Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adamda mi evli daaArkadaşlar merhaba ne yapacağımı şaşırmış durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var bugün kuzenim beni araDi 2 yılık evli ve mutsuz bi evliliği var defalarca bosanmayi düşündü ama eşi hiç bir şekilde kabul etmiyor kuzenim facebookta bi çocukla tanışıyor konuşmaya başlıyor tlf numarasını veriyor ve hatta üstüne görüşmeye gidiyor ilk önce bekar diye tanıtıyor kendini ve daha sonra evli olduğunu açıklıyor bu dönem içinde her gorustugunde fotoğraf cekiniyorlar evli olduğunu söyleyince adam buna inanmıyor bir şekilde ispatlıyor kimliğini göstererek kuzen şimdi ayrılmak istiyor ama adam çok baglanmis kabul etmiyor ayrılmayı tehtid ediyor eğer ayrılırsan benimle gorusmesen fotoğrafları ailene gostererim diye işin kötüsü kız evini ailesinin evini adama gösteriyor çok kızdım çok söyledim iş işten geçmiş diyor ben bu durumu bilip susmalimiyim yoksa eşine bunları soylemelimiyim
Adam bekar arkadaşlar şöyle bi teklif sunmuş iki ay boyunca benle görüşecek sin daha sonra birakacam peşini diye bakalım artik
Siz bisey söylemeyin zaten eşi yakında duyar bu ahlaksızlığı. Kuzeniniz de zaten boşanmak istiyormuş boşanır iste ne güzel sonra da ne halt yiyecekse yer rahatca.Arkadaşlar merhaba ne yapacağımı şaşırmış durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var bugün kuzenim beni araDi 2 yılık evli ve mutsuz bi evliliği var defalarca bosanmayi düşündü ama eşi hiç bir şekilde kabul etmiyor kuzenim facebookta bi çocukla tanışıyor konuşmaya başlıyor tlf numarasını veriyor ve hatta üstüne görüşmeye gidiyor ilk önce bekar diye tanıtıyor kendini ve daha sonra evli olduğunu açıklıyor bu dönem içinde her gorustugunde fotoğraf cekiniyorlar evli olduğunu söyleyince adam buna inanmıyor bir şekilde ispatlıyor kimliğini göstererek kuzen şimdi ayrılmak istiyor ama adam çok baglanmis kabul etmiyor ayrılmayı tehtid ediyor eğer ayrılırsan benimle gorusmesen fotoğrafları ailene gostererim diye işin kötüsü kız evini ailesinin evini adama gösteriyor çok kızdım çok söyledim iş işten geçmiş diyor ben bu durumu bilip susmalimiyim yoksa eşine bunları soylemelimiyim