cnm sen baya bi bunalmışsın belli.. bebelerine bakıyorum dediğine görecnm şu an sizin ihtiyacınız olan tek şey eşinle baş başa zaman geçirmek.. çocukların ikiside küçük anladığım kadarıyla.. kolay değil.. sinirlerin yıpranmış senin.. keza eşinin de öyle.. çocukları arada sırada bırakın bi kaç saatliğine kv ye, yemeğe gidin, sinemaya gidin, beraber yürüyüş yapın, sohbet edin... eminim çok faydası olacaktır..
bız 1tane çocukla çıldırma noktasına geliyoruz bazen ustelik yıllarca bekledık ınan küçük çocuk olan işleri ağır ve mesai saatleri uzun olan anne babaların ortak sorunu tek sızde değil bu sorun böyle düşün
evet farkındayım sinirlerim yıprandı
ama eşim eve gelip bebeler uyusun alsın pc yi açsın tv yi ben yanına gitmeyince muhabbet bie etmez bırak benimle başbaşa bişeyler yapsın
ben çocuklarım için o kadar çok fedakarlık yapıyorumki yaparım hiç zorumada gitmiyor ama eşimdende beni anladığını gösteren ii güzel söz duymak istiyorum bunu söylediğimde bırak güzel lafı moralimi bozuyor
anneler gününde ondan hediye falan ummadım sadece iki güzel söz duymak istedim ama söylemedi
sonra dayanamadım gittim dedim anneler gününkutlu olsun bari de dedim hiç bişey demedi
ayenn şuan benimkide anlattığın pozisyonda daha 5 dk önce ağladım pc başında gece gündüz demeden ...bende doğum kilolarımı atmak için yürüyüş ve rejim yapıyorum yalvar yakar akşamları bakta gideyim yürüyüşe diyorum yokkk bakamazmışşş ..niyeee benim 1 saatlik kendime özeell ayırmammı .. sen annesisin sen bak diyorrr...ve biz 3 yıllık evliyiz çocuğum 2 yaşındaaaevet farkındayım sinirlerim yıprandı
ama eşim eve gelip bebeler uyusun alsın pc yi açsın tv yi ben yanına gitmeyince muhabbet bie etmez bırak benimle başbaşa bişeyler yapsın
ayenn şuan benimkide anlattığın pozisyonda daha 5 dk önce ağladım pc başında gece gündüz demeden ...bende doğum kilolarımı atmak için yürüyüş ve rejim yapıyorum yalvar yakar akşamları bakta gideyim yürüyüşe diyorum yokkk bakamazmışşş ..niyeee benim 1 saatlik kendime özeell ayırmammı .. sen annesisin sen bak diyorrr...ve biz 3 yıllık evliyiz çocuğum 2 yaşındaaa
yok artık ben annesiyim de sen neyisin teyzesi mi derim öyle adama
Bebelerinizi Allah Bağışlasın öncelikle=)
Tipik erkek.. Anladığım kadarı ile siz de şimdilerde nadir bulunan gelinlerdensiniz. Konunuzda herhangi bir şekilde kayınpeder ya da kayınvalideye ilişkin bir dayandırma, bir alınma göremediğim için bunu yazıyorum...
Eşiniz, karakteriniz dolayısıyla o çocuklara hiç bakmayacak... Size yardım da etmeyecek.. Üstelik kişiliği bu şekilde devam edecek...
İlk kez böyle yazıyorum..
Çünkü siz şunu görmüyorsunuz;
- Eşiniz böyle davrandığında ailesi "Oğlum kadın çok yoruluyor, biraz tut çocukları" diye size destek çıkmıyor
- Eşiniz onların yanında size kaba davrandığında "Oğlum eşinle ne biçim konuşuyorsun, aranızda ki sorunları evde halledin. Bizim yanımızda böyle densizlikler yapmayın" demiyor...
Siz bunu yapamayacağınıza ve eşiniz tarafından ters tepeceğine göre (bu benim kanaatim), ailenin bu olaya el atması gerekirdi...
Bu arada siz şunun farkında da değilsiniz;
- Eşiniz sizin ayakta ve sürekli iş yapan, koşturan hamarat kimliğinize gayet alışmış..
