• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaşırmayacağım diyorum yine şaşırtıyor beni!görümce...

Görumcenin düşüncesini bilemem ama bildiğim bir şey varsa oda bazılarının kiskanipta ya aileden yada çevreden konu komşuyu hamile kalıyorlar. Boşver sen bile bu kanaate vardıysan, aileden zaten herkez anlamıştır seni kiskanipta hamile kaldığını. Kendini bunlarla yorma hamileliğin tadını çıkar
teşekkür ederim yorumun için. arkadaşlar ateşe tuttu beni.ben istemezmişim gibi çocuğu olmasını...öyle demek istemedim ben...benim sormak istediğim sadece bana mı tuhaf geldiğiydi...

Hamilelik sizin tekelinizde mi...insan nispet ya da kıskançlık için bir can getirir mi dünyaya? Siz tek başına ilgiyi toplayamayacak olmaktan tedirginsiniz bence. ..ilgiyi bölmek zor gelmiştir. ..kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez...güzelim hamilelik döneminizi böyle düşüncelerle zedelemeyin. ..

merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim:KK43:
Benim ananem annem evlendikten sonra hamile kalmis. Teyzemle aramda 9 ay var. Ananemin annemi kıskandığını sanmıyorum.
Belki görümceniz ikinci icin ugrasiyordu ama olmuyordu. Belki sonradan fikir degistirdim belki maddi durumlari uygun degildi duzeldi. Belki cocugunun kardes istegine karsi koyamadi. Belki kaza ile hamile kaldı. Belki de siz hamile kalinca eski guzel gunleri aklina geldi cocuk sahibi olmaya karar verdi tekrar. Bircok sebebi olabilir hamileliğinin ama hic bir aklibasinda insan kiskancliktan cocuk yapmaz. Cok buyuk sorumluluk cunku maddi ve manevi.

ben ikiciyi yapınca sende yap bebraber büyürler de
bakalım ne diyecek,

şaka bir yana allah herkesın kalşbıne göre versin hayırlı saglıklı evlatlar nasşp etsin

merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim:KK43:
bence kötü niyetlisin sanane hamile kalır kalmaz

arkadaşlar lütfen yorum yaparken biraz daha yapıcı olunuz.bayağı düşünceler filan demek hoş değil, sonra gerek yok yani birbirimizi kırmaya.benim çocuğumu daha az severler diye hiç düşünmedim inanın öyle birşey aklıma bile gelmedi vallahi.sadece sordum size bana biraz tuhaf geldiği için durum.ama en başta da söyledim artık objektif yorum yapamıyorum.kötü niyetli davrandığımdan değil bazı şeylerin birikimi bana böyle düşündürtüyor olabilir...
Yazdığım düşünceler için o " bayağı" kısmı. Zerinize alınmayın lütfen, o düşüncede olan bir sürü insan tanıdığımdan yazdım.

Boşverin hamileliğinizin tadını çıkarın" kısmını üzerinize alın. Çok ciddiyim. O kadar çabuk geçiyor ki hamilelik. Kızım ne zaman doğdu ne çabuk 15 aylık oldu inanamıyorım.

Ne garip şeyler düşünüp, düşündügünüz şeyden de ne garip sonuçlar çıkarıyorsunuz yahu.
Şok olacak ya da bu durumu garip bulacak ne var onu anlamadım.

Hamilelik sizin tekelinizde mi...insan nispet ya da kıskançlık için bir can getirir mi dünyaya? Siz tek başına ilgiyi toplayamayacak olmaktan tedirginsiniz bence. ..ilgiyi bölmek zor gelmiştir. ..kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez...güzelim hamilelik döneminizi böyle düşüncelerle zedelemeyin. ..
evet bana o kısmı zor gelmiş olabilir...tüm ilgi benim üzerimdeydi birden böyle birşey duyunca hiiç beklemediğim birşey olunca şaşırdım çünkü henüz alışamadım duruma doğru...alışırım tabi ki bu duruma da henüz taze...kıskanç bir yapım yok normalde.bu da şu şekilde beni etkiliyor kv tamamen şehir değiştirecek büyük ihtimalle...bunu bu açıdan hiç düşünmemiştim.ama buna da alışırım...hayatımda hiçbir zaman kıskanan taraf olmadım çok şükür ki. nasip kısmet olursa bebeğimi de bu şekilde yetiştireceğim elimden geldiğince...
işte özel hayatlar birbirimzi bir yere kadar ilgilendiriyor aynı ailede olduğun insanlarla...banane diyemiyorsun...
bence insan kıskanç ise her şeyi yapabilir malesef...belki ona da bana gösterilen ilgiyi kaldırmak zor gelmiş olabilir...

