- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.457
- 348
- Konu Sahibi karadenizpapatyasi
ben mesela seni koluma takmazdim. icinin pisligi diline vurmus. taaaaa buraya geldi buram buram cürük kokun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam yarın ilk işim çocuğun ayaklarına kapanmak olacak![]()
Amin inşallah cümlemize.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallaharkadaşımız çok genç, hayatın insanlara ne getireceğini hala bilmiyor, göz sorunları yaşayan ve yazısından incinen herkesten onun adına özür dilerim, bir gün olgunlaştığında insanları görüntüsüne değil yüreğine göre değerlendirmeyi öğrenecektir.
Bu sebeple kimse ona beddua etmesin, kötü şeyler söylemesin, yavrum gibi gözleri kayan herkesi de o güzel gözlerinden öperim, hayat onlara hep güzelliklerini göstersin![]()
Senı hic dınlene dınlene dovmemisler.ben üniversite son sınıfta okuyan biriyim. bugün öğle molasında (öğle 1 de) yemekhane dönüşü fakülte önünde dolanırken bi çocuk yanıma geldi ve "bişey söylemek istiyorum" dedi. bende "e söyle" dedim. işte ben sizden hoşlandım felan dedi. çocuğun yüzüne bakınca şaşı olduğunu fark ettim. sonra "şimdi senle uğraşamam" diyerekten yanından ayrıldım. komedi yaa :)
sonra benim arkadaşım esra yanıma geldi ne cevap verdin felan dedi. öğrendimki ilk bu beni esranın yanında görünce utana sıkıla "acaba yanınızdaki kızın sevgilisi var mı" diye sormuş. oda yok demiş. git konuş diyince kabul edeceğini zannetmiyorum bu güne kadar hiç kimse beni istemedi felan demiş. bizim esrada biraz duygusal git şansını dene, iyi bi kız demiş.
yemin ediyorum esranın sevgilisi olmasaydı ona yamardım ama benim şaşıyla şoşuyla ne işim olur? o suratını gördüğüm an zaten gülmemek için kendimi zor tuttuydum ya neyse. siz olsanız kolunuza takar mısınız? elaleme sevgilim diye tanıtır mıydınız?![]()
hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmem ama yakışıklılar etrafımda cirit atarken böyleleriyle uğraşmam. olayı duygusala vurduysanız gidin sorun, niye hiç biri bunu istememiş? ben pisliksem onu istemeyen diğerleride pislik. çocuk zaten esraya umudu olmadığını söylemiş. tipi olmayıpta birinin gazıyla haddi olmayan birinin karşısına çıkana acırım sadece.Hadi canın sıkıldı konu açayım şuraya dedin , beyninde ki iğrenç bir senaryoyu yazıya döktün , diyelim ki gerçek bir olay burada ki kimsenin hahah şaşı mı keşke ölse demeyeceğini bile bile zırvaladın , insanlardan tepki görmek hakaret yemekten zevk mi alıyosun kızım hasta mısın sen? Kurguysa bu olay, yaratıcılığının leş kokusu buralara kadar geldi.
Kalbinin pisliğine bak. Senden bi b*k olmaz.
Şu an karşımda olsan gözlerini eline verirdim.
Yemin ediyorum, bakın yemin ediyorum ki. O kardeşimizi o gözlerle yaratan Rabbim, sana öyle bir evlat nasip edecek yada o gözlerine dert verecek senin. Bi yerlerden çıkaracak senden bunu görürsün bak. Hoş sen çocuğuna da bakmazsın. Bir gün k*çını yırta yırta ağlayıp pişman olacaksın, beni unutma hatırla tamam mı yaratık.
Ban yemeye hazırım.
Sen nesin ilah mi ? Yada kutsal bi varlık misin haddi olamamak ne demek ya ne ucuz bir dusuncen var senin ya Atatürk sizin gibi gençlere emanet ediyor bu ülkeyi görse acır halinize ... sen okuma git haddin olan biriyle evlende hadsiz hadsiz yaşayın hiç ar damarın yok hiç ...hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmem ama yakışıklılar etrafımda cirit atarken böyleleriyle uğraşmam. olayı duygusala vurduysanız gidin sorun, niye hiç biri bunu istememiş? ben pisliksem onu istemeyen diğerleride pislik. çocuk zaten esraya umudu olmadığını söylemiş. tipi olmayıpta birinin gazıyla haddi olmayan birinin karşısına çıkana acırım sadece.
Sen kendini ne sanıyosun ya? Yarın ağzının burnunun yamulmayacağını nerden biliyosun? İnsan insanı beğenebilir pardon da sendeki ne cürret de buna had diyosun? Emin ol senin olmayan karakterin tipten daha önemli bu hayatta. Dünya güzeli olsan göze üç gün hitap edersin böyle boş kafayla. Düzgün bir dille red edersin olur biter kimsenin dış görünüşüne o yamuk ağzını yayarak gülemezsin, dalga geçemezsin, senin o kalkan taraflarını bi güzel indirirler çocuk.hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmem ama yakışıklılar etrafımda cirit atarken böyleleriyle uğraşmam. olayı duygusala vurduysanız gidin sorun, niye hiç biri bunu istememiş? ben pisliksem onu istemeyen diğerleride pislik. çocuk zaten esraya umudu olmadığını söylemiş. tipi olmayıpta birinin gazıyla haddi olmayan birinin karşısına çıkana acırım sadece.
Diyecek o kadar şey var ki! Dua et kk deyizben şaşı değil gerçekçi bakıyorum ve sizde beni linç ediyorsunuz. oysa gerçek hayatta sizde aynısını yapardınız.
Bence yaşının küçük olması önemli değil, beyin yaşı küçük ki çocuklar bile böyle şeyler düşünmüyorlar. Ben bu kendini bisey sanan varlıktan daha küçüğüm ama aklım onun iki katı olgunluk ve vicdanda çok şükür. Lütfen yaş demeyinAyagina falan kapanmayin onemli olan kusurlariyla sevebilmek zaten sizin o olgunluga gelebileceginize inanmak guc ama yasiniz kucuk hepimiz bu zamanlardan gectik ilerde olgunlasirsaniz ki insallah olur o zaman anlarsiniz
Herkes ayni olgunlukta olmayabilir ya da her verileni alamayabilir yaptigi yanlis insanlarin kusurlariyla dalga gecmek ama ona kirici sozler soyleyerek onu kazanmis olmayiz ayni onun durumuna duseriz ben kimseyi yargilamak istemedigim icin biraz daha yapici olmak gorusundeyimBence yaşının küçük olması önemli değil, beyin yaşı küçük ki çocuklar bile böyle şeyler düşünmüyorlar. Ben bu kendini bisey sanan varlıktan daha küçüğüm ama aklım onun iki katı olgunluk ve vicdanda çok şükür. Lütfen yaş demeyinbahane değil, üzülüyorum.
Haddi ağzına alan sana acıyorum bende. Yakışıklılar etrafında cirit atıyor demek dünya güzeli seni , eminim öyledir haha. İçinin pisliğini napıcaz anlatsana biraz ...hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmem ama yakışıklılar etrafımda cirit atarken böyleleriyle uğraşmam. olayı duygusala vurduysanız gidin sorun, niye hiç biri bunu istememiş? ben pisliksem onu istemeyen diğerleride pislik. çocuk zaten esraya umudu olmadığını söylemiş. tipi olmayıpta birinin gazıyla haddi olmayan birinin karşısına çıkana acırım sadece.