mrb hanimlar
konuyu utancimdan acmayi düsünmüyordum ama artik ne yapacagimi bilmedigim icin acmak istedim ve fikirlerinizi düsüncelerinizi okumak istedim.
Kiz kuzenimle bayagidir görüsmüorduk gecen gün gördügümde bana birseyler anlatti kendisiyle ilgili.
Hem utandim hemde sasirdim
o günden beri kafam cok karisik
Meger kuzenimizle cinsel iliski yasamis. Yani biz ücümüz teyze cocuklariyiz. Ask yokmus aralarinda ama bir süreligine cinsellik icinde olsa birliktelermis. Bunlari bana acik acik anlatti gülerek onurla mutlulukla anlatti sanki cok normalmis gibi. Kendisi zaten kimseyi takmayan özgürlügüne düskün kafasinin dikine giden biri. Ayrica erkek kuzenim nisanli.
O an saskinliktan ona birsey diyemedim tek dedigim sey ailemizn yüzüne nasil bakiyorsunuz. Gerci deseydimde birsey fark etmezdi, Seni ilgilendirmez karisma derdi.
Neyse sonra 2 kisiyle daha birlikte oldugunu söyledi ikisini idare ediyor bir sekil yani ve daha fazla detaylar anlatti iste.
Her neyse bu 2 yabanci erkek umrumda degil ama kuzenimizle yaptigi sey cok yanlis bence yada ben cokmu geri kafaliyim? En cok üzüldügüm sey aileler evdeyken bunlarin diger odada iliskiye girmeleri cünki annesi bunu hak etmiyor kizina fazlasiyla güveniyor. Annesine söyleyemiyorum cünki kadin hasta duysa aninda ölür heralde.
Ayrica kiz 30 yasinda bekar sanirsam karismak yanlis olur sonucta herseyin bilincinde.
Inanin duydugumdan beri aklimdan cikmiyor kendimi susarak suclu hissediyorum. cünki yine baslamis iliskileri.
Düsüncelerinizi merak ediyorum.. siz bnim yerimde olsaniz ne yapardiniz?