bu sınava girmek için ne gerekiyor lise mezunu olmakmıben engelli kpss ile kazandim. 5 senedir memurum çok şükür eşinde sansiniz denesin..
yoktu canım
ortaokul ve ilkokul mezunlari kura ile katılıyorbu sınava girmek için ne gerekiyor lise mezunu olmakmı
cnm çok güzel şeyler örebiliyorum elimden geliyo lif patik bebek yeleği bebek patiği flan ama çevrem yok internetede pek güvenmiyorum alıcı çıkarmı çıkmazmı yoksa isteyen olsa çok rahat yaparım bunlar bebeğime yaptıklarım mesela. Pembe olan yengemin kızına :)E o zaman? Bence kari kocalar bu donemde birbirine destek olmaliydi. Bebek su durumun icine biraz erken gelmis gibi ama ben onlarim nasibiyle rizkiyla geldigine inaniyorm. Mutlaka ki atlatacaksiniz. Ama eger bu sekilde daha fazla yasamayi istemiyorsan kari koca calisabilirsiniz. Evde is yapabilirsin. Orgu, oya , susleme falan gibi.
bu iş kafama yattı cnm söylicem eşime bakalım :)ortaokul ve ilkokul mezunlari kura ile katılıyor
sinav için lise mezunu: önlisans lisans :)
Ne guzeller iste. Instagram uzerinden satisa sunabilirsin. Bi baslarsan gerisi gelir. Hemen olmaz ama zamanla basarirsin ustune dusersencnm çok güzel şeyler örebiliyorum elimden geliyo lif patik bebek yeleği bebek patiği flan ama çevrem yok internetede pek güvenmiyorum alıcı çıkarmı çıkmazmı yoksa isteyen olsa çok rahat yaparım bunlar bebeğime yaptıklarım mesela. Pembe olan yengemin kızına :) Eki Görüntüle 2206169 Eki Görüntüle 2206170 Eki Görüntüle 2206165 Eki Görüntüle 2206166 Eki Görüntüle 2206167 Eki Görüntüle 2206168 Eki Görüntüle 2206169 Eki Görüntüle 2206170 Eki Görüntüle 2206171 Eki Görüntüle 2206172 Eki Görüntüle 2206174 Eki Görüntüle 2206176 Eki Görüntüle 2206177 Eki Görüntüle 2206178
gerçekten olurmu kendime güvenemiyorumki bide okadar satış yapan site var benimkilere bakmazlar bile :)Ne guzeller iste. Instagram uzerinden satisa sunabilirsin. Bi baslarsan gerisi gelir. Hemen olmaz ama zamanla basarirsin ustune dusersen
30 Bin tl kredi çekseniz onu bu zamanda 78 bin tl olarak ödersinizMrb arkadaşlar ben 5 senedir eşimin ailesiyle yaşıyorum hergün kavga gürültü eşim en son dün babasına dedi bu böyle olmuyo biz çıkıyoruz. Buraya kadar iyi güzel ama kenarda hiç birikmişimiz yok çıkıp gitmeyi çok istiyorum kaynanam çok üstüme geliyor eşimin bacağında sorun olduğu için 3 aylık engelli maaşı alıyordu şimdi aylık oldu ayda 500 alıyo ayrıyetten çalışıyo ama sigorta yaptırırsa maaşını keserler diye yaptıramıyo maaşı 2000 bin. Kredi çekmek istese çekemiyor yakınlarımıza söylüyoruz en azından 30bin siz çekin ödemesini biz yapalım ayda 500 500 diyoruz kimse yanaşmıyo başka yapılcak bişey yokmu arkadaşlar bu işin içinden nasıl kalkabiliriz birde 2000 maaşla ev geçindirebilirmiyiz daha önce hiç tek yaşamadığım için bilmiyorum burda en az kiralar binden başlıyor zor olurmu ben hamileyim çalışamıyorum akıl verin nolursunuz.
çalışmamı istemedi..Valla cocuk isino erteleyip bir ise girecektiniz.
Esiniz hem engelli hem ev gecindiriyo. Siz neden calismadiniz ?
O zaman baksin caresine bi zahmet. Haspam ya.çalışmamı istemedi..
sözlerine dikkat et yorum yapmak için yapma bi zahmet.O zaman baksin caresine bi zahmet. Haspam ya.
Cok ozur dilerim neden evlendiniz peki.. Hem ayrı ev yok hem ıs yok para yokcanım eşim sürekli ameliyat oldu 1 seneden fazla çalışamadığı bile oldu kenara bırak para atmak altınlarım bile gitti
Engelli raporu yok mu, vergi indiriminden zaten maasına ek bir gelir tanımlarlar. Siz sigortasız Dr gıttıgınızde o 500 lira yetiyor mu sizehaksız yere maaş derken ne demek istedin anlamadım engelli maaşımı. Eşimin bacağında tümör var şimdiye kadar sayısını bilmediği kadar ameliyat oldu senelerce ayağa kalkamadı engel raporunu babam vermedi ayrıca lütfen konuşmadan önce düşünün biraz kırıcı olmak nekadar hoşunuza gidiyo yazmak için yazıyosunuz sadece.
cnm yeşilkart var devlete gidiyorum ücret ödemedim şimdiye kadar raporu var %46Engelli raporu yok mu, vergi indiriminden zaten maasına ek bir gelir tanımlarlar. Siz sigortasız Dr gıttıgınızde o 500 lira yetiyor mu size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?