Sasirdim..büyük dert

Atalarımız demiş ki;
Yapan kurtulmuş ta,söyleyen kurtulamamış:super:,ilişkinizi kesin.Belki kuzeninizile nişanlısının ayrılması için iftira bile olabilir,söylediğiniz takdirde iftira deyip,sizi suçlu durumuna bile düşürebilir.

Lan bn teyzemin ogluna o gozle bakamam oha lan :KK57:
Ne igrenc hatta midesiz mezhepsiz insanmis ikiside milyonlarca insna icinden zina yapmak icin en yakinlarinimi secmisler asil.nisanli olanin agzina ... Ben olsam kiz madem seni takmayacak biri erkege sen nasil bi pisliksin diye baslarr neler derdim allah bilir tovbe yarabbi..:oha:

Kuzen kardeştir ya!!!

Ne pis, ne basit insanlarmış bunlar, ben olsam o erkek kuzenin yüzüne tükürürdüm. Sen Nasıl birisin, bu ne terbiyesizlik diye!

karışma kesinlikle karışma, olay senin üzerine kalır, bu kız o kadar çirkef ki bizi kıskandı erkek kuzenimi sevdiği için bana iftira atıyor bile der. o yüzden duymamış bilmiyormuş gibi davran ve bu kuzeninle arana bayaaaaaa bir mesafe koy, mümkünse görüşme.

Sakın karışmayın onlar bir şekilde bu olaydan sıyrılırlar olan size olur. Bence ikisiylede görüşmemeniz sizin adınıza doğru bir karar olur. Ben nişanlısının adına üzüldüm, yazık.

Nişanlının bir şekilde haberi olması lazım. Kızcağız ömrü billah aldatılacak, üstelik evlenirse hayatını yakacak. Bir şekilde haberdar edin. Gerçekleri gözlerinle görmek istiyorsan sakın nişanlına bir şey sorma. İkisini takip et falan diyin. Ay ne bileyim ya, cidden çok iğrenç bir durum:KK43:

.

Kuzeninin yalan soyluyor olma ihtimali var mi vardir boyle insanlar herkes bana bakiyor cok dikkat cekiyorum cok guzelim diyen boyle bir durum var mi acaba
Yok eger durum gercekse ben anneme soylerdim yani biz annemle konusup bi cozum uretebiliriz sizin boyle bir sansiniz var mi
Birde bunu ogrendikten sonra hic dusundunuz mu acaba bi acik veriyorlar mi aralarinda bi sir oldugunu hissedebildiniz mi

Bu durumda üzüldüğüm kişi; kuzenin nişanlısı.

Yarın bir gün burada o kızda; meğer biz nişanlıyken kendi kuzeniyle birlikteymiş, boşanıyorum derse;

Yazık olur ona.

Ama işte aile ilişkileri olunca karışmayın diyoruz, sizi düşündüğümüz için.

Allah yardımcınız olsun.

Senin bilip içinde tutman zor nisanlisi olmasa unut gitsin gorusme annene de soyle mesafeli olsun derdim ama simdi o kizin sucu ne senin sucun ne ayy bilemedim

Kizlar bende kuzenlerimi kardes bilirim ondan dolayi saskinim ve aklima geldikce halen inanamiyorum.
Kendimi nisanlisinin yerine koydugumda üzülüyorum demek kuzenlere bile güvenmemek lazim.
Yorumlar icin tesekkür ederim ve evet karismama karari aldim.
Heralde ilerde nisanlim olursa asla kuzenlerinde yatmasina izin vermicem
Ve nisanlimi asla bu kuzenimle tanistirmayacam araya mesafe koyacam

Ben olsaydim gider erkek kuzenime soylerdim. Sonucta belki de kizin gönlü bu cocukta ve iftira atiyor belli olmaz. Arka odada sevismek ne ya igrenc. Bana inandirici gelmedi. Bence erkek kuzeninin agzini ara. Ya da bu kiz kuzeninden erkek kuzenine mesaj at ozledim bulusalim mi falan gibisinden işte bence o zaman gerçek ortaya cikar.
Simdi isin ne boyutta oldugunu bilmeden gidip sakin nisanlisina anlatma. Bana iftira gibi geldi cunku..

Çok ensest hikayeler okuyup kafasında fantezi mi yaşıyor,ikisi de pislik mi bilemedim.

Back
X