- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
bize göre düzenlemiş gibi geldi o yüzden fikrinizi sormuştum.teşekkürler.Adamlar cinsel hayatlarını, çocuk planlarını size göre mi düzenlemek zorunda acaba?
durumdan rahatsız değilim Allah herkesin gönlüne göre versin...bazı arkadaşlar hemen saldırıya geçmiş bazı şeyler üst üste geldi bizde o yüzden artık objektif yorumlayamaz oldum sizlere sormak istedim.heves etsin tabi ki çocuğunun bir kardeşi de olsun ama zamanlama manidar geldi.bilmiyorum ya 8-9 yıl sonra 2 ay arayla hamile kalınca şaşırdım sadece bu kadar..Ayy nolacak ki hamile kalsa. Yani bence takilmayin. Benim annemler gelinler gorumceler hep 40 gun 2 ay arayla hamile kalmislar simdi hala kizi dayi oglu amca oglu derken her evde ayni yas cocuk bulmak mevcut. Cocuklugumuz cok guzel gecti her cocugun yas dengi vardi. Olumlu dusunun cocugunuz yalniz kalmayacak yasit bi kuzeni olacak.
şöyle bir durum var...ben araba aldım ehliyet kursuna başladı.
bize göre düzenlemiş gibi geldi o yüzden fikrinizi sormuştum.teşekkürler.
2. çocuğu olsun olmasın değil derdim Allah analı babalı büyütsün.ama bilmiyorum 2 ay içinde hamile kalması bir garip geliyor bana...Yapacak birşey yok.
Asıl mesele çocuklar büyüyünce..
Seninki yürüdü benimki koştu.
O konuştu bu sustu derdi
merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim
öncelikle takipte değilim.malum aynı ailedeyiz istesekte istemesekte...Düzenler düzenlemez, siz niçin bu kadar takiptesiniz?
Siz kendinize, kendi yaptıklarınıza-yapmakta olduklarınıza bakın, o da ne yaparsa yapsın. Ne var?
Siz araba alınca ehliyet kurslarının kapısına kilit mi vurulsaydı?
Siz hamile kaldınız diye, görümceniz tüplerini mi bağlatsaydı?
Madem rekabete girdiğini düşünüyorsunuz, siz dahil olmayın hiçbir yarışa, sorun da kalmaz.
arkadaşlar lütfen yorum yaparken biraz daha yapıcı olunuz.bayağı düşünceler filan demek hoş değil, sonra gerek yok yani birbirimizi kırmaya.benim çocuğumu daha az severler diye hiç düşünmedim inanın öyle birşey aklıma bile gelmedi vallahi.sadece sordum size bana biraz tuhaf geldiği için durum.ama en başta da söyledim artık objektif yorum yapamıyorum.kötü niyetli davrandığımdan değil bazı şeylerin birikimi bana böyle düşündürtüyor olabilir...Belki 5 senedir istiyorlar ama olmuyor. Her şeyi herkese söylemek zorunda değiller. Sizin bebeğinizi daha mı az severler diye korkuyorsunuz, ya da tüm ilgi benim üstümde olmalıydı o nerden çıktı diye mi düşünüyorsunuz. Boşverin hamileliğin tadını çıkarın çok bayağı düşünceler bunlar.
2. çocuğu olsun olmasın değil derdim Allah analı babalı büyütsün.ama bilmiyorum 2 ay içinde hamile kalması bir garip geliyor bana...
Anldim canim seni. Ama kv konusunu dert etme rabbim herseyin bir kolayligini verir. Dedigin gibi bazi seyler olunca illa ki bunu da dusunmusun ama sukret ki sen kiskanilan tarafsin. Demek ki onun gozunde ne kadar mukemmel ve ulasilmazsin ki senin yaptiklarini yaparak sana ulasmaya calisiyor. Girmezden gel ve asla beni kiskaniyor falan diye dillendirmeöncelikle takipte değilim.malum aynı ailedeyiz istesekte istemesekte...
ben tüplerini bağlatsaydı keşke mi dedim?2. çocuğu en başından ona öneren benim sadece aynı ana denk gelmesi birçok açıdan bizi de etkileyecek...örneğin artık kayınvalidem iptal...bana hiçbir şekilde yardımı dokunmaz artık.tabi ki benim de büyüklere ihtiyacım var.ben sadece en azından keşke 1 yıl önce olsaydı diye düşünmüştüm.yoksa Allah herkesin çocuğunu annesine babasına bağışlasın...
ben hiçbir zaman rekabete filan girmedim emin olun.benim kalemim değil kendisi.ama bazı olaylar üzerine aklıma istemse istemesemde neden böyle oldu ya da neden böyle yaptı diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?