evet bana o kısmı zor gelmiş olabilir...tüm ilgi benim üzerimdeydi birden böyle birşey duyunca hiiç beklemediğim birşey olunca şaşırdım çünkü henüz alışamadım duruma doğru...alışırım tabi ki bu duruma da henüz taze...kıskanç bir yapım yok normalde.bu da şu şekilde beni etkiliyor kv tamamen şehir değiştirecek büyük ihtimalle...bunu bu açıdan hiç düşünmemiştim.ama buna da alışırım...hayatımda hiçbir zaman kıskanan taraf olmadım çok şükür ki. nasip kısmet olursa bebeğimi de bu şekilde yetiştireceğim elimden geldiğince...
işte özel hayatlar birbirimzi bir yere kadar ilgilendiriyor aynı ailede olduğun insanlarla...banane diyemiyorsun...
bence insan kıskanç ise her şeyi yapabilir malesef...belki ona da bana gösterilen ilgiyi kaldırmak zor gelmiş olabilir...
Sana gösterilen ilginin bölünmesinden de sen razı degilsin suan ama.
Demek ki bir görümcen tuhaf degil.

Tam size hak vermeye gelmiştim ki maalesef veremedim ;) yahu diyelim hadi öyle kıskandılar bebek yaptılar ne olucak bundan size ne

Farz edelim sizden sonra hamile kalmak istedi,siz 5 haftalık hamileyken duydu,hemen çalışmaya başladı ve bingo 2. ay hamile,tebrik ederdim görümceyi hemen de tutmuş....Emin olun öncesi vardır; tedavi ile hamile kaldım 4 sene uğraştık ve tahmin edin yengelerimle aynı dönemde 3 hamiş,3 torun geldi....Ama benim tedavi olduğumu her iki yengemde biliyordu.....Belki tedavi görüyordu olamaz mı?kalbinizi temiz tutun lütfen....

biliyormusunuz kıskanç olmayan bir insanın aklına "belki ona da bana gösterilen ilgiyi kaldırmak zor gelmiş olabilir.."
bu dediğiniz şey gelmez. siz kendinizin farkında değilsiniz bence ..

Tam size hak vermeye gelmiştim ki maalesef veremedim :KK66: yahu diyelim hadi öyle kıskandılar bebek yaptılar ne olucak bundan size ne
İlgi bölünecekmiş ondanmış.
Çocuk olduktan sonra herkes nasıl baktıysa siz de öyle bakacaksınız.
Yani lohusa süreniz çıkana kadar anneniz ya da kendi tanıdıgınız biri başınızda durabilir olmadı yardımcı tutarsınız bu kadar basit.
Neden bazı hemcinslerim böyle hayatın tadını çıkarmak yerine kendilerine zindan ediyorlar anlamam.

Farz edelim sizden sonra hamile kalmak istedi,siz 5 haftalık hamileyken duydu,hemen çalışmaya başladı ve bingo 2. ay hamile,tebrik ederdim görümceyi hemen de tutmuş....Emin olun öncesi vardır; tedavi ile hamile kaldım 4 sene uğraştık ve tahmin edin yengelerimle aynı dönemde 3 hamiş,3 torun geldi....Ama benim tedavi olduğumu her iki yengemde biliyordu.....Belki tedavi görüyordu olamaz mı?kalbinizi temiz tutun lütfen....
öyle yapıcam...sadece henüz alışamadım duruma...objektifte bakamadığımdan dolayı böyle düşündüm.bilmiyorum vallahi ne deyim işte...

Back
X