şaşılık

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
Merhaba hanimlar..konuyu nereye acacagimi bilemedim. Annemin gun icinde ara sira -ozellikle yorgunluk ve uzuntu anlarinda- gozlerinde sasilik oluyor. cift goruyor. Dogustan degil bundan 7 sene once falan oldu bu sasilik. Yillarca tedavi yontemi bulunamamisti ama simdi doktor mart ayinda ameliyat olabilecegini soyledi fakat oldukca zor bir ameliyatmis. Biz de endiseliyiz. Merak ettigimiz su, aranizda bu Gibi bir hastaliktan ameliyat olan var mi veya tanidiginiz? Sonuclari nasil oldu bilgisi olan paylasirsa sevinirim

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar..konuyu nereye acacagimi bilemedim. Annemin gun icinde ara sira -ozellikle yorgunluk ve uzuntu anlarinda- gozlerinde sasilik oluyor. cift goruyor. Dogustan degil bundan 7 sene once falan oldu bu sasilik. Yillarca care bulunamamisti ama simdi doktor mart ayinda ameliyat olabilecegini soyledi fakat oldukca zor bir ameliyatmis. Biz de endiseliyiz. Merak ettigimiz su, aranizda bu Gibi bir hastaliktan ameliyat olan var mi veya tanidiginiz? Sonuclari nasil oldu bilgisi olan paylasirsa sevinirim

bilgim yok, ama geçmiş olsun demek istedim
çabuk atlatırsınız inşallah

Eğer tek gözündeysr şaşılık (kayma gibiyse) kaymayan gözünü kapatıp sorun olan gözünü çalıştırın. Bu yaştan sonra düzelir mi bilemem ama. Geçmiş olsun.

Sizin bahsettiğiniz farklı bir şey mi acaba çaresi yokmuş deyince kafam karıştı.Şaşılık bildiğimiz kayma gibiyse eğer ben ameliyatına girmiştim.Hastanın iki gözü de şaşıydı 1 saatte düzeltmişti doktor.Riskten falan bahsedilmemişti.Allah acil şifalar versin inşallah düzelir.

Sizin bahsettiğiniz farklı bir şey mi acaba çaresi yokmuş deyince kafam karıştı.Şaşılık bildiğimiz kayma gibiyse eğer ben ameliyatına girmiştim.Hastanın iki gözü de şaşıydı 1 saatte düzeltmişti doktor.Riskten falan bahsedilmemişti.Allah acil şifalar versin inşallah düzelir.
Caresi yokmus demedim tedavi yontemi bulamamislardi. tek gozunde kayma oluyor.

Caresi yokmus demedim tedavi yontemi bulamamislardi. tek gozunde kayma oluyor.
''Yillarca care bulunamamisti ama simdi doktor mart ayinda ameliyat ola...'' ben mi yanlış okudum o zaman neyse kusura bakmayın dediğim gibi göz servisinde her gün şaşılık ameliyatı yapıyordu doktor.Tabikii her ameliyatın riski var derler.Ama korkmayın inşallah iyileşir doktora güven de önemli.Allah tekrardan acil şifalar versin=)

''Yillarca care bulunamamisti ama simdi doktor mart ayinda ameliyat ola...'' ben mi yanlış okudum o zaman neyse kusura bakmayın dediğim gibi göz servisinde her gün şaşılık ameliyatı yapıyordu doktor.Tabikii her ameliyatın riski var derler.Ama korkmayın inşallah iyileşir doktora güven de önemli.Allah tekrardan acil şifalar versin=)
Tesekkurler

X