Sasirdim..büyük dert

kuzen olayına ben değinmeyeceğim,
ama duygu olmadan cinsel birliktelik nasıl oluyor ben bilemiyorum, neyse yapan yapsın bize ne diyelim,

diyelim demesine de , böyle herkese yalan söyleyen insanlardan uzak durmakta fayda var, bu kişiler kendi çıkarlarına gelen herhangi bir konuda herkesi harcayabilirler,

neden size bunları anlattı, siz ne tepki verdiniz bilemiyorum ama, bu kadar samimi olmamanız kendi hayrınıza diye düşünüyorum.

nişanlı kız için durum ayrıca vahim...

siz teyzenize üzüleceğinize kıza yardım edebiliyorsanız edin derim.

ay böyle biriyle nişanlanmış kız acıdım ben. Allah uzak tutsun.

size anlatmasındaki amaç neymiş? siz ne tepki verdiniz?

Yapacağınız birşey yok.
Hayat onların, seçim onların.
Cinsel ilişki yaşamayı akıl edecek kadar akılları başlarında demekki.

Kadın olan kuzeninize gelince, beden onun kararlar onun, bize karışmak düşmez.
Ancak! Ensest ilişkileri tasvip etmiyorum. Sağlıklı değil ve bunu onur/gururla anlatması da saçma.
Kendisinin ne kadar yanlış ve hatalı bir davranışta bulunduğunun farkında değil bence.

Erkek olan kuzeninize gelince, mezhepsizmiş! Kusura bakmayın.

Size gelince, yerinizde olsam uzak dururdum ikisinden de.
Bu kadar rahatlık, insana ancak zarar getirir.

Yaptıkları şeyin ahlaki tarafına hiç değinmicem de
bir insan böyle bir ilişki içinde hadi oldu
niye anlatır ki?
Cidden bu kısım masum değil.
Her ne kadar duygusallık yok dese de
kuzenine karşı güçlü hisleri bile olabilir.
Belki sana söyleme amacı da
bir fısıltıyla nişan içine çomak sokmaktır.
Hani ben bozmuş olmayayım da bozulmuş olsun
mantığı.
Onun için çok dikkatli ol ve söylediği şeyi
hiç duymadın farzet.
Ne halleri varsa görsünler.

Kayınvalidesiyle beraber olan damat görmüştüm. Bu beni daha çok şaşırtmadı.
İkisiyle de asla görüşmezdim. Kuzen= kardeştir benim gözümde.
Midesizler.

Oha !!!!! Yani çok özür dilerim ama gerçekten şoka girdim suan!!! Konu gerçek dimi ? Gerçekten inanasi gelmiyor insanın. Yerinde olsam ikisinin de rezilligini kesinlikle ortaya çıkarır birdaha da asla ikisiyle gorusmezdim. Erkek olan kuzenin o diğer kuzenine ne gözle bakıyorsa sana da aynen bakar canım kız olan kuzenin de eğer abin kardeşin varsa hatta babanı bile uzak tut kendin de asla görüşme. Kuzenle ilişki ne demek ya ne demek bizde kuzen kardesten farksızdır işte bu yüzden islam dininde kuzen muzen dinlenilmiyor haram hersey :KK43::KK34:

mrb hanimlar

konuyu utancimdan acmayi düsünmüyordum ama artik ne yapacagimi bilmedigim icin acmak istedim ve fikirlerinizi düsüncelerinizi okumak istedim.
Kiz kuzenimle bayagidir görüsmüorduk gecen gün gördügümde bana birseyler anlatti kendisiyle ilgili.
Hem utandim hemde sasirdim
o günden beri kafam cok karisik

Meger kuzenimizle cinsel iliski yasamis. Yani biz ücümüz teyze cocuklariyiz. Ask yokmus aralarinda ama bir süreligine cinsellik icinde olsa birliktelermis. Bunlari bana acik acik anlatti gülerek onurla mutlulukla anlatti sanki cok normalmis gibi. Kendisi zaten kimseyi takmayan özgürlügüne düskün kafasinin dikine giden biri. Ayrica erkek kuzenim nisanli.
O an saskinliktan ona birsey diyemedim tek dedigim sey ailemizn yüzüne nasil bakiyorsunuz. Gerci deseydimde birsey fark etmezdi, Seni ilgilendirmez karisma derdi.
Neyse sonra 2 kisiyle daha birlikte oldugunu söyledi ikisini idare ediyor bir sekil yani ve daha fazla detaylar anlatti iste.

Her neyse bu 2 yabanci erkek umrumda degil ama kuzenimizle yaptigi sey cok yanlis bence yada ben cokmu geri kafaliyim? En cok üzüldügüm sey aileler evdeyken bunlarin diger odada iliskiye girmeleri cünki annesi bunu hak etmiyor kizina fazlasiyla güveniyor. Annesine söyleyemiyorum cünki kadin hasta duysa aninda ölür heralde.
Ayrica kiz 30 yasinda bekar sanirsam karismak yanlis olur sonucta herseyin bilincinde.

