• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sasirdim kaldim

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.770
Puanlar
133
Arkadaşlar merhaba ne yapacağımı şaşırmış durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var bugün kuzenim beni araDi 2 yılık evli ve mutsuz bi evliliği var defalarca bosanmayi düşündü ama eşi hiç bir şekilde kabul etmiyor kuzenim facebookta bi çocukla tanışıyor konuşmaya başlıyor tlf numarasını veriyor ve hatta üstüne görüşmeye gidiyor ilk önce bekar diye tanıtıyor kendini ve daha sonra evli olduğunu açıklıyor bu dönem içinde her gorustugunde fotoğraf cekiniyorlar evli olduğunu söyleyince adam buna inanmıyor bir şekilde ispatlıyor kimliğini göstererek kuzen şimdi ayrılmak istiyor ama adam çok baglanmis kabul etmiyor ayrılmayı tehtid ediyor eğer ayrılırsan benimle gorusmesen fotoğrafları ailene gostererim diye işin kötüsü kız evini ailesinin evini adama gösteriyor çok kızdım çok söyledim iş işten geçmiş diyor ben bu durumu bilip susmalimiyim yoksa eşine bunları soylemelimiyim

Susmalisin esine niye anlatcanki esin ne yapsin? Kuzeninde hic iyi yapmamis evliyken baskasiyla görüsmeyd

Çok zamnsız yersiz seyler yaşamş kuzeniniz :işsiz: ne demk boşanmayı kabl etmiyor. Boşanmanın üzerine yoğunlaşp bi yolunu bulr kurtulrdu sonra ne halt yerse yerdi.aldatmanın her türlüsüne karşıyım evliliği iyi değildi diye bu onu hiç bi şeklde aklayamaz. Bnce sizde hç karşmayın kabak size patlar kuzeninz kendisi açıklasın gerçi sanmam ama... Zaten bi yerde patlak vermesi yakındr yani eşi yaknda duyar :işsiz:

Sus senlik bişey yok iş kuzeninde bi şekilde ya eşine anlatip bosanacak yada sevgilisini ikna etmenin bir yolunu bulacak

Kuzenin sonuçta evli :KK12:

Kuzenini azarla, bu haltları yerken bana söyledin mi ? yanlış yaptığında dur derdik. Şimdi adam gibi eşinden ayrıl önce deyin.Kesinlikle pisliğini kapamaya çalışmayın. Erkekler yaptığında deliye dönüyoruz, şu hale bak.

Hep erkekler mi yapacak bayanlar da yapabiliyormuş demek ki. Şaka bir yana aldatmanın her türlüsü iğrenç. Çok yanlış yapmış ama durum tersi olsa da yine erkeklerin şrfsizliği devrede . Ayrılırsan şunu yaparım bunı yaparım tehditi. Korkunç bir durum .

Eşinden boşanmak istiyormuş zaten,ona neden söyleyeceksinizki

valla kimse kusura bakmasın da..Bir bayan veya bir erkek evli olduğu halde gidip başkasıyla görüşmesi haysiyetsziliktir..Onursuzluktur..:KK62::KK62:Tamam mutsuz olabilir..Tamam boşanamamış olabilir,ama açsın boşanma davasını,gitsin annesinin evine vs.. örnek için söylüyorum ; yani adamla aynı evdeyken başkasıyla görüşerek adamı aldatmış oluyor..O şeref yoksunu adamda karısını aldatmış..tencere kapak hesabı..

Bir normal bosanmak var bir de aldatarak rezil bir sekilde bosanmak var. Senin kuzen ikincisini secmis. Yapilacak bi sey yok.

Rezil olacagi kesin. Kendini hazirlasin. Benim kuzenim oldu mesela.

Size düşmez ki bunu söylemek. Evlilik onun, dert onun. Siz ne konuşacaksınız ki eşiyle? Konunun tamamen dışındasınız.

Karismasana koskoca kadin istedigi gibi yasar, tasvip etmiyorsan gorursmemek gibi bir alternatifin var.

Sizlik bi olay yok. Karismayin.

Susmalısınız..
Ve kuzeninizi de uyarıp "bana anlatma, bilmek istemiyorum, üzerimde yük hissediyorum, yaptığın büyük hata" demelisiniz.
O haltları yerken düşünecekti

Arkadaşlar merhaba ne yapacağımı şaşırmış durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var bugün kuzenim beni araDi 2 yılık evli ve mutsuz bi evliliği var defalarca bosanmayi düşündü ama eşi hiç bir şekilde kabul etmiyor kuzenim facebookta bi çocukla tanışıyor konuşmaya başlıyor tlf numarasını veriyor ve hatta üstüne görüşmeye gidiyor ilk önce bekar diye tanıtıyor kendini ve daha sonra evli olduğunu açıklıyor bu dönem içinde her gorustugunde fotoğraf cekiniyorlar evli olduğunu söyleyince adam buna inanmıyor bir şekilde ispatlıyor kimliğini göstererek kuzen şimdi ayrılmak istiyor ama adam çok baglanmis kabul etmiyor ayrılmayı tehtid ediyor eğer ayrılırsan benimle gorusmesen fotoğrafları ailene gostererim diye işin kötüsü kız evini ailesinin evini adama gösteriyor çok kızdım çok söyledim iş işten geçmiş diyor ben bu durumu bilip susmalimiyim yoksa eşine bunları soylemelimiyim
karisma bence

Back
X