- Eşiniz bebelerinizin her türlü işini yapmanıza, onlara her şekilde yetişmenize gayet alışmış. Ne yorgunluğunuzu, ne uykusuzluğunuzu tam olarak belli etmişsiniz...
- Evlenmeden önce ve hemen sonrasında nazlanmayı bilmemişsiniz..
Ne yapabilirsiniz?
Bebeklerinizi bahane edip kayınvalidelere gitmeyin bir süre... Israr ederse "Bana yardımcı olacaksan gidelim" deyin.. O da size "Annem yardımcı oluyor ya" diyecek... "Annenin yardımcı olamadığı ve benim de işimin olduğu yerde sen çocuklarla ilgilenirim dersen, giderim" dersiniz...
Elimden en fazla bunu yazmak geldi...
Siz daha iyi bilirsiniz,
ne söylesen kar etmiyor sadece kavga çıkıyor ve daha çookkk huzursuzluk artık kızmıyorum bağırmıyorum içime atıyorum susup geçiyorum napim çocuğumun pisikolojisi bozulacak yoksa bu yaşta
Kıyamam size ya...
Allah sizi yetiştiren Anne ve Babadan Razı olsun... Onların yüzü suyu hürmetine de evladlarınızı hayırlı kılsın...
Halık olan bilir, görür yaptıklarınızı...
İnşallah size hayırlı kapılar açar, ferahlık verir... Eşinize de biraz merhamet verir..
Selamlar,
ne söylesen kar etmiyor sadece kavga çıkıyor ve daha çookkk huzursuzluk artık kızmıyorum bağırmıyorum içime atıyorum susup geçiyorum napim çocuğumun pisikolojisi bozulacak yoksa bu yaşta
ramazanda her akşam kv yemege gidiyoruz
bugünde yemegi yedik iki küçük bebeğim var biraz kv idare etti yedim yemeğimi sonra sofra topla çay servisii tatlı servisi bu arada bebeler altına yapar onları değiştir sürekli ayagımın altında dolanırlar halimi düşünün yani
neyse tatlıları servis ettim kız dedesinin kucağında dedesi tatlı veriyor baba verme alışmasın dedim eşimde al o zaman kızı dedi bende gittim kızı aldım neyse eşim tatlısını yedi al kızı dedim bende tatlımı yiyeyim 5 dk geçti hadi gidelim dedi daha lokma ağzımda eşim kapıda
geçen günde sofraya oturduk kız ayagımın dibinde haliyle açıktım kız mız mız biraz hızlı olabilir ucagıma aldım ayagı masaya çarptı eşim sen neyapıyorsun diye bağırarak bir hışımla kızı aldı kucagımdan
bende bugün konuşmak istedim eşimle başkalarının yanında bana saygısızlık ediyorsun dedim ama öyle değilmi damatlarıda var onların yanında bana bağırıyor ne hakla tamam bebeelr durmuyor ozaman gitmeyelim hiçbiryere dedim tamam gitmeyelim dedi
neymiş akşama kadar yoruluyormuş ya tek çalıan erkek benimkimi her erkek aynımı yapıyor kafası şişiyormuş bir an önce eve gidelmde bebeler uyusunmuş ya be adam zaten çocuklarını akşamdan akşama görüyorsun 1 saat onlarla vakit geçirsene ama ama yok
anlıcanız onunla konuşmayı denedim ama ne kaprisini çekemezmiş ben iç konuşmayacakmışım kendne bak önce gibi laflar
ya dedim benim içn ne yapıyorsun senin içn değerli olduğumu hissettirecek
sen ne yapıyorsun diyo bana daha ne yapayım 2 bebene bakıyorum tüm kadınlık görevlerimi yapıyorum
ha bide ben onunla konuşmaya çalışıyorum beyefendi uzanmış elin de pc hiç rahatını bozmuyor beni dinliyormu dinlemiyormu belli değil
bende o zaman birdaha hiçbiryere gitmiyorum baramda dahil dedim tamam gitmeyelim diyor
şimdi ben bu adama nasıl davranayım neyapayım bir akıl verin ne olur
aminnnn inşallah
bak sende bu adamlara bir çözüm bulamadın bunlar çözümsüz ben en son çare destek almak ama onunda çözebileceğini sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?