• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaşırdım kaldım

​Allah yardımcın olsun canım sen nasıl çocuklarına bakıyorsan eşininde bakması gerek sanki sen onları annenin evinden getirdin,birde anlamadıgım birşey var neden ramazan boyunca kayınvalidenlere yemege gidiyorsunuz mecburmusunuz senin kendi ailen yok mu hep eşinin ailesine mi gidiliyor yada evinizde başbaşa yemek yemiyorsunuz.

benim ailemle aynı şehirde yaşamıyoruz o yüzden kv ye gidiyoruz evde iki bebeyle çok zor oluyor evde olsak ta bişey değişmeyecek bebler ağlıyacak adam bana çatacak
bir gün hiç unutmuyorum içocuklar başımda biri sallanarak uyumak ister diğeri yanına yatmamı ister tabi ikisi birden ağlamya başlar babamızda pc başında geldi bana bir bağırdı bebeleri susturamadın diye bende ona eğer cocuklar olmasaydı dövecekti beni o derece yani:43:

Yanılıyorsunuz,

Çözüm var.. Ama ilk mesajımda da belirttiğim gibi siz nadir bulunan gelinlerdensiniz... Bunun altında aslında başka pek çok açılım var... Alınmayın tamamı ile iyi niyetle söylüyorum "Benim size verebileceğim çözümleri yapamayacağınız için o cümleyi yazdım"

Tekrar ediyorum, çok iyiniyetli, çok verici, ılımlı, anlayışlı ve merhametli bir insansınız... Karakterinizde bunlar varken, benim size verebileceğim çözümleri adım adım yapmanız olanaksız... Birazcık kötü olabilmek gerekiyor bazen.. Siz bunu başaramazsınız...

neden denemekten bişey kaybetmem sanırım siz söyleyin işe yarayacaksa yaparım

şunu diyeceğim bu tür şeyleri görücü usuluyle aşık olmadan evlenmiş insanlarda görüyorum ben. Evlendiği bayanla çocuk doğurması neslini devam ettirmesi için evlenen, köylü barzolarında.
çocuğun Babaya uzak büyümemesi gerekiyor, sen annesisin ilgilen demek falan çok yanlış kadın kendisi mi yaptı bunu sanki. Sene 2013 öyle şey mi kaldı allah aşkına.:47: :19: Aslında bu kocanızın yetiştirilme biçimiyle de alakalı, o nasıl yetiştiyse öyle de yetiştirecektir.:ssz:

Son düzenleme:
ramazanda her akşam kv yemege gidiyoruz
bugünde yemegi yedik iki küçük bebeğim var biraz kv idare etti yedim yemeğimi sonra sofra topla çay servisii tatlı servisi bu arada bebeler altına yapar onları değiştir sürekli ayagımın altında dolanırlar halimi düşünün yani

neyse tatlıları servis ettim kız dedesinin kucağında dedesi tatlı veriyor baba verme alışmasın dedim eşimde al o zaman kızı dedi bende gittim kızı aldım neyse eşim tatlısını yedi al kızı dedim bende tatlımı yiyeyim 5 dk geçti hadi gidelim dedi daha lokma ağzımda eşim kapıda
geçen günde sofraya oturduk kız ayagımın dibinde haliyle açıktım kız mız mız biraz hızlı olabilir ucagıma aldım ayagı masaya çarptı eşim sen neyapıyorsun diye bağırarak bir hışımla kızı aldı kucagımdan

bende bugün konuşmak istedim eşimle başkalarının yanında bana saygısızlık ediyorsun dedim ama öyle değilmi damatlarıda var onların yanında bana bağırıyor ne hakla tamam bebeelr durmuyor ozaman gitmeyelim hiçbiryere dedim tamam gitmeyelim dedi
neymiş akşama kadar yoruluyormuş ya tek çalıan erkek benimkimi her erkek aynımı yapıyor kafası şişiyormuş bir an önce eve gidelmde bebeler uyusunmuş ya be adam zaten çocuklarını akşamdan akşama görüyorsun 1 saat onlarla vakit geçirsene ama ama yok

anlıcanız onunla konuşmayı denedim ama ne kaprisini çekemezmiş ben iç konuşmayacakmışım kendne bak önce gibi laflar
ya dedim benim içn ne yapıyorsun senin içn değerli olduğumu hissettirecek
sen ne yapıyorsun diyo bana daha ne yapayım 2 bebene bakıyorum tüm kadınlık görevlerimi yapıyorum

ha bide ben onunla konuşmaya çalışıyorum beyefendi uzanmış elin de pc hiç rahatını bozmuyor beni dinliyormu dinlemiyormu belli değil
bende o zaman birdaha hiçbiryere gitmiyorum baramda dahil dedim tamam gitmeyelim diyor
şimdi ben bu adama nasıl davranayım neyapayım bir akıl verin ne olur

bence sorun eşinin karakteriyle alakalı yani duygusal değil ve soğuk ve umursamaz bir tip galiba hadi duygusal değil senle ilgilenmyor 2 tane küçk bebeğinz var onlarla ilgilenblr pc başında oturacağına
senin için söylemiyorum yanlış anlama eşin için söylyrum ama allh böylelerine çocuk veriyor ((((biz olmayan çocugumzla hayaller kurup mutlu oluyoruz eşim yorgunluktan bayılacak halde bile olsa benm çocukla ilgi olan hayallerimi dinler benmle ilgilenr çocugumz olsa düşünemiyorm zaten ama yok malesef )) bence neyaparsan yap eşin değişmez yetiştirlme tarzından ve karektrnden kaynnaklı ayrıca neden hergün kv de yemeğe gidiyorsnz bence kendi evinde olsan daha rahat olursun ayrıca eşinn sana davranışı düpe düz saygısızlık allh yardımcın olsun kv falan gitme birsüre kendi evinde çocuklarınla vakit geçir onunla ilgilenme kaçan kovalanır hatta kendi annenlere gezmeye git çocuklarını al sizi özlesin çocuklarını seni
belki iyi gelirr özlerse evde senn ve çocuklarınn sesi kokusu olmazsa herşeyn anlamzsız oldugunu keşfeder

