Sasirdim..büyük dert

Ben kadın kuzeni çok onemsemedim ama erkek kuzen çok pis adammış. İki sebebi var. 1. Nişanlısı aldatmış 2. Terbiyesiz herif aileden biri ile yapmış. Kızla yüz yüze getirip duracak pis kadını. Yarın bir gün bu iş başına dolanir ama. Gerçi bütün aile öğrenecek. Yazık. Nişanlı kıza çok üzüldüm. Bir de o kuzen düğüne gelir falan. Ayy ayy. Neyse

Çüşşoşki başını ve sonunu okudum kimseye anlatma bir daha da görüşme net bir tavırla

Yuhh :duduk::duduk::duduk::duduk: ötesi kimseye bahsetme suçlu sen olabilirsin
Bir de aklıma takıla kız kuzenin yalan söylüyor olabilir mi :110:

Kimseye de anlatmayın görüşmeyin de bence bu insanlarla.
Üzerinize de sıçratırsınız çamuru illa ki. Bilmiyormuş gibi durun, konuyu da açtırmayın bidaha. Ben daha önce karıştım arkadaşlar arası bu tarz bir olaya, benim zerre alakam yokken sadece haberim var diye başım ağrıdı. Hiç gereği yok.

Bence de annesine söylemeyi dusunecegine nişanlı kızcagizi uyar bence.

Bencede nisanli olan kizin hayatiyla daha fazla oynanmasina izn vermeyin bir dost de kendini belli etmek istemiyosan ama uyar o kizi empati kur anlarsin canim Allah islah eylesin onlarida sakin konusma onlarla :KK12:

Bu dünyanın bir sahibi var sen ona bırak ve kabuğunu cekil

Allahimmm migdem bulandi allah korusun gercekten. Tövbeler tövbesi vallah. Allah akil fikir versin kimseye sinamasin böyle bir akraba iliskisi ile. Amin.

Öyle bi ahlaki çöküntüye girmişiz ki artık acaba biz mi gerikafalıyız diye düşünüyoruz. Hayır sizde veya bizde bir sıkıntı yok. Biri nişanlı olmasına rağmen ilişkiye giren kuzenlerden bahsediyoruz Ayrıca aşık olmadığı, bir şey hissetmediği bedenlerle, birkaç dakikalık orgazm için aynı yatağa girmeyi nasıl başarıyorlar onu da anlamış değilim. Sonrasında nasıl sağlıklı iletişim kurabilirler ki? Neyse burasını sorgulamak bana düşmez, kişisel tercih.

Siz bundan sonra konuyla ilgili tek bir yorum bile yapmayın. Kuzeniniz bir şey anlatmak isterse merak etmiyorum lütfen anlatma de geçiştir. Yarın birgün bir şey olur zambak'ın da haberi vardı demesinler. Mümkün olduğunca da uzak dur

Son düzenleme:
Lutfen fake olsun.
Allah sizi bildigi gibi yapsin ya.
Midem bulandi..
Bide nisanli.
Ben ikisininde yuzunu bakmam artik.
Gidip erkek kuzenimin yuzune vurasim gelir herseyi ama ne diycemki? Nasil acilirki bu konu?? Ben kimseye soyleyemezdim ne kdr rezil bi durum olsada.

sahsen ben bana bunları anlattıgı anda
bunları bana nıye anlatıyorsun benı neyın ıcıne cekmeye calısıyorsun sen muhattap olmayın benımle derdım
ıkısıylede asla gorusmezdım
kuzen kardesdır ya
kımseye de anlatamazsın bunu daha cok kotu olan sen olursun
oyuzden hıc gorusmeyın

mrb hanimlar

konuyu utancimdan acmayi düsünmüyordum ama artik ne yapacagimi bilmedigim icin acmak istedim ve fikirlerinizi düsüncelerinizi okumak istedim.
Kiz kuzenimle bayagidir görüsmüorduk gecen gün gördügümde bana birseyler anlatti kendisiyle ilgili.
Hem utandim hemde sasirdim
o günden beri kafam cok karisik

Meger kuzenimizle cinsel iliski yasamis. Yani biz ücümüz teyze cocuklariyiz. Ask yokmus aralarinda ama bir süreligine cinsellik icinde olsa birliktelermis. Bunlari bana acik acik anlatti gülerek onurla mutlulukla anlatti sanki cok normalmis gibi. Kendisi zaten kimseyi takmayan özgürlügüne düskün kafasinin dikine giden biri. Ayrica erkek kuzenim nisanli.
O an saskinliktan ona birsey diyemedim tek dedigim sey ailemizn yüzüne nasil bakiyorsunuz. Gerci deseydimde birsey fark etmezdi, Seni ilgilendirmez karisma derdi.
Neyse sonra 2 kisiyle daha birlikte oldugunu söyledi ikisini idare ediyor bir sekil yani ve daha fazla detaylar anlatti iste.

Her neyse bu 2 yabanci erkek umrumda degil ama kuzenimizle yaptigi sey cok yanlis bence yada ben cokmu geri kafaliyim? En cok üzüldügüm sey aileler evdeyken bunlarin diger odada iliskiye girmeleri cünki annesi bunu hak etmiyor kizina fazlasiyla güveniyor. Annesine söyleyemiyorum cünki kadin hasta duysa aninda ölür heralde.
Ayrica kiz 30 yasinda bekar sanirsam karismak yanlis olur sonucta herseyin bilincinde.

Inanin duydugumdan beri aklimdan cikmiyor kendimi susarak suclu hissediyorum. cünki yine baslamis iliskileri.
Düsüncelerinizi merak ediyorum.. siz bnim yerimde olsaniz ne yapardiniz?
kuzenlerinin ahlaki seviyelerinin yerlerde süründüğü ortada.
azgın mahluklar gibiler.
kız olan kuzeninin sana anlatmasındaki sebebi anlamış değilim.
bu tür bir ahlaksız ilişki için senin müdahalede bulunabileceğin bişey yok.
suçlu hissedeceğin bişey de yok.
yrn birine söylemeye kalksan bu ahlak yoksunları bin tane iftira da atarlar sana.
ilişkilerini ispat ta edemezsin.
ama şu var.sen biliyorsan ailede bilen başkaları da vardır büyük ihtimalle.
ağzı gevşek kuzenin senin gibi bi kaç kişiye daha söylemiş te olabilir veya yakında söyler.
veya yakında yakalanırlar.
o sebeple karışma kesinlikle ve uzak dur.

Ben olsam.büyüklere anlatirdim burda haksizliga ugrayan tek kisi Nisanlisi. Kendimi onun yerine koydu.da suan oyle birsey olsa bana soylenmesini isterim gerci bide ailenizi rezil etme secenegide var. Karisik isler bunlar. İkisinide kibarca uyarin derim

bir de adam nişanlı. ben olsam erkek kuzenimle konuşurdum ya. yarın adam evlense evine gidip de yapar bu kız. çok tehlikeli işler bunlar. öğrendiysem susamazdım herhalde.

Back
X