerim çok inceldi korkuyorum hadi böyle bir durum yaşamasaydım ama işte benim şu durumda olan saçıma olan cansız tellerde yok oursa zaten hepsi cansız ((çok moralim bozuk yaaaa

kesimden sonra sac telleri inceldigini bilmiyordum benimkidemi öyle oldu acaba gitgide cansizlasiyor.. yaklasik 8 aydirda kestirmiyorm uzasin diye

bu karışım saçı uzatır mı veya tekrar saç çıkartır mı bilmiyorum ama karışımı yaptım ikinci uygulamam olmasına rağmen artık saçlarım dökülmüyor.

Bende küçüklüğümde her hafta sonu üşenmeden saçlarıma badem yağı sürerdim. badem yağını pamuğa dökerdim. ama nasıl gürleşmişti saçlarım. şimdi çok döküldü. arada yapıyordum bakımyağını ama sık tekrar olmayınca olmuyor. bir ara uzaması felan durmuştu. şimdi doktora gidiyorum hem içerden hem dışardan besliyorum. viaminler alıyorum sanırım kansızlıkta etkili bu sçlarım cansızlığı. sonra bride üzüntü-stres ((

ben badem yağı-ampul karışı yaptım 1 kaşık ondan ,zeytin yağı ve 1 tane de yumurta ( özellikle yumurta sarısı olsun) haftada 1 yumurtalı bakım yapın :) . akşam banyo yaptım ve saçlarıma diplerine baktım bir çok yeni :)) çok sevindim. minik minik saçlar... inşallh devam edicem pes etmek yok. bırakınca tekrar dökülme oluyor çünkü...

sarımsaklı bakım yapmıştım bende evet direk sürünce koku oluyor ama şimdi sarımağı atıcam zeytin yağının içine saç için bir gün bekleyeceğim. sonra limon suyu- yada sirkeli su yapıcam...

badem yağı zeytin yağı sürekli kullanmak gerçekten saç sağlığı için faydalı hemde çok.

bitki-d..... saç bakım seti. onu da kullandım aman ne zordu onu yapmak :S her sabah her akşam birde losyonları bir ağır koku yapıyordu .. o kadar para verdim aldırdım faydasını gördüm ama işde çok zor yapımı.

onda da sarımsaklı ısırganlı bir kür vardı kokusundan belliydi. :)))

bu saçla alakalı çok araştırma yaptım ben saç için içerden yumurta , portakal, fındık, e vitamini, badem, elma , ve özellikle elma sirkeli-su çok fadalı.

hem sirkeli su midede besinlerin daha fazla kalmasını sağlıyormuş yani daha çok öğütülüyor sanırım.

aklıma geldikçe durulama suyuna sirke karıştırıyorum.. üzüm-elma farketmiyor :) üzümde faydalı sonuçta. sirkede saçları temizliyor kepek oluşmuyor parlaklık veriyor kremli saç gibi oluyor...

kızlar benım sac dıplerım cok ta yaglı deıl ama nezman zeytın yagı sursem cok yaglanıyo sınır oluyorum..ender sarac oglu sutle pısırıce kokusunun olmadıgını solemıs burdan okumdum cok kısıde memnun kalmıs acaba dırek uygulasam yagsız olumu kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…