Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmsak, sarmsak, sarmsak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
zemuscuğum zeytinyağı buzdolabında durunca beyazlar sorun olmaz ondan ben de zeytini o şekilde yağlı olarak dolaba koyunca donuyor ve beyaz görünüyor oda sıcaklığına getir tekrar normale döner.

zemuscuğum zeytinyağı buzdolabında durunca beyazlar sorun olmaz ondan ben de zeytini o şekilde yağlı olarak dolaba koyunca donuyor ve beyaz görünüyor oda sıcaklığına getir tekrar normale döner.

çok sağol canım anladım ..işte çalışıyorumya canım masus hazırlamıştım akşamdanki gelince üşenmeden hemen yapım diye.-tatlicadiarzu-.çok sağol tekrar canım..a.s.Şeniz

Merhaba ben de sarmısak yagını denemeye basladım.Henuz 1 defa kullandım.Gozlemlerımı yazacagım.Tabı kı bıtkesel sampuanda kullanıyorum.Ilk banyoda cok azıcık dokuldu.Galıba ıyı olacak

merhaba arkadaşlar benim saçımda hem kepeklenme hem dökülme var bu sarımsak kürü sadece saç dökülmesinemi iyi gelior yoksa kepeğide durduruyormu bunu çok merak ediyorum eğer kepeğide önlüyorsa 1 dk bile durmam hemen uygulamaya başlarım inşallah. cevap yazarsanız sevinirim...a.s.

merhaba arkadaslar bende sizler gibi ayni dertten muzdaribim, benim bir sorum olacak
sarimsaklari ezip zeytinyaginda bir gün beklettikten sonra saca uyguluyoruz anladigim kadariyla, peki zeytinyaginin icinden sarimsak parcaciklarini almadanmi sürüyorsunuz saciniza?

farketmez canim istedigin gibi kullan,sarimsagi yalniz kullanmak istediginde sarimsagi ortadan ikiye kesip sacina surebilirsin

Arkadaşlar bende saç diplerime sarımsakları ortadan ikiye kesip sürüyorum..bi de kaşımın bi tanesinin bi bölgesinde hafif bi açılma olmuştu orayada sarımsak sürdüm vee inanamazsınız daha 2 kere yaptım ve hemen orası dolmaya başlamış gerçekten inanılmazz...saçımın ön taraflarındada ufak ufak saçlar çıkmaya başlamış..kesinlikle herkese tavsiye ederimm..saçı kaşı dökülenler hemen sonuç alacaksınız emin olun..hihoyyyt delikafadulden

ya bu sarımsakla uğraşmak çok zahmetli geliyor bana bi kaç kere denemiştim ama devamı hiç gelmedi. saç çıkarmak için saçınıza bişey sürecekseniz eğer kesinlikle minoxidil sürün üstelik her sürüşte yıkama derdi de yok. sarımsakta biotin olduğu için saça çok faydalı yani biotin kıl köklerini güçlendiriyor. ama yemek daha faydalı o yüzden hergün yemeklerle falan yemeye çalışın. ayrıca saç derisine sürüldüğünde fazla bekletilmesinde saç köklerini yaktığını duymuştum. ve benimde sürdüğümde bi kaç keresinde tahriş olmuştu o yüzden korktum açıkcası sürekli kullanmaktan.

kısa zaman olmasına rağmen bu karışımın faydasını gördüm saçlarımın dökülmesi çok azaldı..
ama ben yeni saç çıkmasını da istiyorum sadece sarımsak sürsem daha mı iyi sonuç alırım acaba?

merhaba.sadece sarmısak sürülecekse ortadan ikiye kesip mi sürülüyo.birde uzunlamasına mı kesiliyo yoksa enlemesine mi .sarmısakı ezip suyunu sürsek de olur mu.arkadaşın dedği gibi saç diplerini yakma ihtimali varmı olanlarda gitmesin sonraa

Kızlar ben kaşlarıma da , saçlarıma da bakım olsun diye sarımsak sürüyorum.. Hem evde uygulanması kolay, hem de sonuç etkili..Burda okudum ve uyguladım ama ben şöyle yapıyorum;

