Şaşırdım Kaldımmmm, Ne yapmalıyım?

Ama baksanıza maşallah burda herkes sanki Psikolog gibi herşeyi biliyo

ne kadar zekiyiz,hangi konu gerçek hangisi yalan şıp diye anlıyo tüm arkadaşlar bravo valla

ya gerçekse,yaptığımız yorumlar etkiler mi şu an ne ruh halinde yazan kişi düşüneniniz var mı acaba

evet aynen öyle biz zeki değiliz heralde bi tek...kaydirigubbakcemile

valla konu açmaya korkan kimse yok,
bu tür durumları yaşayan kimse yoktur,olanlarda var ise utancından yazmıyordur...
seninki cesaret olmuyor...

ama arkadaşım insanlara kızıyorsunda sen olsan inanır mıydın ki ?
Biizm toplumumuzda boşa senle evlencem diyen erkek sayısı nerdeyse yok denecek kadar az sayıda olsa gerek...

Anlat muhakkak hatta anlatırken de anlatmakda ne kadar gecıktıgının farkında oldugunu soyle.

Umarım hesey yoluna gırer.

Tamam ben konşacağım eşimle arkadaşlar hemde hemen bu akşam.... Herşeyi anlatacağım ona....

en dogrusunu yaparsın
durustlukten herseyden onemlı
bosanıcakta olsan esının bu olanalrı bılmeye hakkı var
topık acıldıgndan berı bak bı yararı dokundu sana
konusmaya karar verdın
neolursa olsun alı beyle olanlar hos seyler degıl
esınde bılsın send e o zattan uzak dur vıcdanın rahat olsun

ama arkadaşım insanlara kızıyorsunda sen olsan inanır mıydın ki ?
Biizm toplumumuzda boşa senle evlencem diyen erkek sayısı nerdeyse yok denecek kadar az sayıda olsa gerek...

O az olan kesım de soyledıgınde zaten cıddı degıl altında yatan sebeplere sahıptır...

farkında değilsiniz sanırım bu bölümüğn bütün konu açanlara hep kötü söz söylüyorlar, hep hakaret, hep yagılamaaaa,,, hadi ben haksızım peki diğer konu açanlar hepsimi haksız... peki açmak isteyipte böyle suçlanacaklarını, ağır tepkiler verceklerini, ve SAYGISIZZZZZZZ ca davranacakları için konu açamayanlar onlarda mı haksızzz..... PEKİ SORUYORUM SİZEEE hadi ben yeni üyeyim sizin bayadır içinizde olanlar bile konu açmak için korkuyorlar, onlardamı haksızzzzz.... LÜTFEN YAAAA biraz saygı çerçevesinde yürütün sitenizi,,, en azından gösterin biraz çabalayın.... bu bölüm böyleyse diğer bölümleri düşünemiyorumm.. YÖNETTİİMMMM DUY SESİMİİİİ...

benim konumla dalga geçenleri Allah a havale ediyorum.....

arkadaşım rıca edıyorum kötü cümleler kurma
bıde büyük harf yasak
yenısın bılgı vereyım dedım
ben buraya uzun zamandır üyeyım hıc konum olmadı bu topıce
ama cok samımı olduğum fikrıne ınandığım ınsanlara derdımı anlatıp, onlardan akıl aldım
beddua ettın bişey demedım
ama dıkkatlı ol
konu açtınsa herkese önce senın saygın olacak
ben ne dedım sana ınanmama sebebım
senın hiçbişeyı anlatmamış olman
ılla birisi bışey dıycek haa evt yaa şöle şöle olcak oldu dıyorsun
yalan mı

Anlat muhakkak hatta anlatırken de anlatmakda ne kadar gecıktıgının farkında oldugunu soyle.

Umarım hesey yoluna gırer.

bencede bunuda soylerse cok daha ıyı olur
umarım sorunlar cozulur
bosanıcak olması neolursa olsun kotu bı durum
ama evlılıgınden yuzu ak alnı acık cıkmak vıcdanen rahat olmakta cok onemlı

ben de merak ettim şimdi bak ne diyeceksin ki kocana bak biz bununla daha önce birlikteydik birbirirmiziş tanumamış gibi yaptık senden boşanınca benimle evlenmek istiyo mu.... peki kocan olacak adam o zaman defol evimden git aliyle yaşa ben senle uğraşamam zaten ayrılacaktık dedi ne yapacaksın....

konu okadar böluk börcuk anlatılmışki anlatılanlar anlatılamayanlar oyuzden cok fazla net bır cevap yazamıyor ınsan amam şöle bır gercek varkı ewet gercekten kagıt uzerınde bıle olsa hala evlısın,kötu gıden bır beraberlıkten sonra adamın nıyetı ewlılık bıle olsa bu adamla hemen yenı bır ılıskıye gırmemelısın,kaldıkı bence bu admaın nıyetı öle masum seyler degıl...kafana takıp dert etme bu adama prım verme yanı ortada dertlenıcek tek sey bence esınle bosanma asamasına gelmen ewlılıgının bıtıcek olması otur konus bosanmadan anlat bu adamı....sonrasında kımse arkandan laf etmesın...

bu arada aleyhine yorum yapanlara saygızızzzzlaaar die haykırmışsın ama :) senin durumun ne kadar saygılıca bir düşün..sonra insanları yargıla...

ben de merak ettim şimdi bak ne diyeceksin ki kocana bak biz bununla daha önce birlikteydik birbirirmiziş tanumamış gibi yaptık senden boşanınca benimle evlenmek istiyo mu.... peki kocan olacak adam o zaman defol evimden git aliyle yaşa ben senle uğraşamam zaten ayrılacaktık dedi ne yapacaksın....

bilmiyorum canım yaaa... bakacağım artık... sakin sakin konuşurum... alinin niyeti kötü belli...plan kuruyorrr... ama ben o plana dahil olmayacağım...

bu arada aleyhine yorum yapanlara saygızızzzzlaaar die haykırmışsın ama :) senin durumun ne kadar saygılıca bir düşün..sonra insanları yargıla...

bak canım sanırım ilk sayfalara hiç bakmadan yorum yapmaya çalışıyorsun ama sana tavsiyem oralara bi bak bana neler neler demişler bi gör.. ben hatta konumun kapatılmasını falan istedim ama hiçbir yönetici bir el atmadı...

kusura bakmayın ama şahsiyetime, onuruma dokunan biçok yorum yapıldı susayım dedimm, ne ahlaksızlığım kaldı, ne alaycılığım nede salaklığım... geçmş sayfalara bakarsanız görürsünüz... ben kimseye saygısısz demedim saygısızca davranılıyor dedimmm dikkatinizi çekerim...

Back
X