Şaşırdım kaldım

İstanbulda eşyalı 1+1ler var. Direk oraya çıkabilirsiniz.
Hem çalışıp hem engelli maaşı alması olayını da anlamadım. Nasıl oluyor ki o ?

Şu an çalısıyor ve sigorta maaş kesilmesin diye yapılmıyor
Bunun herhangi bir şekilde iyi niyet belirtisi olduğunu düşünmüyorum
Yaşadıklarınız hakkında yorum yapmadım.
Çok şükür ki toparlamış ayaklanmış ve çalışabiliyor.

Bu devirde insanların kredi çekmemesini anlıyorum çünkü 30bin gibi bi rakama ayda 500 lira taksitlendirme olmaz. Bunun dünya kadar faizi de işlicek. 7-8 sene kimse bu garanti olmayan rakam için o yükğn altına girmez. Bir saatten sonra sizde ödemekten sıkılıcaksınız.
Bence yapmanız gereken 1 sene daha dişinizi sıkıp her ay 500 eve 500 bebeğe 500 kendinize diyip 1000 1000 koymanız sonra ikinci el veya uygun fiyatlı minimal şekilde evinizi döşemeniz gibi geldi.
ALLAH yar ve yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı.

Allah sizin gibileri ıslah etsin bişey demiyorum ben yardım almak için yazdım buraya azar yemek için değil. Adam keyfinden çalışmıyo evine ekmek getirmek için mecbur napsın yani
İstanbulda eşyalı 1+1ler var. Direk oraya çıkabilirsiniz.
Hem çalışıp hem engelli maaşı alması olayını da anlamadım. Nasıl oluyor ki o ?
rapor aldığında çalışamıyodu 1 seneden fazla ayağa kalkamadı sonradan düzeldi şükür iyi kötü çalışmaya başladı

O zaman bir zahmet yasalara uygun hareket edecek, 500TL maaş için sigortasız çalışıp vergi kaçırmayacak.
Yaptığınız işin adı vergi kaçırmak ve bu bir suçtur. Sebebi ne olursa olsun.

haklısın kimseden yardım istemeden en iyisi kendi ayaklarımızın üstünde durmak. Allah razı olsun

Benim yakin bi tanıdığım iki kisiler evde 750 kira veriyorlar 2000 tl maasla cok iyi geciniyorlar bende soktayim nasil basariyorlar ama yapiyorlar.. biliyorum baska gelirleride yok...

o konuları bilmiyorum cnm keşke hem engelli maaşı alıp hem sigortalı çalışılabilse belki oluyodur araştırıcam bunu dediğiniz gibi helalinden kazanmak daha önemli. Eve iş almak istiyorum ama buralarda iş veren hiç yok keşke olsada en azından bi katkım olsa.. Çok üzgünüm çaresizim sadece burdan çıkıp gitmek istiyorum kaç kere bu insanlar için yuvamı yıkmaya kalktım allahtan korkmazlar çok üstüme geliyorlar hamileyim başım dönüyor biraz uzandım diye dün ağzına geleni söyledi bana ben yatıyomuşum işleri o yapıyomuş şimdiye kadar okadar emeğim hakkım varki üstlerinde çok zoruma gitti söyledikleri istiyolarki 7 24 ayakta durayım iş yapayım bende insanım ya zaten çok daha duygusalım bu günlerde ölüncemi yaranıcam bilmiyorum elimden geleni yapsamda hep ben kötüyüm bıktım yıldım artık eşimde istiyo çıkıp gitmek ama olmuyo işte elde avuçta yok dertleşcek kimsem yok içime ata ata patlicam artık

Benim yakin bi tanıdığım iki kisiler evde 750 kira veriyorlar 2000 tl maasla cok iyi geciniyorlar bende soktayim nasil basariyorlar ama yapiyorlar.. biliyorum baska gelirleride yok...
inşallah bizde rahatça geçiniriz allah yardımcımız olur

Bu yaptığınız suç. Üstelik haram. Ayriyeten çocuk olunca o parayla kira çok zor.
gerçekten haram olduğunu bilmiyodum burda siz yazınca anladım bende bu konularda pek bilgim yok eminim eşimde bilse yapmaz böyle bişey akşam konuşayım ozaman maaşı kesilsede en azından helalinden yeriz. Bide sigorta olunca kendimizde kredi çekebiliyoruz dimi

allah razı olsun. 1 sene daha dayanıp kenara para atıp çıkmak daha mantıklı galiba sağolun

canım moralini bozmak gibi olmasın ama 30000 tl kredinin aylık ödemesi 500 olmaz biz geçenlerde 15000 çekelim dedik 3 yıllığına aylık ödeme 700 tlidi yani 30,000 taksidi 1000 tl olur.

canım moralini bozmak gibi olmasın ama 30000 tl kredinin aylık ödemesi 500 olmaz biz geçenlerde 15000 çekelim dedik 3 yıllığına aylık ödeme 700 tlidi yani 30,000 taksidi 1000 tl olur.

30 bin krediyi ayda 500 -500 ödeyemezsin en az 1200 liranızı isterler.
anladım kızlar sağolun allahtan ümit kesilmez bulunur bi yol elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…