Doğuma Hazırlık SARP KAAN Mı Olsun Yaaaa????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Handaney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
45
0
36
İstanbul
Slm Kızlar :)

Uzun araştırmalar sonucunda eşim we ben en son bu isimde karar kıldık ama benim içime tam sinmedi desem yalan olur sindi desem de :44: İyice karıştı kafam artık isim bakmak istemiyorum gözlerim şişti yaw....

Sarp güzel ama Kaan ismi çok kullanılıyor. Onun yerine Çağan ,Kutay ya da Eymen'i tavsiye ederim..

Sarp güzel ama Kaan ismi çok kullanılıyor. Onun yerine Çağan ,Kutay ya da Eymen'i tavsiye ederim..

Kaan ismine eşim takmış durumda benimde hoşuma gitmiyo değil ama söylediğiniz gibi çok kullanılan bir isim... Amaaa Eymen de güzel geliyor kulağa... Yazdım kenara bu ismi... Teşekkürler ;)

Hamile değilim.tüp bebek tedavisine başlıcaz. Herşey yolunda giderse ekim gibi ilk deneme. Kısmet olursa ve erkek olursa eşim poyraz dedi. Kız ismini de bana bıraktı, bazen heyecanlanıp isimlere bakarken buluyorum kendimi, sizce iklim nasıl bi isim. Bana çok farklı geldi. şu ana kadar hiç bi ismi begenmedim. Bi tek iklim sıcacık geldi bana. ?????

Kaan ismi güzel ama Kağan olarak da kullanıldığı için resmi işlemlerde sürekli belirtmesi gerekicek,hayatı boyunca taşıyacağı bir zorluk olmaz mı sizce de?Ben Sarp'ı tercih ederdim.Daha belirgin,net,bir kerede hem yazılışı hem okunuşu anlaşılacak isimler koymak bence en doğru olanı.

Kaan ismi güzel ama Kağan olarak da kullanıldığı için resmi işlemlerde sürekli belirtmesi gerekicek,hayatı boyunca taşıyacağı bir zorluk olmaz mı sizce de?Ben Sarp'ı tercih ederdim.Daha belirgin,net,bir kerede hem yazılışı hem okunuşu anlaşılacak isimler koymak bence en doğru olanı.

Bir ara sırf bu isim karmaşıklığı yüzünden Kaan isminden wazgeçmiştik ama Sarp ismini bulduğumuzda 2. bir isim olarak Kaan*ı yakıştırdık yanına (şimdilik) Bu isme gelene kadar ben en çok Ozan-Noyan isminde takılmıştım ama Eşimin bazı takıntıları yüzünden bunlarıda unutmak zorunda kaldım....
Bakalım doğana kadar kaç tane isim değiştiricez....

Back
X