benim ailemle aynı şehirde yaşamıyoruz o yüzden kv ye gidiyoruz evde iki bebeyle çok zor oluyor evde olsak ta bişey değişmeyecek bebler ağlıyacak adam bana çatacak
bir gün hiç unutmuyorum içocuklar başımda biri sallanarak uyumak ister diğeri yanına yatmamı ister tabi ikisi birden ağlamya başlar babamızda pc başında geldi bana bir bağırdı bebeleri susturamadın diye bende ona eğer cocuklar olmasaydı dövecekti beni o derece yani:43:

eşin tam birrrr odun duygusuz şeyyyy allh yardımcın olsun melek gibi kadını ve 2 tane meleği olmuş ama burun kıvırıp mutlulugunu yaşamyor yaşatmıyorda dövmekte ne elleri kırılsın kadın döven erkeklern

Eşin nasılsa hep böyle devamı gelir.rabbim yardımcin olsun dedigi gibi arkadaslarin kendi annene git esin seni ve cocuklari ozlesin cok arayip sormada nasilsin diye.kendini eve kapamakla olmaz tatlım tamammi.sabırlı ol düzelecek hersey ve çocukları uyutunca seksi seyler giy oyna esinle yoruluyorsun haklısın ama birde böyle bir dene bakalım ...

Her akşam kayınvalideye gitmeyin
Gelsin uzansın evinde rahatça , yoruluyosa
Hem hergün annesine gidip hem sana tavır yapması çok saçma, yorgunsa da yorgun ayrıca
Sen yorulmuyo musun, sende onun başına ekşirsen ne olacak o zaman ?

Senin bebelerine bakıyorum lafı hoş olmamış
Çocuklarımızla ilgileniyorum, ev işi, annenlerde hizmet vs. bunlarda gayet yorucu desen daha iyi

Konuşurken yüzüne baksa bu kadar sorun olmaz insan, ne demek bilgisayara bakmak umursamamak

şimdi diyeceğim ki onun sizinle yapmaktan keyif aldığı bir şeye sınırlama getirin cezalandırın . iş cinselliğe gelecek . Oda sakat adam dışarı gidecek .

Yani en büyük sorun adamın sizinle muhabbeti bu kadar . yemek yap bebelere bak istediği zaman sex yap . Böyle olunca maalesef türk kadını üzülüyor .

Eşin nasılsa hep böyle devamı gelir.rabbim yardımcin olsun dedigi gibi arkadaslarin kendi annene git esin seni ve cocuklari ozlesin cok arayip sormada nasilsin diye.kendini eve kapamakla olmaz tatlım tamammi.sabırlı ol düzelecek hersey ve çocukları uyutunca seksi seyler giy oyna esinle yoruluyorsun haklısın ama birde böyle bir dene bakalım ...

çok bunaldığım bir dönemde ve sürekli kavga ediyorduk aldım çocukları anneme gittim 1 ay gelmedim eve döndüğümüzde çok değişmişti ama 1 ay bile sürmedi bu hali sonra yine aynı
cinsellige gelince emin ol onu mutlu edicek herşeyi yapıyorum mumlar çeşit çeşit gecelikler

Her akşam kayınvalideye gitmeyin
Gelsin uzansın evinde rahatça , yoruluyosa
Hem hergün annesine gidip hem sana tavır yapması çok saçma, yorgunsa da yorgun ayrıca
Sen yorulmuyo musun, sende onun başına ekşirsen ne olacak o zaman ?

Senin bebelerine bakıyorum lafı hoş olmamış
Çocuklarımızla ilgileniyorum, ev işi, annenlerde hizmet vs. bunlarda gayet yorucu desen daha iyi

Konuşurken yüzüne baksa bu kadar sorun olmaz insan, ne demek bilgisayara bakmak umursamamak

ramazan olduğu için gidiyoruz normalde hep evdeyiz işten gelir yatar canı isterse uyur çocuklar biraz mızmızlanınca bana bağırır
benim daha çok canım sıkılıyor o zaman bende yemekten sonra alıyorum çocuklarımı gidiyoruz odalarına oyun oynuyoruz umurunda bile değil daha çocukların odasına girip oyun oynamış değil

Ya bakmayın bana fazla sivridir sözlerim biraz da kabalık ettim galiba özür dilerim :(
haklısınız alttan almak gerekiyor bazen
bekara koca boşamak kolaymış
ama ne bileyim çok kızıyorum böyle şeylere
ben her seferinde kavga ederim herhalde :/

yok cnm kabalık değil tabi ilk zmanlar kızıorsun bağırıyorsun ama bakıyosunki kendin söyleyip kendin dinliyosun ? ne anlamı kalır ki kendini yormanın ben o anlamda dedim

çok bunaldığım bir dönemde ve sürekli kavga ediyorduk aldım çocukları anneme gittim 1 ay gelmedim eve döndüğümüzde çok değişmişti ama 1 ay bile sürmedi bu hali sonra yine aynı
cinsellige gelince emin ol onu mutlu edicek herşeyi yapıyorum mumlar çeşit çeşit gecelikler

nasıl değişiklik oldumu hiç arkadaşım.biraz rahatlayabildinmi şu gecen süre zarfında

Back
X