Inanin duydugumdan beri aklimdan cikmiyor kendimi susarak suclu hissediyorum. cünki yine baslamis iliskileri.
Düsüncelerinizi merak ediyorum.. siz bnim yerimde olsaniz ne yapardiniz?
Kimseyi terbiye edemeyiz.O yüzden bize uymayan,ahlak yapımıza uymayan insanlardan uzak durmalıyız.Bir daha anlatırsa bana bu ve benzer şeyler anlatma duymak ve duyupta susarak suçunuza ortak olmak istemiyorum de.

İkisiyle de tüm ilişkinizi kesin.
Kimseye söyleme mecburiyetiniz yada yükümlülüğünüz yok bence.

Ben olsam bu iğrençligin hiç bi yerinde olmak istemezdim. Kuzenime de açık açık 'senin gibi ahlaksız biriyle bi daha asla görüşmek istemiyorum' derdim. Madem o özgür, onun ahlaki değerleri bunları yapmasına engel olmuyor. Benim ahlaki degerlerim de onu hayatımdan silmeme engel olmaz.

Ahlaksızlar!
Bir de niye anlatıp insanı strese sokarlar ki git kendi günahında boğulsana

Ben olsam ikisiyle de görüşmem, erkek olanın nişanlısına üzüldüm ama bilmesi lazım. Kuzeniyle sadece cinsellik için beraber olan adi bir adamla birlikte neticede

Nişanlı olan er geç evlenecek.Özgür olanda 30 yaşından sonra özgürlüğünü yaşasın.
Bunlar bir yerde patlak verir ilaki aileler duyar.
Sen karışma sus görmedim bilmiyorum de sana anlatmasina izin verme muhatap olma.

Yani ne yapılabilir ki ? 30 yaşında kadına akıl verseniz dinlemez herhalde. Ancak sorumsuzluklarından dolayı üzüntünüzü ya da kızgınlığınızı paylaşabiliriz. Benim bu anlattıklarınızdan üzüldüğüm nokta erkek kuzeninizin nişanlısı. Artık nişanlılarımızı kuzenleriyle de bırakamayacaksak kime güvenelim... Yazık gerçekten

mrb hanimlar

konuyu utancimdan acmayi düsünmüyordum ama artik ne yapacagimi bilmedigim icin acmak istedim ve fikirlerinizi düsüncelerinizi okumak istedim.
Kiz kuzenimle bayagidir görüsmüorduk gecen gün gördügümde bana birseyler anlatti kendisiyle ilgili.
Hem utandim hemde sasirdim
o günden beri kafam cok karisik

Meger kuzenimizle cinsel iliski yasamis. Yani biz ücümüz teyze cocuklariyiz. Ask yokmus aralarinda ama bir süreligine cinsellik icinde olsa birliktelermis. Bunlari bana acik acik anlatti gülerek onurla mutlulukla anlatti sanki cok normalmis gibi. Kendisi zaten kimseyi takmayan özgürlügüne düskün kafasinin dikine giden biri. Ayrica erkek kuzenim nisanli.
O an saskinliktan ona birsey diyemedim tek dedigim sey ailemizn yüzüne nasil bakiyorsunuz. Gerci deseydimde birsey fark etmezdi, Seni ilgilendirmez karisma derdi.
Neyse sonra 2 kisiyle daha birlikte oldugunu söyledi ikisini idare ediyor bir sekil yani ve daha fazla detaylar anlatti iste.

Her neyse bu 2 yabanci erkek umrumda degil ama kuzenimizle yaptigi sey cok yanlis bence yada ben cokmu geri kafaliyim? En cok üzüldügüm sey aileler evdeyken bunlarin diger odada iliskiye girmeleri cünki annesi bunu hak etmiyor kizina fazlasiyla güveniyor. Annesine söyleyemiyorum cünki kadin hasta duysa aninda ölür heralde.
Ayrica kiz 30 yasinda bekar sanirsam karismak yanlis olur sonucta herseyin bilincinde.

Inanin duydugumdan beri aklimdan cikmiyor kendimi susarak suclu hissediyorum. cünki yine baslamis iliskileri.
Düsüncelerinizi merak ediyorum.. siz bnim yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Evlerden ırakk,dünyanın sonu geldiiii:110:

Böyle bir şey duysaydım, herhalde hafızamı o anın kulaklarımdan girdiği kısmından itibaren silmek isterdim. Dinleyemezdim herhalde.

Evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı bir insan değilim. Gayet olağan ama bu bildiğiniz ensest ilişki ve iğrenç bir şekilde gerçekleşiyor.

Back
X