Önce ellerime eldiven geçiriyorum , koku olmasın diye ve başlıyorum işe;

Sarımsağı kıyma gibi yapan bir alet var basit bir şey bilirsiniz , içine sarımsağı atıp çeviriyorsunuz alttan ... Üstten kıyma gibi olmuş sarımsaklar fırlıyor kaydirigubbakcemile3 O zaman suyu sa çıkıyor

sarımsağın , ben bu şekilde kıyma olmuş sarımsakları saçımın derisine sürüyorum, kaşlarıma da sürüyorum...3- 4 saat başıma bir bone bağlayıp evde duruyorum..

Sıra geldi banyoya;

Banyoda , önce limon suyu ile saçlarımı ovuyorum ki koku kalmasın...Sonra bol su ve 2- 3 kez şampuanlıyorum saçımı ve çıkıyorum...

ınanın çok etkili, 3- 4kez yapmama rağmen saçlarım ışıldadı, güçlendi ... Dökülme baya azaldı...

Saçımda ne koku kalıyor ne bir şey... Saçıma geçirdiğim bone sayesinde ev de kokmuyor...

Sarımsak gerçekten iyi yerimseniben

NOT: Geçenlerde aynaya bir baktım, kaşlarım orman gibi olmuş... Hiç bu kadar çok çıkmazdı , hem de kalın kalın... Kaşlarıma bol bol sürmüştüm... Hemen elime cımbız alıp düzelttim orman olmuş kaşlarımı... Saçlarda da eminim çıkıyordur bir sürü, deneyin pes etmeyin... 2 günde, 3 günde bir yapın.. Ben evli olduğum halde kokuyor demiyor, yapıyorum..Eşim gelene kadar kokuyu filan hallediyorum :)))

Son düzenleme:
valla bi iki kere yaptım eve giren ne kokuyor diyor bende bıraktım. ama hiç kimsede saç çıkardığınıda görmedim ve inanmıyorumda

bende kullanıyorum ve inanıyorum çıkardığına ...
şöyle bi durum var sarımsağa bakarsak şekil bakımındanda kafa yapısına benziyo sarmısağın üst kısmında saça benzeyen teller bulunuyor Allahın işi işte bitkilerde şifrelenmiştir. anlaşıldığı gibi saça etkisi olduğu bellidir. cevizi açın içine bakın beyine benzemektedir,hafızaya ii geldiği söylenmiştir ve doğrudur... Allah dert vermişse devasınıda vermiştir... herşey düzenli kullanımda Hastalanıncada öyle değilmi düzenli ilaç aldığımızda iyileşebiliyoruz...
devam edelim koku falanda olmuyo arkadaşlar ilk seansımı uyguladım inş sonuç alıcam ...tatilde Memleketimize gidersek oralar çok ıssız kimsecikler yok sarımsağı sürüp sürüp gezcem dağlarda ohh kebap :dance: hadi hayırlısı görşmek üzere kızlaaarr :1hug:

gece yatmadan önce su ile yutulan 1 diş sarımsak saçlara ve cilde çok iyi geliyor kızlar 15 gün sonra pırıl pırıl gür saçlara kavuşursunuz :)

arkadaşlar 3 diş sarımsağı ezip 1 su bardağı zeytinyağına koydum.ertesi gün bir miktarını pamukla açılan yerlere sürdüm 2 saat bekletip yıkadım geri kalanı ne kadar sürede kullanmalıyım 2 günde bir yapsam beklemesinin sakıncası olur mu acaba?

cnm her yapılan kür bir haftada bitirilmeliymiş iki günde bir yapıldığına göre de o yaptığın karışımı 3 defa kullanabilirsin

kızlar benımde cok sac sorunum vardıı hergun sabah aksma 2 adet sarımsak yututm tabı buykse bolerekk ınnaın sacım cok canlandı eısm şok oldu ara ara tekrarlıcam hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…