• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sasirdim kaldim

Yahu kocasina söylemek sanami kaldi
Zaten sevgili olacak insan bunu onunla tejtit ediyor
Eee sen gidup söylersen ne olacak kocasi ay bir hata yaptin gel bosvermi dicek

Sorun sadece esinize soylemekse soylemeyin tabiki kuzeninizin isi zor gorunuyor hatalar zincirleme bunlarinda bir bedeli oluyor tabi umarım en hafif sekilde bu isten sıyrılır

Her seyi anladim da hadi mutsuz hadi bosluk doldurdu hadi şöyle böyle. Yahu bu fotograf cektirme cesareti efendim evinin yerini gösterme cesareti de neyin nesi? Yürek mi yemis senin kuzen??

Arkadaşlar merhaba ne yapacağımı şaşırmış durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var bugün kuzenim beni araDi 2 yılık evli ve mutsuz bi evliliği var defalarca bosanmayi düşündü ama eşi hiç bir şekilde kabul etmiyor kuzenim facebookta bi çocukla tanışıyor konuşmaya başlıyor tlf numarasını veriyor ve hatta üstüne görüşmeye gidiyor ilk önce bekar diye tanıtıyor kendini ve daha sonra evli olduğunu açıklıyor bu dönem içinde her gorustugunde fotoğraf cekiniyorlar evli olduğunu söyleyince adam buna inanmıyor bir şekilde ispatlıyor kimliğini göstererek kuzen şimdi ayrılmak istiyor ama adam çok baglanmis kabul etmiyor ayrılmayı tehtid ediyor eğer ayrılırsan benimle gorusmesen fotoğrafları ailene gostererim diye işin kötüsü kız evini ailesinin evini adama gösteriyor çok kızdım çok söyledim iş işten geçmiş diyor ben bu durumu bilip susmalimiyim yoksa eşine bunları soylemelimiyim
adamda mi evli daa

Aynı şeyı bi erkek yapsa linc ederız aldatmanın bahanesı kadını ve erkegı olmaz ınşallah eşi bi şekılde ogrenır ama sebebı sen olma yıllar snra bıle sen suclu olursun kuzeninin yediği nane unutulur senın esıne sylemen unutulmaz aılenın gınah keçisi olma

Senin sorunun değil, kuzenin böyle pis bir yola girdiyse toparlamak da onun sorumluluğunda. Attığı yanlış adımın sıkıntısı ve sorumluluğu ile yüzleşsin.

kuzenin çok hata yapmış birinden kurtulmadan hemen başka arayış içine girmiş birde kendini bekar olarak tanıtmış adamla oyun oynamış gibi bir şey olmuş adamın bırakacağı varsa da gıcıklığına bırakmaz bu kız evli böyle şeyler yapıyorsa ben bunu her türlü tehdit edebilirim diye düşünmüş ayrılmak için şöyle bir bahane bulabilir mesela eşinin durumu öğrendiğini söylesin ve ölse benden ayrılmayacakmış desin beni falan filan yere gönderiyor desin mesela kaynanamın yanına köye desin onlarda beni eve kaparlar dışarı çıkmama izin vermezler desin atsın ya ahiç gitmek istemiyorum ama başka çağrem yok desin veya facebok ta onunla görüşürken kendini kocası gibi yapsın biraz maçoca
yazsın

Kuzeniniz herşeyi göze alıp adamdan ayrılsın belki adam blöf yapıyordur.
Yapmasa bile fotoğraflar ortaya çıkınca eşimden defalarca boşanmak istedim ama boşanmak istemedi bende parayla bu adamı tuttum bir kaç fotoğraf çektirdim telefonla mesajlaştım.
Kocamı aldatsam evli adammı bulurdum sanki.
Amacım eşim benden iğrensin tiksinsin istedim bu sebepten böyle bişey yaptım aramızda bişey geçmedi desin.
Tabi o biçim fotoğrafları yada yazışmaları yoksa :o
Bellimi olur belki adam blöd yapıyor hiçbişey ortaya çıkmayacak?

Adam bekar arkadaşlar şöyle bi teklif sunmuş iki ay boyunca benle görüşecek sin daha sonra birakacam peşini diye bakalım artik

Adam bekar arkadaşlar şöyle bi teklif sunmuş iki ay boyunca benle görüşecek sin daha sonra birakacam peşini diye bakalım artik

Bu iki ayın içini cinsellikle doldurmayı planlıyor olmasın...
Siz hiç karışmayın ayrıca ne demek gidip eşine söylesem mi falan ne alaka?

Arkadaşlar merhaba ne yapacağımı şaşırmış durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var bugün kuzenim beni araDi 2 yılık evli ve mutsuz bi evliliği var defalarca bosanmayi düşündü ama eşi hiç bir şekilde kabul etmiyor kuzenim facebookta bi çocukla tanışıyor konuşmaya başlıyor tlf numarasını veriyor ve hatta üstüne görüşmeye gidiyor ilk önce bekar diye tanıtıyor kendini ve daha sonra evli olduğunu açıklıyor bu dönem içinde her gorustugunde fotoğraf cekiniyorlar evli olduğunu söyleyince adam buna inanmıyor bir şekilde ispatlıyor kimliğini göstererek kuzen şimdi ayrılmak istiyor ama adam çok baglanmis kabul etmiyor ayrılmayı tehtid ediyor eğer ayrılırsan benimle gorusmesen fotoğrafları ailene gostererim diye işin kötüsü kız evini ailesinin evini adama gösteriyor çok kızdım çok söyledim iş işten geçmiş diyor ben bu durumu bilip susmalimiyim yoksa eşine bunları soylemelimiyim
Siz bisey söylemeyin zaten eşi yakında duyar bu ahlaksızlığı. Kuzeniniz de zaten boşanmak istiyormuş boşanır iste ne güzel sonra da ne halt yiyecekse yer rahatca.

Siz eşine neden söylüyorsunuz cinayet çıkar valla.Siz bir şey yapmayın boşansın.Açsın davayı eşi illa kabul etmek zorunda değil.Geçerli sebepler varsa zaten boşanırlar

Eşe değil ama aileye söylemeyi düşünebilirsin. Ada'm tehdit ederek kuzeninizi farklı şeylere zorlayacak gibi bir ihtimal görüyorsanız, daha kötüsünden sakınmak için ailesinin durumu öğrenmesini göze almak gerekir.
Tabi aile sağduyulu bir aile ise ...

Back
X